Matr, eni se res malo vozite, jaz sem jih naredil od 5.5.2011 s ?rnozmajko - krepkih 25.000km!
To so Ljubljan?ani, ki imajo avto za 2km v eno smer (seveda na kavico) ne mi hribovci ki delamo po 20.000 km letno.
Una MPS naj bi bila skoraj nova uvo?ena iz Nem?ije ker je imel nekdo namen iz nje narediti reli dirkalnik. Zato naj bi mu stala doma ve? ali manj. Na koncu je ugotovil, da bi bilo predrago in je kupil ?e predelanega in homologiranega EVOta. Tako nekako je uradna zgodba tega preprodajalca. Ki naj bi osebno poznal lastnika. :ne vem:
Mislim, a ?e ni splo?no znano, da ima OMV svoje rafinerije in je njihova 100 res iz Avstije, vse ostalo je iz Kopra? Al je treba spet na?enjat te ?torije pa prepire? :ne vem: Za dizla pa kolikor vem je ve?inoma razlika v aditivih, ki jih dajejo notri razli?ne firme.
Ja, tele 17ke so celo zimske. ?e avto dolgo stoji je skoraj potrebno ga u izi ulaufat, ?e niso ?e vsi le?aji zarustani, diski sploh, gume jaj?aste kot ste ?e ugotovili...
Prednji odbija?. Poglej mojega in poglej tega. En mali ?rni detajl manjka na temu na avto.net. Ko so bili novi so imeli gor ?rno nalepko v uni ravni ?rti na koncu. ?ez nekaj let ko se je ?trihalo jih noben ni dajal gor.
Ma jaz sem s svojim ?ber zadovoljen. V bistvu glede na to kake strahove in predsodke sem imel pred nakupom se ni ?e ni? slabega zgodilo. Vsi ti knofi (tempomat, obvolanske komande za radio) so bile zame itak nove tako, da ne vem dosti o drugih. Vem samo to, da se RS dobro pelje, v nadomestnem Cliu Storia sem pa skoraj fasal morsko bolezen. Saj sem vedel, da imam malo bolj?i avto ampak, da se navaden Clio tako slabo pelje si nisem mislil. V bistvu so mi zdaj fantki z navadnimi ki ga terajo in mislijo kaj imajo zdaj kve?jemu ?e bolj pateti?ni.
Jebemti imajo ceno tile avti. Kar ?koda, da ga ne prodajam, bi ga prodal za lep denar izgleda. Samo kaj ko bi potem rabil ?e kar nekaj denarja, da bi kupil kaj hitrej?ega.
Lepi pa fajn je ker imajo luknje za pasove. ?e misli? kdaj na kako dirkali??e pride prav ?tirito?kovni pas, ki te dr?i trdno v sede?u. Ko na dirkali??u enkrat vozi? s tem pasom se z navadnim zdi? kot, da lebdi? v avtu.
So pa z "malo sre?e" te?ji kot original. Prijatelj je imel neke Recaro podobne in ugotovil, da so kar nekaj kg te?ji kot original. Sicer ni blazno pomembno ampak pri takem avtu je vsak nepotreben kg ?e v osnovi iz tovarne skrbno izra?unan. Ker ne rabi? pregibnih (jih ne rabi? podirati) bi jaz gledal kaj takega:
A3M. ?e jih imajo na zalogi bi jih znal celo dobiti takoj. ?e ne je pa loterija, "dobimo drug teden", dobi? pa ?ez dober mesec. Z malo sre?e oba. Tako kot jaz, ko sem naro?il cevi za intercooler in jih po treh tednih niso dobili vseh. Aja pa pri spedenaj.si imajo podobne fore, prijatelj je ?akal rokavice cel mesec. Na zalogi so imeli pa samo ene, najdra?je. Edino za raceware ne vem kaki so kar se tega ti?e.
Sicer pa po ?elji. Originalne da? preoble?i ali pa kupi? ene bucket sede?e. Odvisno kaj bi rad.
zadnji? so v Italiji naredili neke raziskave ali ne vem kaj in ne vem koliko Italijanov brez ?ihta je imelo jadrnice, ogromno prejemnikov socialne pomo?i je imelo luksuzne avte. Mogo?e je pa vse res, pla?ali so jih z gotovino, zdaj se jih je treba pa za vsako ceno znebiti ?im prej. :ne vem:
?isto mo?no, da so realni saj te so kupovali bolj dedki za do trgovine. Sodelavec jo je dobil isto z zelo malo kilometri. Sicer pa zakaj bi kdo vrtel na tako malo km, prevrteni imajo vedno 120.000 km in ravno "narejen veliki servis" ali pa mi?keno pod 200.000 km ker kar je ve? je "godno za odpad".
To je mogo?e res, mam pa bajturino, ki ?re drugo stvar, zato sem izpostavu Kurilca!
Se strinjam. Samo je pa hecno ko bo ?el nekdo danes tankat svojih 35 litrov za 1,2 mlin?ek ko bo stal v gu?vi in skoraj tam pokuril tisto razliko. Ne bi rekel, ?e ima 4.0 pa 80l kestl, tam bi bila pa ?e malo ve?jji prihanek.
Ja kurilec pa verjamem, da te ?re. Je lih prej?nji teden sodelavec jamral ko je rabil dati 800?. Je rekel "pa so ?le 3, skoraj 4 letne gume."
Tole vzeti na puf je kar kriza. Saj, ?e ma? puda ene 200? ?e gre ?ez mesec. pa nekaj za bencin, pa mogo?e kak servis. Dokler ne rabi? dati 800?-100? za gume, 1000? zavarovanje vsako leto itd... Potem si lahko samo doma parkiran pa ?aka? kdaj pride ta ?as, ko bo? ves na?paran denar odkartal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Una MPS naj bi bila skoraj nova uvo?ena iz Nem?ije ker je imel nekdo namen iz nje narediti reli dirkalnik. Zato naj bi mu stala doma ve? ali manj. Na koncu je ugotovil, da bi bilo predrago in je kupil ?e predelanega in homologiranega EVOta. Tako nekako je uradna zgodba tega preprodajalca. Ki naj bi osebno poznal lastnika. :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani