Suzuki liana je dosti nižji rang... Obstajala je tako 4vratna kot petvratna. Tudi 4x4 je bila. To je bila nekakšna konkurenca Almeri Tino, mitsubishi space star in space runnerju...
Ne, ampak sem bil ze kot 7letni mulc naročen na Avromagazin (in skrbno bral vse teste) in fehtaril fotra, da smo hodili po avtosalonih pasti zijala. Tako da kar poznam te avte...
Res je.
Ampak vse to je GM koncern in takrat so bili enoprostorci popularni tako kot danes crossoverji.
Bravo!
Pri meni je bilo enako in sem fehtaril po kvartu da se peljem en krog.
Danes pa mularija raje na mobilcih visi kot da bi to naredili, kaj šele da bi na skrivaj vozilil.
Jaz pa včeraj videl Opel Sintro... Že po takratnih euroNcap testih se je videlo, da je v osnovi ameriški avto... Zafira pa noviteta s takrat novim sistemom "Flex 7"
Drži!
Kje si pa videl Sintro?
Kot vem je bilo zelo neuspešna, oziroma bi bil na istem če bi nabavil
Sem vnesel omenjeni VIN na vase možne načine in vedno nič ne izpiše.
Tudi Zafira A oziroma njena prva generacija postaja redkost na naših cestah
Ta je pa res zanimiv ker je originalen. Večino Cherokee-jev je delanih pri sosedih v Grazu, pa ne le njihovih pogonskih sklopov, ampak tudi dokončna sestava
Glej, če maš 30 jurjev viška za avto, ki je namenjen več ali manj uživanju boš mel tud za vzdrževanje. Če nimaš pol tak avto pač ni zate.
Tudi to drži.
Samo SL ima vsak ter je bolj namenjen bahanju in križarjenju, S2000 pa je eksotika in nima preveč elektronike oziroma je pravi gokart kateri bazira na F1.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je.
Ampak vse to je GM koncern in takrat so bili enoprostorci popularni tako kot danes crossoverji.
Bravo!
Pri meni je bilo enako in sem fehtaril po kvartu da se peljem en krog.
Danes pa mularija raje na mobilcih visi kot da bi to naredili, kaj šele da bi na skrivaj vozilil.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani