Saj ne rabi? Honde stylat. Po drugi strani pa tut, ?e jo bo? tunal bo? prec stereotipen "naduvan Honda?".
Astre ne poznam, bi znala biti kul. ?eprav styling se mi ne dopade, serijska je ?isto OK.
323f, ups 323 E46 je dober avto. Ne pri?akuj, da bo raketa ampak ?isto solidno hiter avto. Pa, ?e se da kupi od kakega "ateja" ne nekaj zrihtanega. Baje se da tale 323 motor ?ipati, da dobi kar nekaj konjev. Ker je skoraj isti motor kot v 325. Vzdr?evanje (deli) so baje cenej?i kot za ostale nem?ke premium avtomobile. Pa ?e Don bo vesel, ker bo ?e en BMWja? na Mazda forumu.
Ketno ima. Edina slaba stvar to?ka so akse, ki lahko po?ijo. Ko jo kupi? vzame? uno gumico dol iz nje in vidi? kje si, ?e je kaj rjava. ?e je kriza jo da? oja?ati pa ima? mir.
O Volvotih tudi jaz ne vem, tisto kar vem je pa bolj negativno.
Eclipse je all show no go, ?e bi bil to hiter avto bi jih bilo ve?.
Kaj pa ?e vzame? kak?no 323 GT-R (jebada jo najdet sicer), pa jo navija? potem s konjenico?
Dejan, ne vem ?e je pametno kupovat avto letnika 1990 in tam okrog, razen ?e dobi? res kak?nega v izvrstnem stanju, ?e ne pa samo bej? od take zadeve!
Si mu ?e odgovoril.
Dobre GT-R so pa predrage. Da? isti denar ali pa magar kakega tiso?aka ve? in dobi? ?e kaj novej?ega, pribli?no isto hitrega, varnej?ega in zanesljivej?ega. ?al, prej ali slej ugotovi?, da se novej?i avti ne prodajajo za brezveze ampak nekaj je na tem.
Deeyan dve dobri ponudbi. Uklopkotova Mazda 3 je stroj (spomni se unega drag race-a), kul zvok ima pa ravno prav poka iz avspuha (preverjeno ), MX-5 je pa edino ?koda k je ta?voh pa brez ?pere. Je pa poservisirana u nulo.
Hmm, Audi je iz leta 1995? Verjetno kombinacija menjalnika, gum, aerodinamike? Predvsem na menjalnik bi stavil, da ima ?koda kraj?ega saj vidi?, da je po drugi strani pro?nej?a, ima pa slab?o kon?no.
In pa, Symon, da je VW ziher najbolj kvaliteten ko gre za hribovske ceste? Ti pa si za ?asom, ve?. To bi lahko napisal pred 30 leti. Mogo?e tudi pred 20. Zdaj pa zagotovo ne. Verjemi, ?ivim na 970 metrih nad morjem in imam izku?nje...
?isto mo?no, predvsem sem to rekel na ra?un stereotipa kako neuni?ljivi avti so to.
Ne men tralala, VW je ziher najbolj kvaliteten ko gre za hribovske ceste. Renault je pa ziher najve?ji kr?, (?e poslu?am ljudi) pa ga isto ni na lestvici najslab?ih. :ne vem: S tem, da vsaj VW je v USA ?isto dovolj zastopan in bi lahko bil na lestvici.
?e je bil res led ti ABS ne bi ni? pomagal. DSC in TCS sta fajn zadev??ina. Do sedaj ju nisem nikoli res rabil ampak kadar sem nakazal na kaj takega, sta fajn odreagirala.
Jaz ne ampak ati. Priklopil akumulator na ?trom, da bo Mazda sploh zakurblala. Ker je mislil preparkirat avto na sonce, da se odtaja, pa ni ?lo. No akumulator je zdr?al vsaj 5 let, mogo?e tudi 6, se ne spmnim to?no kdaj sem ga menjal.
No saj to sem upo?tval pri zgornjem postu. Ampak prednost novega je gotovo garancija vsaj tistih nekaj let. Tudi jaz sem sli?al podobne zgodbe pa v Revozu je bilo tut ?e nekaj totalk.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj ne rabi? Honde stylat. Po drugi strani pa tut, ?e jo bo? tunal bo? prec stereotipen "naduvan Honda?".
Astre ne poznam, bi znala biti kul. ?eprav styling se mi ne dopade, serijska je ?isto OK.
323f, ups 323 E46 je dober avto. Ne pri?akuj, da bo raketa ampak ?isto solidno hiter avto. Pa, ?e se da kupi od kakega "ateja" ne nekaj zrihtanega. Baje se da tale 323 motor ?ipati, da dobi kar nekaj konjev. Ker je skoraj isti motor kot v 325. Vzdr?evanje (deli) so baje cenej?i kot za ostale nem?ke premium avtomobile. Pa ?e Don bo vesel, ker bo ?e en BMWja? na Mazda forumu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani