S kolegom resla en del instalacije, blo je treba zamenjat skor vse konektorje, skor vsi pozreni od volka, ponekod pocena izolacija... Tak cudn, da je motor se kokr tolk lavfu :S
Od kar sem si ponovno kupil bicikel sem ?ele ugotovil kak?ne vse bedarije po?nejo kolesarji - vo?nja v rde?o je verjetno ?e najmanj?i problem, upo?tevanje znakov in vo?nja v napa?no smer je pa samo ?e ?e?nja na smetani - se vozi? po pravi strani kolesarske pa se ti v nasprotno smer prpele napihnjenec in ti zraven ?e gastikulira, da se mu umakne? - aroganca "par excellence". Me je kr rahlo sram na biciklu, ker me vsak gleda kot, da bom glih kar naredu bedarijo.
Sej pravim, da ne daji vse v isti kos, taki nam naj bojo kot nek zgled cesa se ne dela
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
barva je ?ist ok
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani