Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

@Slivka,bil je en ?ist navadn ?kodilak..

@Viper, sre?o mam,da ?e glih te strani nism prodal. Sm pa ?e isti dan zadevo kolk tolk po?timu...

a0185.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Poznam. ?eprav so mi bolj v?e? ?tiri oz. pet vratne izvedbe.

Te?ava je, ker je notri bencinski motor...

pa sej ma? zdej tut diesle z 1.7 motorjem ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

S kolegom resla en del instalacije, blo je treba zamenjat skor vse konektorje, skor vsi pozreni od volka, ponekod pocena izolacija... Tak cudn, da je motor se kokr tolk lavfu :S

Sent from Nokia Lumia 930

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Od kar sem si ponovno kupil bicikel sem ?ele ugotovil kak?ne vse bedarije po?nejo kolesarji - vo?nja v rde?o je verjetno ?e najmanj?i problem, upo?tevanje znakov in vo?nja v napa?no smer je pa samo ?e ?e?nja na smetani - se vozi? po pravi strani kolesarske pa se ti v nasprotno smer prpele napihnjenec in ti zraven ?e gastikulira, da se mu umakne? - aroganca "par excellence". Me je kr rahlo sram na biciklu, ker me vsak gleda kot, da bom glih kar naredu bedarijo.

Sej pravim, da ne daji vse v isti kos, taki nam naj bojo kot nek zgled cesa se ne dela :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.