Jst sm (bil - se vedno je ostala pri hisi) lastnik 626 sicer z bencinskim motorjem. Nobenega problema v 280.000km Je pa res da je karavan dost grsa kot limuzina.
nakup pameten!
280 000 km je ?a zvaljala .....svaka ?ast don filipus.....
Pa seveda odvisno pri kakih opratih se pretr?e....?e so to zgodi pri vi?jih obratih...ajajaj.....?e ne pa sam ajaj.....tako da v nobene primeru ni fajn....
"Nastevek" za izpuh ti pride ne mazdin okoli 7 do 10 k sit....... Za zadnji spojler sem pa pred ?asom opazil enega na avto.net...pridajal pa ga je za 30 k sit.....
Glej na freelanderju ki sem ga mel mi je ?la v prvem letu kardanska gred....pol je ?la klima, pa komplet hladilni sistem...in ?e bi lahko na?teval.....vse to pri avtu starem manj kot 2 leta.....
Tolk o picajzlastih Angle?ih......z mojo novo japonsko zadeva v gara?i pa use kul....zaenkrat.....
Nekako se ne morem strinjat s tabo....res je da ko ?e kadim v avtu...to po?nem vedno z odprtim oknom in roko skorej cel ?as molim ven....in dejansko n? ne smrdi noter.....
Glej meni osebno pa?e kadit v avtu.....pa ne more? mi re? da zaradi tega ne dam ni? na svoj avto... :ne vem:
Stvar je pa tudi v tem da nikoli nisem bil in nikoli ne bom su?enj svojega avta.....
Ker avto kupim predvsem zaradi tega ker brez njega ne gre...torej ga imam za to da ga rabim...ko pa gre u maloro...pa? gre....je**at ga...pa kupim drugega.....
Me zanima kak bi oz. bo zgledalo ?e 6 namestim spredaj 1cm distan?nike in zadaj 1.5cm, avto je spu??en, bo kaj ?obalo? Bom moral raz?iriti blatnike? Ali zadeva kaj vpliva na optiko podvozja?
Na optiko nebi smelo ni? uplivat.....,odspredi distan?niki ponavadi ne ?kodijo ni? ker je ?e po defaultu ?ir?i blatnik.....odzadi pa lahko sam preveri?....in sicer da polo?i? na gumo recimo ravnio, pa vidi? kolk lufta ma? ?e na blatniku....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Very nice....sicer pa ne maram verig...samo pa morem priznat da sem do zdej povsod prlezu brez....bomo vidli kako se bo mazda letos obnesla.....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani