Skoči na vsebino
CX7 dizel
Napisano

Sem dalec od strokovnjaka, le laicno razmisljam, da pri preko 300 oslickih mora bit nekaj udarca v hrbet, navkljub vecji tezi in visjem zracnem uporu kot npr. Mazda6 MPS :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX7 dizel
Napisano

2.3T benz ti bo kar vsec glede pospesevanja, ce ga se malo elektronsko zoptimiziras, imas hitro preko 300 Lipicancev in to ze nekaj obeta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrobransko steklo
Napisano

Avstrijske ne bo? ni? kaj praskal, ker gre s tako lahkoto dol, da ne more? verjet :)

Pred par dnevi je tudi meni priletel kamen v steklo in naredil razpoko. Ker je po?kodba manj?a, se jo verjetno uspe zaflikat.

Carglass je imel v reklami, da sanirajo po?kodbe do velikosti kovanca za 2? in ?e dobro da imam stekla zavarovana. :)

Sem pa vseeno zaklel kot Turcin, pa tudi v tovornjaku je sedel Turek :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

To je res ugoden nakup vinjete :)

Ze moja, za clane AMZS je bila le 104?, vceraj pa sem neko reklamo za TUS slisal, da lahko kupite po 99? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Pa ?e na ?ipo je ne lima? ampak jo ima? v predalu. :prstgor:

Res je in ta napredni sistem imajo ?e mnogo let, vsaj od 2008, ko sem se T Celico vozil po njihovi de?eli :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz vsak dan vozim za ve?jim ?tevilom dizlov in ti pa prav lepo di?ijo, zlasti tisti starej?ih letnikov ali pa novej?i in z odstranitvijo filtra. Tak ko pohodi gas toliko zakadi, da je nekaj ?asa vidljivost blizu nule! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ali pa ?e vozi? na avtoplin in se ti po?vi?gava ob misli na potro?njo goriva, ker ?e pogoltne pol litra ve? je to nekih 30?centov na 100km.

Naj ga le pije, na zdravje! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Zmaj, ?imprej prid nazaj iz Njema?ke - slabo nate vpliva, da ti je ?e kanglca v?e?.

Ni mi, kot kaze si narobe prebral, ker realno tudi E46 318 ni bogvekaj, ceprav dobro sluzi svojemu namenu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Par dni se vozim s sluzbeni Kangoojem, ki se po novem disi. Hecna voznja, ko ni nobenega zvoka. Skoraj kot F1, odkar nimajo vec V8 ali celo V12, kot v zlati dobi :)

Kangoo pa sicer nikakrsen presezek in se z veseljem presedem v 15 let staro 3ko iz Dingolfinga :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.