Hvala, končno ena pametna razlaga! Je bilo pa tako že rečeno, da se vidi samo pod določenih kotih in primerni svetlobi. Vse do lani imajo to"ziher"! Nimajo le, če so v zadnjem času v proizvodnji kaj izboljšali....
Ni moja je pa plastika ista kot pri meni in vseh Mazdah CX30 to izgleda res vrhunsko !!! Obiščite Mazda Avtohiše in se prepričajte na čisto novih če so mogoče od nekaterih in na cesti umazane in se ne vidi 😄😄
Joj, kaka grozna barva še plastika zgleda lepš.... 🫣😂😉
Ima zagonskega za motor in pod sovoznikovem baterijo, ki pomaga pri sami vožni. Pojma nimam, če se lahko vžge na kable, poglej navodila, v tem primeru raje pokliči servis!
Edino smiselno je izobraževanje ljudi. In pa zamenjava vrste kemije v baterijah za nekaj manj eksplozivnega. To je vse, kar EV svet rabi.
Elektriko "pridelujemo" sami, čemu bi financirali Arafate, Amere in ostale, če lahko ta denar ostane doma in gre v razvoj Slovenije?! Nafta naj ostane samo tam, kjer je elektrika še ne more "elegantno" nadomestiti, to je pa tudi vse.
Po moje je edino smiselno, da bi imeli vsi proizvajalci EV vozil in to "globalno" že serijsko, brez izjeme in to čimprej, ker je že sedaj skoraj prepozno za to....
Samo kdo bo dal za kaj takega pobudo oziroma zahteve.... . 🤔
Premalo imaš napumpane, meni jih je vulkanizer nabil na 3 bare , sem kar mal čudno gledal. No potem sem jih malce spustil - na 2.8 se mi zdi, ampak ja. On je že vedel zakaj. So pa precej mehkejše, tudi če so XL verzija ja.
Jih imam na 2.7,bom videl za kak dolgo bodo. Savine so bile ponavadi za 75kkm,sezono in pol.
Mislim, da so oboje boljše od Nexsen, ki jih imam na službenem, se ob strani že obrabljajo, ker so bistveno premehke za Pasata a se drugače dobro držijo ceste.... 👍
Tole pomanjkljivost na oblogah poznam že odkar imam novo cx30, ko sem plastiko ptremazoval z zaščito sem to opazil in tudi pri Selmarju sem po enem letu pogledal v salonu in je bilo ISTO!
Lahko, da res ni pri vseh tako... 🤔 Je pa res, da ti pri sivi, ki ima manj kontrasta med plehom in plastiko pozneje pade v oči. Ne vidi se pa enako, včasih nič, včasih pa zelo, odvisno od svetlobe in čistosti avta! Tisto pri vratih so pa tako oblikovali pri Mazdi in nikakor ni napaka pri sestavi avta sem pa to tudi že zdavnaj opazil in ni niti malo moteče!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo vprašam, koliko dobim za 3ko 2.0,120g, Revolution, 18 letnik, 50kkm....🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani