Prvi? v 2 letih in pol sem jo mogu nalo?it na vleko in do najbli?je delavnice v okolici trebnjega,kjer je dobila 'bergle',da bi pri?la do doma in naslednji teden do pelkota
?e vedno se ne morem odlo?it med Dunlop Sport BluResponse in Goodyear Efficient grip performance, ti dve gumi sta ?isto poravnani, tako cenovno kot na testih. Vle?e me sicer v smeri Dunlopa
se dobi kje Dunlop (ali Goodyear) v dimenziji 205/55 R16 V za manj ??
Je res kaj vedez pravi... trije na 2 klopi je bolj do stacune pa nazaj... sredinski sedez za 400km ni ker te zacne vse bolet... zadaj pa lahko sedi samo moja punca ko je 150 velika ker nog nikamor ne spravis... jz mam 180 pa je zadaj no go... ker more un spredaj dat sedez naprej in pptem se on buta z nogami v zic...
Moja dva sta jo vzela zaradi visje pozicije, vozla sta prikolico na morje zdej mata pa avtodom pa mazda bolj kot ne stoji in moja sestica se drajsa se zadaj v moji sestici pelje veliko bolj komot kot v petici, je pa res da ma petica zadnje sedeze nastavljive naprej nazaj pa naklon naslonjala da lahko spis... za nas ko smo 4je bli je super... zdej pa se jz s svojim vozim pa so oni trije avto pa velik in ja tut ze mal gledajo kaj pa zdej kupt...
Petica je dokler mas 3 otroke in je ena deca ko zadi sedi do 10 stara... ker ce imas vse zice gor je zadaj za dve torbe s pancerji prostor in adijo... se psa ne mors dat... primerjalno je potem minijev kuferam temu... zato smo pa fural trugo vedn na strehi...
Vsak ma svoje pluse pa minuse... 5ka je bolj kombiju podobna po sedenju, 6ka pa bolj nizka za avtocesto...
stari jaz imam MAZDO 5 2008 LPG SEM zadovolje ker rabim kot dre?inski avto jo ok seveda se pojavijo tudi kak?ne napke to se popravi . prostorsko mi zdo??a . to je moje mi?lenje ...bistvo to je DRU?INSKI AVTO z drsnimi vrati zadnjimi lp ale?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kaj LPG ostane enako lp ale?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani