Skoči na vsebino
Ideje za registrsko tablico
Napisano

Ce je pa tako malo na cesti :) ... Se preganja samo tam po "dolini"...  :harhar:  :jezicek:

Goriskega BORUTa tudi se niso videli... pa CERARja ali DEEYANa in CIGIja :)

Mene se ne morejo, ker se tablce pocivajo :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Za moj okus je tole plehnati maksimum (pininfarina dizajn in lepa mooodra barva, le ?e 3.0 V6 bi moral bit);

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9676234&show=1&avto=Peugeot%20406%20Coup%E9%202.0%2016V

P.S. ?mego bi dodal ?e en kriterij, da bi ga Japonc naredu ne pa Francoz.  :hudicek:

?eprav so mi ti kupej?ki bli vedn u?e? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e koga zanima, je na prodaj RX8, letnik 2004, 140.000 km, ~4200?...

glede na lastninjenje RX-a prejsnjega vikenda lohk recem, da kolker je uzivancije in nasmeska pri voznji, taka je zalost ko gres tankat :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - Sklopka
Napisano

Mogo?e sem se narobe izrazil. Z 'dosti visoka' sem mislil, da malo visoko prime. Tnx, bom omenil naslednji? pri serviserju.

pod pedalom mas vijak kjer se da nastavljat visino pedala kok visok ti prime ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem pri homologaciji MX-5
Napisano

Pozdravljeni!

Dober teden dni nazaj sem mazdo MX-5 peljal na tehni?ni pregled ter da bi homologirav PLATI??A 18" , IZPU?NI LONEC ter VZMETI. Danes dobim odgovor da je homologacija za izpu?ni lonec narejena, NE MOREM pa homologirati plati?? ter vzmeti ( imam vso potrebno dokumentacijo in vse kar je potrebno za homologacijo ), RAZLOG ker je vozilo narejeno za ameri?ki trg . Uvo?ena je bila leta 2009 in ima v homologaciji napisano, da izpolnjuje minimalne pogoje za evropski trg.......

:vskalo:

kje si urejal homologacijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.