Za moje pojme ne pride dosti razlike u registraciji kar se ti?e ccm-jev(raje nj uzame 1.5)-?e ne zarad druzga je vsaj motor preverjen in se ve da dela!!!
Symon zdj pa si ti pri?el na svoj ra?un!!!!
Govori se o tvojem tipu avta
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
res je,?ou sm iz big banga in ?akam na kri?i??u da zavijem levo proti obvoznici pa po?ikiram desno in vidm mazdo..............................sledi smernik za desno in GASS!!!
res pa me je tud presenetl z izjavo da je ?e u?lanjen ZATO MAZDILACK k bo? tole prebral mi vrni letak ?e si ?e ?lan
no lepo te je blo spoznat pa upam da kdaj na sre?anje uleti?!!!
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Tisti ki smo odvisni od avta(zaradi slu?be,?elje po napihovanju itd.)no ta drugo malo za ?alo kjer je tudi nekaj resnice bomo pripravljeni od?tet tud 300sit za liter ali ve?!!!!
V nekaterih primerih pa celo prisiljeni...................ali pa? ustane? V?ERAJ da pride? do JUTRI v slu?bo!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hmmmmmm ?portni sede?i?
tudi to je bilo u mislih!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani