Skoči na vsebino
Eno resno vpra?anje!
Napisano

Ja saj,po kubikih pridem tudi v odprti razred! :( Sn se pozanimal tudi pri mojem zavarovalni?kem agentu glede cene zavarovanja,pa me je skoraj kap!! ?zmeden? Tak,da sn si skoraj definitivno premislo glede nakupa takega avta,je pa fenomenalno lep! :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno resno vpra?anje!
Napisano

Ma fu** no,si bom ?e premislo..... :( Se mislim,da je bolj?e,da ostanem na tem modelu ,ko ga mam! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno resno vpra?anje!
Napisano

Alo,kaj zaj??? Sn mislo,da je ve? strokovnjakov tu.....po prej?njih postih sode?.... :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno resno vpra?anje!
Napisano

Madona,a res tolko ?ere ta stvar?? :( Pol kaj se ti?e porabe,zavarovanja in nasplo?no vzdr?evanja se mi ne spla?a taki avto kupit? ?koda,pa tak bi ga mel.... -_-

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno resno vpra?anje!
Napisano

Prvo ni Rotax, Rotax motorji so v skuterjih

:vskalo:sramezljiv My bad!! Tolko stvari sn hoto vpra?at na 1x,da sn take osnovne pojme zame?al.... :( Seveda sn mislo Wankel motor,Rotax motorje vem kje so ja,se pravim my bad! sramezljiv

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno resno vpra?anje!
Napisano

Torej,kot sn ?e napisal,sem se malo ogrel za tako Mazdico! :D Me pa nekaj stvari zanima in ker vem,da sam nisem taki "tehni?ni strokovnjak" z tega podro?ja,kot tu nekateri,vas spra?ujem enih par stvari! :P Torej,?e kupim recimo 2 leti staro Mazdo RX 8,pa ima recimo kakih 60000 km prevo?enih,je to preve? za Wankel motor? Kaka je kaj ?ivljenska doba teh motorjev? Vem, da je treba pogosteje dolivat olje kot pri navadnem motorju,me pa zanima kaka je kaj povpre?na poraba za motor z 192 KM? Kak je z zavarovanjem,sem povsod ?e v odprtem razredu?(kaj se ti?e kubikov mislim) Nazadnje pa,kaj si kaj mislite o tem avtu,se ga spla?a met? :whatever: Meni je v glavnem ful v?e?! :bravo: Torej na dan z besedo,pa napi?te vsa va?a mi?ljenja o tem avtu,pozitivna pa negativna. :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

En predlog prostora za piknik
Napisano

He he,se nisn reko,da se morte meni prilagajat!! :whatever: Jaz samo ?akam,da vidim,za keri datum se odlo?ite,pol pa pa? re?em lahko pridem ali pa ne.... :P:D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:rispekt::rispekt:

Poky tebi je odpu??eno, nadsestra z jajci. :P

He he,hvala! :bravo: Samo ?e vedno ne bom mogo it,?e bote spet taki datum zbrali,ki mi ne bo ustrezal.... :(:P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se popolnoma strinjam! :rispekt: ?e prevelikokrat je bil cel forum navdu?en nad sre?anjem/piknikom potem nas je bilo pa ravno za vzorec... ?al. :(

Jaz sn vedno navdu?en nad pikniki in sre?anji,samo kaj ko vedno na koncu izberete vikend,ko sn de?urn.... :(

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joj, kako mi je hudo
Napisano

No,me veseli,da si najdo nekaj zase! :bravo: Pa le dobro preglej,preden kupi?,da se ne prenagli?! :P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joj, kako mi je hudo
Napisano

Pa vseeno nekaj moram najti med 400 in 600 jurcki (ciljam na demio 1.4).

Starost moram priznat me ne sekira, pa tudi prevozeni km-ji ne prevec.

Pod temi pogoji pa ziher ne mislima iste 3ke! :P:D Jaz mislim Mazdo 3,kot je na sliki pod mojimi posti (samo malo tunana) in na mojem avatarju! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joj, kako mi je hudo
Napisano

mogo?e celo 3ko ?e si "mlad" po du?i kot na? Poky..... :bravo:

O,hvala David,kaj pije??? :P:bravo: Sicer je pa 3ka ?ist dovolj vlki avto za familijo! :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Splo?no o rx-8
Napisano

Tak gledano pa moramo tako ali tako vsem Mazdam dolivat olje, zdaj pa ?e je Rx-8 al pa 323, mx-3.... :)

Jaz olja sploh ne kontroliram,samo na servisu mi ga menjajo pa je! :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Diesli v majhnih avtomobilih
Napisano

ljudje preve? gledajo druge in ne na svoje lastne potrebe...?e? da ?e ma on, moram met tudi jaz... :blink:

Ma ni tolko to,kot pa da gledajo samo,uu,kak toti avto malo pije,ga bomo kupli! :( Nena se pa vpra?ajo kolko ve? dajo za ta avto in v kolkem ?asu se jim bo nalo?ba izpla?ala! :P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

To mi je pa kolega pravo za toto ?rno Mazdico,da je "star?ek" bolj slabo vozo!! Samo ni vedo kolko KM ma! <_<

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 diesel
Napisano

ha .... bojda vsaka "nova baba" stane en micken vec kukr una prejsnja oz. "bivsa" :)

bzzz

:hohoho::hohoho::bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.