Skoči na vsebino
Rjavenje novih (novejsih) mazd
Napisano

Skrajni cas da zacnejo aluminijaste delati. Iz katerih koncev pa sta (zaradi soli)?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

Tu bo pocilo.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

Ne vem ?e ima tole sicer DARS ?ez ampak ureditev delovi??a na kri?i??u Brn?i?eve ni normalno....?e jaz ki se redno vozim tam sem imel o?i na pecljih in iskal kje hudi?a se gre po labirintu...

Pred delovi??em sta zaprta pas za levo in levi vozni

post-2637-0-18161500-1532441535_thumb.png

Semafor utripa, dodatnih znakov ni, niti rumenih ?rt ki bi te vodila na nasprotno stran (gre za usmeritev prometa na nasprotno stran - kjer pa zavijajo avti proti tebi - Brn?i?evi

post-2637-0-89626500-1532441615_thumb.png

in ko pride? v kri?i??e gre nekdo levo nekdo naravnost, nekdo nasproti levo, medtem ko se direktno vklju?ujejo z Brn?i?eve....kjer si pa? najde? - vzame? prostor. Z desne (kamion) prihajajo vozila za preko Brn?i?eve in za desno v Ljubljano.....

post-2637-0-33824700-1532441764_thumb.png

Potem vidi? kje mora? nekako iti - noben ?rte nobene  smeri oz modre table z belo pu??ico, nobene table za zo?anje ali dvosmerni promet

post-2637-0-74308100-1532441833_thumb.png

?e ve? ostaja samo stari znak ki veluje vo?njo na desno vozi??e - torej gradbi??e....?e se ga dr?i????? Kje pi?e da ne sme? mimo kamiona desno na cesto, ?e ve? - pravi da mora?....

post-2637-0-08765400-1532441936_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A ni pol fotr vzel enega francoza?

Novi C3 je zamenjal pando in je glavni avto. Za drugega se gre - seicento (ne cinque) razpada (25 let staro)

Se vedno sta zelo v pogonu oba in kljub 70+ jima dva avta prideta prav.

Offtopic ampak rabljene pande, lancie itd so 2x drazje od japoncev !!! Pa s pol manj opreme. Pande pod 2000? ni, ne glede na letnik, lancia y enako....mazde 2, micre, swifti pa skorajda brez vrednosti. Zanimivo.

Tarca je majhen avto s prtljaznikom na strehi in skatlastim prtljaznikom. Za psa, sode, kole, mizarstvo na fu? .....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale mazda me resno zanima samo se nihce ne oglasi na telefon (vikend ali pa mogoce ze sla)

Kdorkoli kaj ve?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13295643

Zadnja poskodba je najmansi problem (Anze).

Fotrov cinque mora v pre?o.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sam res ta jajca od dizla. Men se ko zjutraj dam kontakt, sli?i eno pretakanje kot ena voda, znotraj armature nekje. Majke mi.

Si preprican da je to avto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja ce prtljaznik 'obremenis' zgolj 2-3x letno res ne vem zakaj sploh razmisljas o karavanu....je pa res da z leti zaradi stilskih tekmovanj med konkurenti ravno prtljaznik karavana potegne ta kratko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mene so pri Mazdi "re?ili" nepotrebnega nakupo tako, da so mi ukinili 5-vratno izvedbo. Karavan mi je pa neumen, da bi moral skoz voziti trugo zadi, rabil bi jo pa mogo?e 3x al pa 4x letno.

a ti jo vozi? zadaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Brez vezna debata, pri vsakem lahko kaj crkne, bolj je va?no kdo dela koliko km, ?e dela? 10.000 letno brez okvar, nekdo pa 50.000 letno pa mu crkneta 2 zadevi je ta drugi lahko zaneslivej?i...............! Prav tako ?e menja? avto pogosto pa re?e? najpogostej?i forumskli stavek 'sem bil zadovoljen' pomeni eno figo ni?.

Pri vseh avtih do sedaj benz ali dizel NIKOLI nisem imel fatalne okvare, ki bi me pustila na cesti, pa? deli se segrevajo, raztegujejo, obrabljajo, razpadajo...itd, so pod vlago, vro?ino, ledom, amortizer ki je opravljal svoje delo tako kot mora, se mora menjati pri 6 mestni cifri itd... you name it. Vle?ejo se prikolice, ceste so razbeljene, avto stoji pri -10 ?ez no?...

Crknilo BO, na obeh! Samo odvisno od pogojev.....

drugo je guma.... :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

3.5 V6 ima 248 ce je 3.5....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

a ti to kupujes da te tako moti????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni tezko videti da se je zgolj zatipkal....

248kw je in ne 348kw.....

Zato obstaja drobni tisk, pa vsak ki ga zanima bo to videl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Prvi jimmny je en najozjih avtov na svetu in zaradi tega zelo zelo popularen v predelih kot je juzna italija itd. Panda pa tole pride povsod pa neunicljivo je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Reda na nasih cestah ni, to pa zato ker se kontrolira zgolj tam kjer je najmansa omejitev in se lovi.

Tam kjer je hitrost ni nobenega nadzora.

Dam primer:

Tale nas moto trip po Italiji in Balkanu 4000km sem vodil jaz, tempo je bil srednje hiter, nad omejitvijo izven naselij 100-130 ker so v glavnem cest sle po praznih vukojebinah

V nasejih 60-80

To je aktivna voznja, cel cas smo pozdravljali avtomobiliste, ki so se prijazno umikali, promet je tekel, ni bilo treba iti na silo, ce te kdo ni videl si sel v pozicijo 'ce ti vidis voznika v njegovem stranskem, potem on tebe' in res obojestransko sodelovanje spet s prijaznim pozdravom.

Policije v 9h drzavah polno a niti enkrat ustavljeni. Zakaj ker so tam da umirjajo ne da kaznujejo. Stojijo v rumenih jooicih na dolgoh ravninah pred ali vhodu v mesto da jih vidis in se umiris.

Skoraj vsi te pozdravijo ko gres mimo oz jih pozdravis ti.

Nobene nevarnosti okoli tebe ali da bi jo povsrocal sam kljub aktivni voznji. Pa bi lahko 6 motoristov na dan prispevalo 1000? gostujoci drzavi.

Samo da smo prisli v Slovenijo, v Metliki skrit policist za postajo v coni 30 oz 'gradbiscu' wtf? In v Crnomlju na prehodu.....spet skrit. Potem konse cesta odpre nic vec kontrole, in takoj vsi na rit (kljub enaki aktivni voznji) vsi cez polno mimo itd. Ugotovis da ce ne zacnes voziti kot divjak, ki je hitrejsi od ostalih divjakov da si f pizdi

Kot da je svet cisto drugacen pri nas

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Se strinjam... Meni je Najhuje ko par dni kolesarim po IT ali AUT in ko se vrnem v SLO vidim kaki gnoji pri nas ?ivijo.

Ni druge kot vozit se po manj prometnih cestah. Meni je ?elja iti na Krk k star?em s kolesom pa ne grem , ker ga ni denarja da kolesarim po glavni cesti do Ko?evja ali pa od Pivke do meje. Je preve? nestrpnosti.

Enako je nam motoristom, ne kot po?asnej?e vozilo ampak hitrej?e in o?je, v Italioji, Bosni, ?vici, ?Franciji te vidijo, se umaknejo k robu, celo tovornjakarji razumejo prednost fleksibilnej?ega....si del prometa, kjer tudi sam mora? spo?tovati red.

Pri nas...meni je vedno koncentracija na 100% na LJ obvoznici in podobnmo, ko pridem ?ez mejo se ?ele sprostim....tu pri nas je zakon ega, ?e jaz nisem prvi oz ?e jaz ne morem si ti kriv in tudi ti ne more? - pika!

Zato mora? pri nas se tudi s hitrostjo, po desni itd odlepiti od dolo?enih modelov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Map update-i so drugo... to je firmware update za infotainment ... 

ja ja, je tudi fw ampak mam oboje glupo, ?e vsakega posebej.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

50.000 km delam z obojnimi gumami - letne (7 mesecev) + zimske (5 mesecev). 

Avto sem kupil rabljen, kmalu bo 2 leti in takrat so bile gume zelo malo obrabljene, ?e danes imajo kar nekaj profila (razen tam, ki mi ga je pred optiko malce ve? pobralo), zato sem se odlo?il, da letos ?e zvozim.

Nekak imam v mislih, da vsaj za 2 sezoni morajo nove gume zdr?ati brez problemov.

Obstaja kak?na vmesna dobra guma, da ni ravno 70 ? in da ni 130?, pa da bi bla dost dobra? :

Potem ti je vredno razmisliti o celoletnih, kot jih ima Labi po moje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Na teden delam po 1000 km in me zanima, ?e je to to, kar jaz i??em? :)

Btw, kje bi pri?el do njih ASAP?

Hvala!

?e dela? na teden 1000km bi moral vse 4 menjati vsako leto.....5 let in tole?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No saj to sem mislil, v novih avtih ne glede na znamko je to vec ali manj standard, stari morajo pa doplacat...(pa verjetno gre samo za SW upgrade)

Je pa res da s carplayom ne rabis vec navigacije, se posebej ce bo ios12 res google maps podpiral

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

?venketanje je nehalo, ko je mehanik odstranil kamen. In takrat se je za?elo sranje z tresenjem volana. :/

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Daj kamen nazaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Zvenketa lahko plehek od bremz, oziroma ce nimas dobro fedrckov ki drzijo ploscice pa se te premikajo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.