Ja saj,po kubikih pridem tudi v odprti razred! Sn se pozanimal tudi pri mojem zavarovalni?kem agentu glede cene zavarovanja,pa me je skoraj kap!! Tak,da sn si skoraj definitivno premislo glede nakupa takega avta,je pa fenomenalno lep!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Madona,a res tolko ?ere ta stvar?? Pol kaj se ti?e porabe,zavarovanja in nasplo?no vzdr?evanja se mi ne spla?a taki avto kupit? ?koda,pa tak bi ga mel....
Ti?a vun!!
My bad!! Tolko stvari sn hoto vpra?at na 1x,da sn take osnovne pojme zame?al.... Seveda sn mislo Wankel motor,Rotax motorje vem kje so ja,se pravim my bad!
Ti?a vun!!
Torej,kot sn ?e napisal,sem se malo ogrel za tako Mazdico! Me pa nekaj stvari zanima in ker vem,da sam nisem taki "tehni?ni strokovnjak" z tega podro?ja,kot tu nekateri,vas spra?ujem enih par stvari! Torej,?e kupim recimo 2 leti staro Mazdo RX 8,pa ima recimo kakih 60000 km prevo?enih,je to preve? za Wankel motor? Kaka je kaj ?ivljenska doba teh motorjev? Vem, da je treba pogosteje dolivat olje kot pri navadnem motorju,me pa zanima kaka je kaj povpre?na poraba za motor z 192 KM? Kak je z zavarovanjem,sem povsod ?e v odprtem razredu?(kaj se ti?e kubikov mislim) Nazadnje pa,kaj si kaj mislite o tem avtu,se ga spla?a met? Meni je v glavnem ful v?e?! Torej na dan z besedo,pa napi?te vsa va?a mi?ljenja o tem avtu,pozitivna pa negativna.
Ti?a vun!!
ljudje preve? gledajo druge in ne na svoje lastne potrebe...?e? da ?e ma on, moram met tudi jaz...
Ma ni tolko to,kot pa da gledajo samo,uu,kak toti avto malo pije,ga bomo kupli! Nena se pa vpra?ajo kolko ve? dajo za ta avto in v kolkem ?asu se jim bo nalo?ba izpla?ala!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ?!!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani