Skoči na vsebino
Gume
Napisano

@alex enkrat mi je res na makadamu ko sem šel na čaven, 2x pa na regionalni cesti, enkrat prot nanosu enkrat pa na soškem,.. mini kamenček nedolžen zarit notr, sicer so mi vsako gumo flikali ampak nism pole se milsil bavit več s tem

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Continental premiumcontact. Jaz sem jih mel na prejšnjem avtu ko so so mi v roku 2 mescu 3 se prepiškale zaradi majhnih kamenčkov, ko se mi je tretja sm jih sam zafasu u  smeti... pa mogoče sem jih mel 1leto vse skupaj.. al je bil kak defekt nism raziskoval so sam letele 😂

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
42 minutes ago, Alex said:

15l ne, imam pa nekje od 7,2 do  7,5. Tistih 5,4 na fuel tipu je bilo zame zgodovinskih. 🤗

Pol ga ne tereš sploh toliko kot praviš 😂

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
1 hour ago, Deeyan said:

Continental je itak najboljse kar sploh lahk dobis 🙂

Jaz sem bil z njimi na prejšnem avtomobilu skrajno nezadovoljen.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja sej prvim pri meni je šlo to tako enostavno... zapeljem na trgo ABC v ajd, rečem tam majstri da bi menjal zaščito turbine ker so mi jo kune pojele,..odpre motor pa začne slikat in pravi aha bomo menjali še zaščito motorja in haube ker mate scufano..je poslial in je bilo rešeno. Pa ti dve zaščiti sploh nsita bile scufane od kun :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
On 5/20/2021 at 2:44 PM, TiEn said:

Računov od materijalov ne bom zdej iskal pa cen prepiseval, ceo servisa ko mi naredim pa lahko napišem

redni servis
pas alternatorja + koleščke z ležajem novo
podložke injektorjev
olje menjalnika
sito oljne črpale

Drugače kaj je priporočljivo delati pri določenih kilometrih imaš za to temo kjer je vse napisano notr. V forumu tehnične težave

Cena servisa 130€, Jutri grem po avto ko se vračam iz dela

polek naštetega še kontrola vseh tekočin, kontrola verige in vse kar spada zraven

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3 hours ago, Janez007 said:

Že že, samo ne samo rajcat ... 😉 Torej kaj si si zaželel poservisirat, poleg olja in filtrov? 🙂 Kakšna taka informacija, namig lahko reši koga nepotrebnih stroškov ... mislil sem predvsem na to, da si s takimi informacijami medsebojno pomagamo.

Računov od materijalov ne bom zdej iskal pa cen prepiseval, ceo servisa ko mi naredim pa lahko napišem

redni servis
pas alternatorja + koleščke z ležajem novo
podložke injektorjev
olje menjalnika
sito oljne črpale

Drugače kaj je priporočljivo delati pri določenih kilometrih imaš za to temo kjer je vse napisano notr. V forumu tehnične težave

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
46 minutes ago, Janez007 said:

@TiEn, ne pozabit, da je forum namenjen izmenjavi koristnih informacij, v tvojem primeru "vse kar sem si jaz zaželel" ni dovolj, pa še ceno dodaj :)

Že že, ali se bo delilo informacijo je pa odločitev posameznika .

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.