Skoči na vsebino
Registracija - zavarovanje, cestnina
Napisano

Jest bi naredil tako da bi CX7 dopla?al zavarovanje do avgusta, potem pa na novo z bonifikacijami. ?estko naj pusti kot je, da jo kupec sproba, se odpelje z njo in ko jo bo prodal, bo dobil nazaj del zavarovanja do preteka, kar pomeni, prej jo proda ve? bo dobil na ra?un :) Ve? ali manj so sami plusi pri temu, za Cx7 ne bo tako tako zelo visok znesek za tele 3 mesece, vmes bo ?estko prodal, in mu je ni treba odjavljati,tablice vra?ati, ker ?e jo bo, jo bo moral kupec ?e nekako do tehni?nih spravit itd. itd. in ?e ne bo upal z drugimi tablicami bo treba na avtovleko tako da lahko se zakomplicira pri kupcu, preizkusne pa tudi niso poceni. ?e bo imel ?estko zavarovano ve? kot 11 mesecev bo dobil dodatni letni bonus (?e ?e ni preko 50%) in bo tako po novem cx7 ?e malo ceneje zavaroval, res pa da se mu nova bonifikacija za CX7 za?ne ?teti od nove registracije naprej, teh par mesecev pa ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda3
Napisano

Pa bi tole tako sr?no rad imel ali ?isto tako za foro, ker ?trom pri Mazdah je sme?en, a ne Ajvar (YavarYe) :) narobe svet nekako,hehehe. Tako da ?e se ne da dobiti direktno modula narejenega za Mazdo 3 potem zna biti kar nekaj dela in kar nekaj denarja. ?e smart turn-e (3x blinkne ?migavec) je na? Ajvar predeloval da je zadeva dela tako kot se zagre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano

Tole bo to ja, dosti te?ek avto za ta motor in pri priganjanju papca. Kot sem ?e napisal, ?tirje v avtu, moja prej?nja M3 1.6, je meni na relaciji do Benetk in nazaj v LJ, pri cca. 150-170 km/h pila 9,5 litra :whatever:, mestno pa okol 8,5litra, GTA pa manj kot liter ve? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano

To ni niti pribli?no normalno, meni je mestno pila ene 8,5-9, relacija poln avto, pa vo?nja ene 160 km/h pa 9,5l. Sedaj mi M3 GTA pije 90% mestne vo?nje malo ?ez 9litrov-kratke razdalje. Tvoja kot pravi? je letnik 2007, se pravi ?e remake in te motorje so nekaj optimizirali in bi ?e cca. 5% manj morala porabiti kot pred remakeom.

Tukaj malo poglej, kak?na so povpre?ja uporabnikov Mazde 3, 1.6 motor.

http://www.poraba.com/average_car.php?searcht=580

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se pravi je MPS-ka na?eloma bolj za drugi avto :) ali pa plin power, druge ni :) OK, pride v po?tev ?e grosisti?no vzame? cisterno bencina :) ....za du?o pa verjamem da je tole pravi u?itek. Bi moral biti v trojki motor od 2.5 GTA, 170 konjski, in to bi tilo to, za dober denar in zmerno porabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hahaha....Alfa dizl ti ni to to a ne :) hehe. Sej tole mora biti stroj, kolk pa kej pije?? ?e nekako normalno vozi? v ?esti prestavi pomoje da ne more biti prehudo? :) ...na mobile.de so ta letnik od 10.500 naprej, ampak ok, najcenj?e so verjeto kej uni?ene oz. kaj pa ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale od ?panika je uvo?ena, ker se ukvarja s tem, ima pa OK avtomobile, je ?e kar nekaj znancev pri njemu kupilo in ?e vedno delajo tip top, ter niso imeli kak?nih skritih napak. Poglej razliko v ceni med oglasoma :) hehe, isti letnik, ista oprema :) pa 4t eur razlike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uvoz vozila
Napisano

Tisti dobri uvo?eni iz leasing hi? imajo skoraj isto ceno kot pri nas, s tem da je avto dosti bolje opremljen. Ajde, nekaj ?e zaslu?i. Tiste stare, uni?ene razsute gare, pa itak najcenej?e kupijo, spolirajo,prevrtijo kilometre, tako da bodo pa? sedaj 10% manj zaslu?ili in to je to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

to sem kar eno izbral, poglej na mobile.de, mogo?e je ?e kak?na ceneje, samo ponavadi je tako, da tisto kar je najceneje se ?e ve zakaj je najceneje :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

mm.. a se dobi 3 Sedan z 2.0 masino? pri nas jih je blazno malo... samo ene 2 1.6 sem nasel.

Nova ali stara?? Stare 2.0 sedan ni bilo. Nova mogo?e bo, ker pri stari je bil 2.0 avtomatsko GTA paket, pri novi pa je 2.0 motor v ponudbi tudi pri TX opremin.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ti si mel Galanta?

Sam sem imel sicer Lancerja, kolega pa je imel en model starej?ega Galanta kot je oglasu, in ?e 4x4, ter tista zadeva da so se tudi zadnje gume obra?ale, avto je bil pa letnik 90 ?e se nisem zmotil. Se pravi kar ima Reno sedaj je imel japonc ?e 20 let nazaj, in zgleda da so z razlogom nehali to tehnologijo v naslednje modele vgrajevati.

Pri novi ?estki bencinarju 2.5 mi je lih to v?e?, ker pade lih malo pod 130 kw, tako da sem v istem razredu kot sedaj, z mo?nej?im in ve?jim avtomobilom. :) ...to so res dobro nara?unali, pri dizlih pa je malo druga?e, mislim da je eden 103kw, drugi pa 136kw (ta nova motorja), se prav lih za lih ?ez mejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZBOR
Napisano

Pozdravljen med nami,

sre?anja so v LJ, vsako prvo nedeljo v mesecu ponavadi okoli 18.00, pri pralnic BTC oz. nasporti parkirne hi?e Atlantis.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.