Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano
pred 6 urami je Nejc1986 napisal:

No pa da vidimo... Priznam da bi padel. Napačen obkljukan odgovor sicer ni moj. Jaz bi se odločil drugače. Kako pa ostali? 

IMG_20210317_151332.jpg

Po logiki zadnji odgovor, ker rumeni ne ogroža nikogar, ko rdeči prevozi križišče...

pred 6 urami je Nejc1986 napisal:

No pa da vidimo... Priznam da bi padel. Napačen obkljukan odgovor sicer ni moj. Jaz bi se odločil drugače. Kako pa ostali? 

IMG_20210317_151332.jpg

Po logiki zadnji odgovor, ker rumeni ne ogroža nikogar, ko rdeči prevozi križišče...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 44 minutami je marko91 napisal:

Ce ne verjames meni. Zato motorist ne sme prepeljati prvi, pa ceprav je ‘desni’

5CDFDF1F-670D-4DF8-89DC-066CAD4B538E.png

4FF5AAFF-08D6-4712-8F62-709E73370ABE.png

B6CB95C1-FA0C-49D4-9F31-482BAFCC91B9.png

Kako modro vozilo zapusti križišče, če je namesto motorja avtobus?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 13 urami je Husky1290 napisal:

Tako kot pri ženskah med C in D, ampak ko jih v roke vzameš je pa vse drugač 😄

Kak veš? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 37 minutami je Husky1290 napisal:

Flikal sprednjo šipo 😤 in kmalu potem dobil nov kamen. A se samo meni zdi ali so Mazda vetrobranska stekla zelo krhka. V enem tednu sem 3 kamne dobil v šipo, eden jo je rahlo počil da je bilo potrebno flikanje, 2 sta jo pa brez problema okrušila. 

V svoji občini? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
dne 17. 2. 2021 ob 12:37 je Alex napisal:

Limuzina ima smo za kolena več plača širina pa je čisto enaka. Se pravi, da pride v poštev takrat, ko sedijo zadaj višji kot 185 cm. Jaz z 184 cm z lahkoto sedim zadaj, pa še ne taknem sprednjih sedežev. Je pa res, če vozi nekdo z 190cm I  potisne voznikov sedež skrajno nazaj takrat je tudi v limuzini premalo placa za kolena. 

Evo, zdaj sedim v svojem avtu zadaj, pa je sprednji sedež do konca nazaj in se s koleni NE dotikam prednjih sedežev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.