Flikal sprednjo šipo 😤 in kmalu potem dobil nov kamen. A se samo meni zdi ali so Mazda vetrobranska stekla zelo krhka. V enem tednu sem 3 kamne dobil v šipo, eden jo je rahlo počil da je bilo potrebno flikanje, 2 sta jo pa brez problema okrušila.
Limuzina ima smo za kolena več plača širina pa je čisto enaka. Se pravi, da pride v poštev takrat, ko sedijo zadaj višji kot 185 cm. Jaz z 184 cm z lahkoto sedim zadaj, pa še ne taknem sprednjih sedežev. Je pa res, če vozi nekdo z 190cm I potisne voznikov sedež skrajno nazaj takrat je tudi v limuzini premalo placa za kolena.
Evo, zdaj sedim v svojem avtu zadaj, pa je sprednji sedež do konca nazaj in se s koleni NE dotikam prednjih sedežev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po logiki zadnji odgovor, ker rumeni ne ogroža nikogar, ko rdeči prevozi križišče...
Po logiki zadnji odgovor, ker rumeni ne ogroža nikogar, ko rdeči prevozi križišče...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani