Skoči na vsebino
koliko je vredna M6 cd140 gt
Napisano

Pa si ti siguren, da ta podatek drzi? Ce gres gledat pod katalosko stevilko ni nikjer nobenih sportnih opcij? 2.5 motor ima samo eno vrsto vzmeti in to je to. Poleg tega tudi malo dvomim, da ce bi ze dali sportne fedre, da nebi potem dali se sportnih amortizerjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tocno tako. Prva generacija je imela super usnje, druga pa katastrofaln pa imas lahko pred ali po FL je vse skp isti smorn. Ne samo usnje cel sedez je podn od podna. V ovinkih poka in je bil zaradi tega narejen vpoklic, pene se po hitren postopku posedejo in posledicno zaradi tega tudi hitreje popoka ta low budget usnje. Skratka prva generacija FTW kar se tice kvalitete in vzdrzljivosti. Eden in edini minus katerega je imela in je z drugo generacijo to izboljsano je RJA :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Uh pri meni je top ohranjeno. Mislim ni nc strgano, samo mal je zgubano..

Saj to mislim, ker tudi pri meni ni nic strgano, ampak zgubano.. to pa zaradi slabega usnja (sky) in pa slabe pene. Meni je avtotapetnik rekel, da ce preoblece samo bocni del pride 100e, ampak bo malenkost odstopanja v barvi. Ko sem pa drugega klical je pa rekel da za 250e preoblece cel sedez s top materiali, katere si ti sam izberes. Vse naredi po meri oz. po tvojih zelja... Tudi sive :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hehe to pa vrjamem ja da se udobje zmanjsa s sportnimi fedri. Kako pa prides na trajekt ? Imas deske v prtljazniku :P. Kar se pa top opreme tice sta si pa enaki. GT gre za bolj poslovno razlicico med tem ko gre GTA za sportno razlicico ( kromaste zadnje luci, lip spoiler, aerodinamicni odbijac, prag, maska itd.). Ful oprema bi v tem primeru bila GT NAVI ali pa GTA navi. Pac samo se navigacija ti manjka do top opreme.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

torej gta imam js ? Hvala sm skos mislu da je gt :)

najbolsa oprema je pa ?

ja nvm al so to prej rihtal ampak ima sportno podvozje kar se vidi ko se parkiram zram kake enake mazde in je moja ocitnk bolj nizka , se pr mehanikj nisem mogu na rampo zapeljay ker drgac bi tk spredno masko odtrgu.

zadnic k sm biu pr mehaniku pa sm meu dvigjen avto sm vidu sa ma sportne fedre eibach mislim da je reku

se upravicujem za tiskarske napake sam sem na furi pa zram na cesto gledam :P

V tem primeru pa je potem sportno vzmetenje, ampak to ni serijsko. Je pa eibach dobra firma :)

P.S. Drgac sem te to ze enkrat hotu vprasat, ce si samo iz takega kota slikal avto ali je res malo nizji :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je GTA in ne GT. Kar se tice zunanjosti je to velika razlika napram GT (odbijaci, pragovi, luci...). Kar se pa tice notranjosti imas pa delno usnje in pa rocno premikanje sedezov napram GT k ima full usnje in elektronski pomik sedezov. Sportno vzmetenje? Si kaj dodatno montiral, ker serijsko ni nic "sportnega". Glede na to da je diesel bi jest rekel, da bi dobil max. cca. 6.000e... ce bi bil pa benz pa malo vec :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda EPC online?
Napisano

Aja sej res ti imas samo en lonec... sem cist pozabil (dizel pa te fore). Lonec ziher ni isti ker ima 2.0 svojo katalosko in 2.5 svojo (kar pa ne pomeni, da ne pase). Ce slucajno nebos dobil Y cevi lahko kupis samo lonec in sem skoraj preprican da bi se dalo samo stukat na original zdajsno cev. Zadnji desni lonec ima 1.8 in 2.0 isti 2.5 ima pa svoj lonec oz. svojo katalosko. Zadnji levi lonec (kar ti potrebujes) ima pa 2.5 svojega in pa 2.0 svojega, vsaj kar se kataloskih stevilk tice :). Jest bi vzel od 2.0 benz komplet Y cev z lonci vred in dal na dizla. Prej se ?e pozanimaj pri kaksnemu mehaniku za auspuhe. Ce se ne motim je to naredil jost na svoji 2.0 benz prva generacija in sicer je imel samo en auspuh in je potem vzel od nekega razbitega dizla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ce bos rabil ti lahko jest narocim vse zgoraj nasteto za male pare. Vsi filtri mahle olje pa vzames tukaj na mimovrste ali pa na motornaolja.com pa potem opravis servis pri njih s svojim materialom  in placas 120? za delo ali pa pri nepoobla??enemu serviserju :). Za ta denar pa raje pelji boljso polovico na leps :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Haha valda da je tisto originalno mazda olje (20?) na uradnemu sevisu drugacno od original mazda na mimovrstah (5?). Razlika je samo v ceni :D. Motornaolja.com imajo vse original in imajo tudi certifikate... za mimovrste sem pa tudi preprican.  Verjemi, da ce bi neoriginalna olja prodajali, da bi po hitrem postopku zaprli :). Ce pa olje kupujes od nekega svercerja pa notri lahko dobis tudi olivno olje iz hoferja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

O4 letnik diesel karavan...koliko litrov?

Ja pismo a narisem :D. Prva in druga generacija mazda 6 ima 64l tank (dizl in benz), tretja ima pa 62l ali pa 52l odvisno od modela.

post-7623-0-58374300-1525911945_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.