Jest sem imel na potovalnemu racunalniku ze 0 km remaining in sem se peljal se nadaljnih 5 km do crpalke in tankal polnega. Notri je slo 57 l tako, da je avto imel se 7-8 l benza, ko je kazalo 0 km remaining. Meni se je pa se tok cudno zdelo zakaj ima tako majhno rezervo. Zej vem, da nima
Jest imam 2.5 atmosferca pa avto lepo vlece. Se 2.0 dizl lahko skrije in prav tako nic ne saltam v nizjo, kot sem to delal pri beli mazdi 1.8 . Porabo imam 8.2 do 8.6. Ce bi se pa nevem kako obremenjeval s porabo pa dam avto za tistega jurja na plin in se furam za 4,5e/100km. Meni osebno je zmagovalna kombinacija malo mocnejsi bencinar atmosferc na plin ... ce bi bil se sest cilinderski bi bilo sploh top. Padem pa tudi v 2.0 registracijo.
Valda da so zamenjali vrsti red gum.. Tiste z boljsim profilom sodijo na zadnjo os, ker zadnja prema stabilizira avto. Ce imas pa pri vseh stirih gumah nekako isti profil, naj bipa vsako leto zamenjal sprednje z zadnjim. Spredaj desno gre zadaj desno in spredaj levo zadaj levo. Lahko da gume niso pravilno zbalansirane ali pa kot je labi reku, ce so gume sirse lahko na slabi cesti oz. na kolesnicah avto vlece v levo/desno smer. Meni je recimo na prvi generaciji na kolesnicah fajn vleklo v desno smer na pnevmatikah 215/45/17 na zimskih 195/65/15 pa nic. Je pa zanimivo da imam sedaj drugo generacijo na 225/45/18 pa nic ne vlece
Sepravi jest na svoje original 18ke lahko dam samo 225/45/18, saj so samo te napisane za 18ke v homologacijskem kartoncku. Ce bi recimo dal 225/50/18 nebi mogu homologirat? Pa se eno vprasanje... Recimo da dobis druge feltne katere imajo v TUV napisano zeljeno dinenzijo in ti to homologiras z drugimi feltnami. Vse lepo in prav samo a ti potem v homologacijskem kartoncku nic ne pise, da ta dimenzina velja za feltne recimo znamke OZ in ne za original mazda?
Ni ravno crna barva, ampak vseeno sem jih ene par zasledil na havbi. Zej nevem ali jo je prejsni lastnik pral v avtopralnici ali ne... Jest osebno se nikoli v zivljenju nisem peljal avta v avtopralnico. Vedno na roke vap pa gobica . Je pa zanimiva barva in sicer ko je slabo vreme je avto ful temen in zgleda, kot bi bil crn na soncu pa malo na vijolcno vlece in pa perla pride do izraza . Barva je pa drgac Radiant ebony mica.
No, ne danes, ampak vceraj sem namestil letne 18ke, zimske 17ke pa primerno ocistil in pospravil . Zamenjal sem tudi gumi tepihe s tekstilnimi... pa se malo sem ga posesal na hitro .
Samo nevem ce se ti bo obd povezal z OEM senzorji na gumah. Mislim, da moras kupiti posebi senzorje, kateri se potem lahko povezejo in imas pregled nad vsako gumo posebi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za sestko sem mislil. Prva in druga generacija ima 64 l, tretja pa 62 l.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani