Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

?e primerjam avstrijski cenik za novo in staro 3, v ceni avta tako reko? skoraj nobene razlike, nova je celo malenkost cenej?a. Primerjam enako motorizacijo (Primerjam G120 Revolution in G 122Comfort+) in podobno opremo, nova ima nekaj ve? opreme (asistentov), nima pa recimo Bose ozvo?enja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Memory predvajalnika M6
Napisano

Ni bil. Na izrecno ?eljo strank so to menjali, kot pi?e v linkani temi.

Jaz sem bil s svojo letos po naklju?ju na servisu, tam so me obvestili o dveh vpoklicih (bla?ilci vrat in zadnje zavore), o modulu nih?e ni ni? rekel. Bom ?el pa za foro vpra?at.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Memory predvajalnika M6
Napisano

Govora je o PFL 2013-2014. S tem da je problem prisoten pri nekaterih avtih prvega FL 2015-2016 (MZD). Od 2017 naprej naj bi bilo dokon?no re?eno.

Previdevam, da je menjava modula pla?ljiva, v primeru da avto nima ve? garancije. Jaz sem nadle?no zadevo re?il tako, da imam ve?ino zadev na cdjih, original in mp3 kopiranih, na USB pa le najljub?i 2 uri dolg set. Tam me ne moti, ?e za?ne vedno na za?etku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nisem vedel, da je imela prej?nja generacija ?estice tudi aktivni tempomat, ?eprav nima avtomatskega menjalnika?!?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13751676&display=Mazda%20Mazda6%20CD175%20Revolution-Usnje-BOSE...

2013 in 2014 ne, od prvega FL 2015 naprej pa je bila mogo?a tudi ta kombinacija.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13743782&display=Mazda%20Mazda3%202.0i.SAMO%2033.000km-odli%E8en

Cena na km skorajda enaka  :rolleyes:, pa ?e dejansko ne ve da prodaja avtomatika, verjetno ?e kaj ne ve....listke od mo?nika ni te?ko dobiti

Izpis digitalne servisne knjige je te?je dobiti, ?e dejansko ne bi obstajalo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Dr?i, s tem da je popusta v Avstriji ponavadi bistveno ve?, hitro ti ponudijo 4k pri top opremljeni 3. Pod ?rto je za kon?nega kupca v Avstriji avto kljub temu za ca. 2k dra?ji, mazda 6 pa vsaj za 3k EUR.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

LOL, verjetno je bilo mi?ljeno, da bo imela navor tam, kjer ga ima diesel, ne pa toliko, kot ga ima diesel. :)

Avstrijske cene -15 % so ponavadi na?e cene po ceniku. Torej ?e nekje ca. 10% popusta, pa smo na ca. 18k EUR slovenske cene za osnovno 2.0 G122 . Kasneje pride tudi 1.5, ki bo verjetno kak?na 2 tiso?aka cenej?a. Torej avto ni bistveno dra?ji od zdaj?njega, sploh ker ima super osnovno opremo, LED lu?i, HUD, NAVI, vse varnostne pripomo?ke, adaptivni tempomat, celo alarm proti kraji itd. Oprema kot pri 6ici. In your face, passat in golf. :)

V bro?uri ?al ?e ni tehni?nih podatkov, tako da razen podatka o navoru in mo?i ni ni? novega glede X.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon vs LED
Napisano

Zanimivo da meni ob pri?igu obe le?i obrne levo in desno, ne dela pa nivelacije navzgor in navzdol. Snop zagotovo sveti OK, definitivno ne slepim nikogar.

Kako je pri ostalih, ki imate xenon pri 6ki GJ 2012-2015?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon vs LED
Napisano

Nisem se ?e lotil menjave, verjetno bom menjal spomladi, ko bo toplo. Glede na to, da xenon ?arnic ?e nisem menjal pri nobenem avtu, moram najprej malo raziskati koliko dela je sploh s tem pri gj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Si me prehitel, ker ogledala so posebej zavarovana :) brez odbitne.

Da ti na novem avtu pod garancijo sploh omenjajo cifre je zalostno.

Senzorji za mrtvi kot so pod zadnjim odbija?em. Utripajo oz. svetijo pa res diode v vzvratnih ogledalih.

post-5919-0-68990100-1544285577_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.