Ja cene imajo stra?ne, pa ?e klime ?e zdale? nima vsak, tko da tle je ?e dodaten minus, kliotov pa je kolkor jih ho?em, pa ?e cenej?i so in pa sploh ni to tok nikakav avto, sem ga probal peljat - glih na rit me ni vrglo, ampak to se niti ne pri?akuje, ?eprav sem sedel!
Na temo jarisa si poglejte tole, o?itno se je u?il plezat na drevo :
Prejle sem malo gledal olje in ne morem verjet, kot je Sirius ?e enkat rekel, da bo olje pri menjavi ?e ?ist svetlo skoraj kot novo (prevo?enih pa imam ?e cca. 9000 od menjave)
Tisti klio za 930 smukov je pa ?e ?ist tastar model, sej ne da je to glavno, samo je pa ful gr?i kot nasledni, pa tut ima ?e krepkih 7 let, kar je kar malo veliko, ?e bi bila to maaaazda, bi bila druga zgodba, ker one baje z leti ratuje bol?e in bol?e!
Sirius, zdej ko mi bo? naslednji? po?iljal ?e tistih 100 ml, sem pripravljen vzeti ?e uno zadevco za injektorje (cena okol 3000 in nekaj se mi zdi), pa da vidim ?e bo ?e bol?!
Ma ne sej ni zdej fora da se prov i??e 1.0 motor, samo ve? kot npr. 1.4 pa se niti ne rabi, ker se res skoraj cel cajt samo ?ofer vozi v slu?bo, potem pa ob nedeljah ?e kam grejo, to pa je vse, tako da motor 2.0 bi biv total odve? v vseh smislih!
Pred leti je bilo druga?, ko smo kupoval vektro, se je fotr ful sekiru kva ni raj? 2.0 115KM vzel, da tale kao nikamor ne gre, no zdej 12 let kasnej pa je ?e precej bl "penzi?" mentaliteta!
Aja talii pa ne pravijo zastonj tur?ki klio!
Takle leon je kar kul vidt, ?eprav je ?e mal ve?ja zadeva:
Dans sem ?el k Lov?etu v Dom?ale testirat nov model Jarisa, motor vvti 1.0 68 KM, zadeva kar po?teno pospe?uje in se super pelje, drga? se ful visoko sedi in sem videl preko golfa IV npr.! Men to ni glih ok, fotr bi biv pa navdu?en!
Pol sva s prodajalcem debato udarla, tut na temo starga modela, pa mi je to?no to povedal glede tega oglasa, da pa? potem pokli?e? 090, kjer te olupijo kot opica banano , na koncu pa dobi? kajlo! :ne vem:
Baje je "pametnega" jarisa ful te?ko dobit, ker ga nih?e no?e prodat, kot je prodajalec rekel, da bi marsikdo prej prodal zdravo ledvico kot pa tojoto! NO biv je mal za hece!
Spomnil sem se malo pogledat tut na Ibice in pa Klioti se mi ne zdijo slabi, plus to da jih je ful in je izbira temu primerna, pa tut verjetn je zadeva bila ?e takrat tok izpopolnjena, da kej dost se ne bi smeli kvarit! :ne vem:
Astra II ni tok slaba varianta, je pa res da nobenmu pri nas doma ni na videz v?e?, pol nam je precej prej golf, sploh pa A3, medtem ko pri novej?ih generacijah teh avtov pa je astra - lepotica iz golfa pa so naredili po?ast, sploh verzija PLUS, je res pika na i te generacije!
Kaka se vam zdijo tale vozila? Rde? klio sicer nima klime, druga? pa kar zanimiv?!
Osel gre samo enkrat na led, jaz pa bi dva dni nazaj skoraj ?e enkrat dobil pla?ilni nalog zaradi pasu!
Razlog je enostaven, ko dostavljam robo, pa dostkrat na eni ulici nekaj in na sosednji ?e drugo zadevo ven dajem, vmes se mi zdi neumno privezat, no pa me je policaj samo zarad tega ustavil (ker vozim pa - vsaj po mestu skoraj po omejitvah), pol sem mu razlo?il situacijo, mu dal vozni?ko in prometno, zate?il mi je ?e za homologacijo za pragove in ostalo ?aro (najbr? je bil zihr da bom za?el blefirat, da nism vedel da se to rabi sploh imet) Pol na koncu pa se mi je zahvalil, mi vrnu dokumenta in smo ?li dalje, zdej ne vem al je ?e imel normo izpolnjeno, al pa je pa? videl da dec razva?a robo in je pa? tako kot je! :ne vem:
Aja pa ko mi je pomahal z liziko policijsko , sem bil na drugem pasu in glih v pospe?evanju, tko da se nisem mogu pri njem ustavit, ampak ?ele po kakih 20 metrih in pol rikverc nazaj do njega, prov sme?na scena! Narod k se je vozil mimo, pa prov dobre volje gledal, kok me bo ocuril! Samo smo res janezi fou?livci in privo??livci!
Prej?nji petek sem vozil od Akozmosa M6 120 karavan, kokr neka testna vo?nja, hotela sva s kolegom RX8 dobit v roke, pa so nama dal kajlo, ker je niti niso imel!
NO ampak avto se mi je pa zdel vse prej kot posko?en, sej vem da ima kar nekaj te?e, ampak prav me zanima kolk je pa kej bolj ?iva 136ka, upam da je kaj razlike! :ne vem:
Da sploh ne re?em, kako sem se "divje" po?util ko sm se iz karavanke presedel nazaj v svojo raketo!
Ja stvar okusa (in potreb) glede velikosti avta! Men je tut najmanj?i avt. razred tale, v kerga spada F mazda, drga? pa edino kej ve?jega, manj?ega ne!
Ja Makaveli, glih zarad takih scen sem ful v dilemi + da bi mi fotr naredil predavanje na temo: A misl? da imamo privat avtoodpad al kaj, kje si pa spet te gare dubu?
na? picopek mi ponuja svojega renoja 5, da mi ga da za d?abe
On si ga je kupil, za svoje potrebe in isti dan ga je od zadaj zadel tovornjak (razbita leva zadnja lu? in malo noter udrta zadnja havba, ni? prov hudega), potem pa mu je lastnik tovornjaka namesto kupona raj?i kupil drugega R5 in zato mi je pripravljen starga podarit!
Zdej me mika, da bi ga imel, ?e ne druzga za v hribe, ker to hodim polet ful pogosto (ko kmalu enkat spet montiram spredaj svoj plug - 11 cm od tal, adio hribi) in pa mogo?e bi ga lahko vozil pozim, ko bi mazda (oz. zna bit kej druzga namesto nje) spala zimsko spanje!
Lahko pa bi imeli magari mi forumovci en svoj skupen avto, za razne lokalne Kolin MKRI scene, ker podarjenga konja se ?e vedno lahko predela v klobase!
Trenutno ful gledam Jarise, ker ponudbe je kar dost, tojota pregovorno nepokvarljiva, cena ugodna, opreme jim ne manjka, pa ?e atu je v?e? in dost je majhna! Glih dobro da je pri?u ven nov model, da je starmu fino cena padla!
Drga? kliote pa sm tut mal gledal in La storia niti ni slaba varianta, ?eprav ?isto novega avta se glih ne rabi, ker ?e bi imel stroj npr. samo 20 ali 30 kkm, je itak ?e nov oz. glih dobro ulaufan!
A imate kak?ne ideje, kaj bi bilo treba pazit pri nakupu mini tojote? So mogo?e kak?ni problemi z njimi?
Se mi zdi ful bl prakti?no met dvoje feltne, ?e ima? denar seveda in pa prostor za jih spravit, pa ?e na vrste pri vulkanizerjih se lahko potem po?vi?ga?!
Ma to je itak ?ist premo?no, ker trenutnih 75 Km atu ?ist zado??a!
A mogo?e kdo ve za kako pametno akcijo, da ti ocenjo avto po evrotaksi, pa ?e kaj dodajo in npr. vzame? pri njih kej novga, zdej glih sem gledal klio la storia, s polno opremo, sploh ni tok slaba varianta, mogo?e pa ima kaka firma ?e kej bol?ga v igiri, a kdo ve za kej tacga? Pa mjhn avto naj bi bil!
Ampak res, ?e bodo spet menjal prometni re?im, bo pa ?tala, ?e zdej so ljudje zbegani kt ovce ko vidjo volka: - al ustavt al peljat!
Glih mal prej se mi je to zgodil (skoraj repriza moje edine dosedanje nesre?e), pa? ?enska spredaj pa se dost hitro pelje in ?e pospe?uje, pa zasveti rumena, bremza ko nora, jaz pa nasre?o dovolj razdalje imel, da sem ustavil, pol se mi opravi?uje kokr neki, pa sva se itak strinjala da je rumena na semaforju, no ?e bi delili kupone, vemo kdo bi biv glavni!
AMpak tle je spet fora, da golf III 1.4 ima 60 KM in ?e ni 16v motor, tko da druga zgodba!
Drga? pa gledam Jarisi so kar ugodni, samo vsi so pa 1.0 motor?ek!
Kokr sem opazil je fotru od omenjenih strojev dale? najbol v?e? A3, pa ?e dokaj visok je, kar recimo bingo ne bi bil, ?eprav mu je drga? ok!
Glih sem se spomnu, da imam enga kolega, ki ful biznisira z VW in Audiji, Bmwji, tko da mogo?e loh on kak?no noro ponudbo da za A3! A mogo?e kdo ve kak?ne imajo kaj cene v ?vabi za tovrstne avte, predvsem motor 1.6, ker 1.8 je ?e 125 KM, to pa je mal preve? za penzionersko vo?njo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ker me ni? kaj dost ne stane, pa ?e vedno tega, ko je dost ?ist, ohranim, pa ga imam eventuelno za dolivat, pa sem ?e vedno ubil 2 muhi na en mah!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani