Skoči na vsebino
Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Danes se je LPG mojster Denis izkazal na mojem avtu na neplinskem podro?ju in sicer kot klasi?ni mehanik in kasneje tudi avtoli?ar, ko mi je med drugim pobarval vratno tapeto, da bo enako lepa kot ostale. Res sem mu hvale?en, ker me nikoli ne zavrne ali odpravi s kakim izgovorom. :)

V nadaljevanju pa se AMZS enoto Sempeter, ki so mi na podlagi clanstva opravili hiter test vitalnih zadev. Izredna prijaznost in hitro opravljeno! Priporocam! :)

post-185-0-62662900-1510080873_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz imam pri obeh avtih po 2 kompleta koles, skladi??im pa jih po sistemu ?tiri v vrsto, torej ena na drugo in v doma?i neogrevani kleti. Brez PVC vre? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Jaz moram tudi pohvalit mojstra Simona, dr. Pelka, ki mi je ugodno in hitro opravil redni servis na avtu in prvi? v ?ivljenju sem menjal tudi olje menjalnika :)

Vsekakor moram pohvalit tudi mojstra Vene Denisa, ki pa je obvlada? za LPG podro?je in mi je iz A3 v 3-ko BMW prenesel sistem, obenem pa je bila ?e cene zelo ugodna. LPG sistem niti ni bil "njegov" oz. podjetja s katerimi sicer on dela, pa je vseeno poskrbel da mi vse deluje optimalno.  :vesel:

Kmalu za mojo 3-ko sem poskrbel, da je LPG sistem vgradil tudi v drugo 3-ko, tokrat Mazdino 1.4 motor in tudi da deluje idealno.  :ouje:

?e razmi?ljate o vgradnji avtoplina ali pa imate z obstoje?im sistemom te?ave, vas res prosim, ne hodit do maza?ev (po mo?nosti z zlatarskimi cenami), obi??ite Denisa, ki je poleg strokovnih znanj tudi vedno pripravljen prisko?it na pomo? ter se o mojih besedah prepri?ajte na lastne o?i.  :prstgor:

Za la?ji kontakt pa tule sta tule gsm-ja obeh na?tetih:

- Avtopelko d.o.o. 041 667 335

- Vene Avtoplin (mojster Denis - 051 712 355)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Mene (za razliko od domovine) totalno navdu?uje kako se v Nem?iji in Avstriji dr?ijo vra?anja na vozni pas, s prehitevalnega (sicer ve?krat pi?e; Rechtsfahrtangebot ali neki takega) :)

Pri nas pa kar veselo bluzijo po prehitevalnemu, magari je prazna cesta, ko se tega naveli?a? in ?eli? po desni mimo, tedaj pa seveda zavije vate in najbolj?e ?e preventivno it mimo kar po odstavnem ali kaj?  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.