Skoči na vsebino
Nakup mazde 6
Napisano

Skoraj:) Smo se zmenili. Gre lastnik na dopust in smo dogovorjeni za drugi petek. Gremo skupaj do Pelkota na pregled in potem naj bi bilo to to. Nam je pa po tel. Pelko ?e rekel, da gredo zelo rade ketne tem ma?inam in da je material bolj?i ?ele od 2013. Tako, da dejmo upat, da bomo imeli sre?o (ketna se je raztegnila pri nekje 100.000 in je bila menjana 2012 leta) in nam ne bo treba ?e 1x. Druga?e bo treba s?asoma dati ?e 600eu.

tako je prav da se posvetujete z dr-pelkotom :prstgor: pred nakupom MAZDE  :rolleyes: lp ale? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Jaz sem pa v?eraj opral v pralnem stroju

klju?e in daljinec od moje mazde (pranje plus centrifuga).

Po nesre?i seveda. Najprej je bila panika nato sem se spomnil stare ?ole: vse kar je mokro je potrebno posu?iti. In sem vzel fen ter zadevo posu?il.

Nato sem zmolil en o?e na? in glej ga zlomka- stvar deluje kot nova.

?e en velik plus za mazda kvaliteto.

stari to je sre?a na vrvici  :D lp ale?  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Xxxxx jim zavore take banda u?iva japonska nimajo pojma kako se avto dela golazen xxxxxxxx xxxxxxxx zaradi teh xxxxxxx zavor sem danes zgrmel po bregu vzvratno in sploh nisem mogel ustavit cigani xxxxxxxxxx ne znajo narediti voza tako kot je treba da jih pes xxxxxx znajo narediti da vse piska in ?vi?ga za vsak najmanj?i xxxxx, ne znajo pa narediti kak?ne koristne stvari xxxxx u?ive po?evnooke, morali bi jih kastrirat vse po vrsti, da se banda je koti naprej, ?vina garjasta japonska, podgane, tistaXxxxxxxxx jih je ?e premalo xxxxxxxx, bi morali kar ?ez vse otoke deratizacijo narediti, da se iztrebi golazen, ?e enih spodobnih zavor ne znajo narediti, se pa avta lotijo, xxxxx zavo?eni, potem bo pa pisalo v ?asopisu: "Izgubil oblast nad vozilom" nad takim, ki nima nekih spodobnih zavor sploh ne more? imeti oblasti, ker gre, kamor pa? gre in je vseeno, ?e sem za volanom in ti?im zavoro ali pa sedim na zadnji klopi in ko japon?ki xxxxx xxxxxxxxx jih da jih xxxx sto krat da jih xxxx garjast pes, drugega niso vredni, banda vzhodnja?ka...

Ma bolj?e da neham!

ej stari pa kaj se je pravzaprau zgodilo....kot razumem ti zavore niso primle,,,ali kaj... :blink: upam da ni kaj huj?ega.lp ale?  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Fasala je motul gear 300 in domace pranje. Fasala je trugo in camp opremo, v ponedeljek pa se poleg truge coln in kolesa. :)

stari dobro ti to tvojo mazdo opremi? za dopust :)  :danzoman: .ps kaj si brobal na tvoji mazdi 5 demontirt zadnja dva sede?a v prtja?nem prostoru je to mo?no....verjetno bolj zaje... ;) se pridobi malo na globini...prtlja?nika,rabim ve? prostopa...he he lp ale?  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ker mi je prestavna ro?ica (skoraj) dokon?no odpovedala poslu?nost, sem jo danes vendarle odpeljal do dr. Pelka, ki ji je za po?itek namenil del svojo tanove delavnice. Tam naj bi bila le nekaj dni, da rahlo odpo?ije.  :rozico:

zmaj samo da se ne bo preve? zalenla pri doktorju, :danzoman: lp ale?  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup nove mazde v tujini
Napisano

Kolega prodaja CX-5 2.0 benz 165 konjev, cca 27 k kilometrov, in julija bo stara 2 leti, brez napak, za cca 22 k?, pa brez jebanja z DMV,davki,taksami in ostalim.

Poraba med 5,5-7 litri, se ne spla?a met dizla.

NI UVO?ENA ampak kupljena v SLOVENIJI !

mojster dobra ponudba za Mazdo CX5 Benz  :prstgor: zanimivo gledam za tako mazdo  :D mora ?e malo po?akat... :party0035:.kaj ta tvoj kolega jo mora nujno prodati ali lahko po?aka. lp ale?  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.