Jz mislm da se narod ne upa tok mo?ne ma?ince kupit (ve?ina), pa ?e kao ful po?re?na zadeva in ?e deli naj bi bli dragi, men osebno je pa tale oblika 626 ful pr srcu, tko da dobi? velik avta za razmeroma mal dnarja!
Symon - od Wolfa punca pa je v?asih mela sanija GTIja (belga 3vrata), to pa je ?lo ko strela, verjetno je avto tut RedWindu dobro poznan, ker ga je tut sam vozil!
Skratka stroj, pa isti motor kot ga ?eli kupi Simon!
Mogo?e bi bila celo lep?a tak?na barva kot jo ima Ap?ih na svojih feltna, res pa je da ?e pri ?rni matt malo falim al mi malo ste?e, se iz aviona skoraj ne bo vidlo!
Danes ko sm biv ?e total izmu?en (najprej judo trening, pol ?e predavanja), pa se pripelje za mano policiski voz, pa zavijem desno, pa on desno pa zavijem levo na parking Avtomarketa (sem biv tam zmenen s kolegom), pa zavije polciska ma?inca za mano in vklop lu?i in meni pade tema na o?i, kva bo pa zdej - dobrga zihr ne?, ?e posebi, ker sem biv mal pred tem glih v "zapozneli fazi privezovanja"!
Najprej vozni?ka, prometna itd. Potem sem ga v nekolko te?nem tonu vpra?al, kje je glih mene na?el in mi pove, da me spremljajo ?e od Most (tam sem imel med judo treningom parkiran avto) in je od tega minilo ?e kar par urc, kar pomeni, da sem vohal neko totalno ?udno sceno!
Pol pa gospod mal gleda okol mojga avta - obvezna oprema, homolomacije, pa me spra?uje kolk je vse to stalo itd, mal sem ?udno gledal, zakaj rabi te podatke, pol pa na koncu mi pove da ima tut sam tacga mazdića in da me je zato ustavil, ker je to prva Fka taka, ki je mal bolj okranclana!
Sledila je kvalitetna debata, za konec sem pa mu dal mazda letak in bo verjetno kaj kmalu uletel na forum, ker je baje ?e neki cajta iskal mazda forum!
?e nikol mi ni bilo v tako veselje se pogovarjat s , to mi je res total polep?al dan, pa tut zdi se mi da bo to ?e 1 pravi mazda? ve? na forumu in da letak ni ?el v napa?ne roke!
V planu imam pobarvat Alu feltne na ?rno matt barvo in to tko da bi barva neki cajta gor obstala!
Pa me zanima, ?e je to ?e kdo delal, jaz imam v planu, da najprej z nitrotom razmastim celotno zadevo oz. odstranm svinarija, pol primer (prajmr) za kovino nanesm in na konc finalno barvo, samo ne vem al sem ?e kej pozabu kar bi blo nujno!
?e je kdo to ?e delal oz. obvlada sceno naj pove, kako se tej stvari stre?e!
A teta Nina, joooj upam da je nam kdaj sre?al na cesti, ker bom bolj njo gledu kot vse prom. znake, ?eprov mi je bla u?eri una njena kolegica Vanja ?e dost bolj ok!
Naliv sem ?e drugo rundo siriusovega sirupa, pa bomo zdej vidl kako bo reagiral stroj, aja pa prepri?al sem se da v fla?ki ni ni? ostalo vsebine - sem jo splaknu z vodo!
To ne , je pa mi danes picopek razlagal, da ko je prej kruh okol razva?al, da je enkat pozabil bo?na vrata zapret in stresel po Celov?ki enih 20 gajb kruha, ?e sre?a, da je bila ura 4 zjutri, no pol je ?el baje ves kruh nazaj v kamion in v prodajo, malo bolj je bil najbr? okusen - kamen?ki tejst!
Me zanima, kolk kej poznate cesto ?ez Logatec in okolico, ker to je pa totalna zmaaaga!
Pomojm so cesto delal ?e Rimljani, od takat pa ?e ni vidla kake reparature, oz. je jasno prete?nim stoletjem primerno ohranjena ostala za kranjske janeze!
Upam da kdo ve o kaki cesti govorim!
Drga? pa kar sm danes videl na kro?nem Toma?evo, to pa upam da ne vidite vsak dan take ovire na cesti:
En tip je s Transporter kamion?kom vozil cementne cegle (kvadrovce po zidarsko) in jih je par komadi?ev [/b]stresel po skrajnem zunanjem pasu, , pol sm pa kar takoj poklical 113, pa naj polcaji naprej urejajo in ga primerno nagradijo (da ne bo pomote nobenmu ne privo??im kazni al kej podobnga), ampak ?e pa ti uleti taka opeka na avto, al pa da ga magari nabije? ko je ?e na cesti, je pa mal drga? kokr ?e komu pade karton s pico!
O?itno se nam res spla?a razmislit o par sto smukih ve? in pa garanciji in da mu ni ?e nekdo prej vzel junfra!
Je pa zanimiv, da fotr je pravi ljubitlj srebrne, jaz pa bi takoj ?rno metalno vzel, ker mi je ful v?e?, pa ?e starmu kliotu noro pa?e, ?e posebi 3vratnmu!
Opazu sm pa tut da za ?tor i ja imajo malo razli?ne cene ponekod, tko da klasi?na cena je 1.85 M, pol nekje ga imajo pa tut za 1.77 M, pol na to je ?e metalik farba, cca 70 kil, mogoo?e pa bi ?e kje dobil kak?en salonski avto, makar letnik 05, pa bi ?e neki pridobil. Ampak res pa je, ?e ?e je avto "skoraj nov", ?e vedno ne ve?, ?e ga nekdo ni skoz mrzlga ?ponal ni skoz pr?igal - uga?al in podobne jebe po?el z njim, ker ga je itak mislil prodat, pa naj se potem novi lastnik z njim yebe! :ne vem:
Boss, sploh ni fora v dnarju, da se nebi mogl kupit novga, ne sam kliota tut kej druzga, samo je pr hi?i ?e treba kej narest in se je treba obna?at racionalno, zato fotr tut pravi, da nove avte kupujejo tisti, ki ne vejo kam z dnarjem, oz. da se velik bl spla?at kupit npr. 2 let starga, ker ima? isti avto, pa je lahko ?e kar neki cenej?i! Tle se kar strinjam z njim!
Kolk pa ?lovek da na avto, si pa loh mislite, ?e se je 12 let vozil z vektro (od nove pa do danes), tko da va?no da bo kokr tolko nov, pa da bo par let slu?il svojemu osnovnemu namenu, to pa je prevoz, ne luksuz!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jz mislm da se narod ne upa tok mo?ne ma?ince kupit (ve?ina), pa ?e kao ful po?re?na zadeva in ?e deli naj bi bli dragi, men osebno je pa tale oblika 626 ful pr srcu, tko da dobi? velik avta za razmeroma mal dnarja!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani