Skoči na vsebino
Pnevmatike za mazdo3
Napisano
1 hour ago, kukky said:

Kaj pa Toyo proxes sport? Sem jo našel za nekaj malega manj kot 100e po gumi, samo je dimenzije 215/45 ZR18 93Y XL.

jaz imam Toyo proxes T1 sport in nimam pripomb

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Ja zadnji odbijač je za poštrihat ja pa za umit jo je konkretno....sam je bla zdej zadnje dni delovski avto,..

zavesice so pa gor od nakupa pa se mi ne da ubadat z njimi,.. avto je da se peljem od točke A do B :D

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Vprašanje če ne bi imeli možnosti kupiti mazde in bi imeli recimo dovolj denarja za kaj dobrega kaj bi kupili?

Moja prva izbira bi bia v60 / v60r T6
Mogoče kak audi a4 karavan

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Ja samo če mazda ne bo ponujala določenih modelov več bo pa treba presedlat drugam,.. nekaj se šušlja da karavanov ne bodo delali več

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
10 hours ago, Deeyan said:

Neki takega je pri men na CD175 awd, mam pa vsak dan cca 20km avtoceste do sluzbe, pa 20km nazaj. 

Jaz mam par km majn na trenutni novi službi ,.. nič ne šparam pa imam 7.4l(CD175)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Meni so nekateri SUV kar luštni za pogledat mi pa ne ustreza kako vožnjo majo. Majo pri starših suva pa se moja šestica ful lepš pelje,.. bom kar ostal na karavanu tudi v bodoče

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.