poglej 23.000? imas za avto, s tem moras racunati da moras za tak avto imeti tudi se za stroske, ce pa kupujes avto s skrajnimi evri je malo neumno da imas za nov avto potem se pa mora sparati. Ne me narobe razumeti. V nacrtu imas avto ki spada med kao terence, s tem so gume veliko drazje, zavarovanje pa sploh ne bo toliko drazje, ker je tudi za mazdo 5 zavarovalnica gledala ceno novega za kasko, tako to gre pri nas ne glede na letnik. Servis je pa od 250-400, predvsem vsako 2 leto ko se menja zavorna in podobno je drazje
Potem ima vec smiosla da kupis leto star avto, mogoce ze z gumami pa je
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sicer nisem zdajle v avtu, tako da bom probal ob priliki... Imas oznaceno v nstavitvah CarPlay (Settings >> General >> CarPlay >> Avto >> Allow CarPlay While Locked na ON?
Ja seveda, saj se mi to pojavi samo pri waze
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam, da ne zavijam s teme - pri nas res ni razlike v ceni goriva toliko benz / dizel, samo tujaina pa je najde? tudi 1,8? proti 1,5? (benz/dizel)
S tem je bencinar verjetno kar prava izbira, ?e res nisi dolgoproga? izven meja.
?koda ker je od?la M5, s tem motorjem bi ?e mene zanimala, da je to avto doma, za ?eno do vlaka, jaz mam pa kaj manj?ega za okoli.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani