Skoči na vsebino

Prvi? v 2 letih in pol sem jo mogu nalo?it na vleko in do najbli?je delavnice v okolici trebnjega,kjer je dobila 'bergle',da bi pri?la do doma in naslednji teden do pelkota :(

ugyhegu8.jpg

In to zarad mikroluknice v cevki za vodo :D

myhahuza.jpg

stari dobro zrihtoj .se zgodi....lp ale?  .....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklic 3, 5, CX-5?
Napisano

Problem se manifestira prilikom ubrzavanja, kada je moguće osjetiti pote?koće, a ozbiljnijih posljedica, osim ga?enja motora, nema

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

stari ne pi?e od katerega letnika naprej bo treba na pregled Mazde :blink:za zdaj deloje ok. :prstgor: lp ale? B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 1.8TE
Napisano

Danes sem peljal svojo mazdo 6 1.8te bencin k Pelkotu ker se blizam 120k km in je potrebno opraviti "veliki"servis.

Zaracunal mi bo 160eur za olje, oljni filter, filter kabine, svecke itd...

Zadnje ploscice 140, rocna zajla 80eur....

Sumljiva mi je ta zajla, je res tako draga? kaj mislite?

lp

stari mislim da je cena za ta servis ok. ker dr. peloko je mojster :prstgor: kaj pa mazdin servis :blink: pride full ve? lp ale? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2014
Napisano

?e vedno se ne morem odlo?it med Dunlop Sport BluResponse in Goodyear Efficient grip performance, ti dve gumi sta ?isto poravnani, tako cenovno kot na testih. Vle?e me sicer v smeri Dunlopa :)

se dobi kje Dunlop (ali Goodyear) v dimenziji 205/55 R16 V za manj ??

http://www.mimovrste.com/artikel/264079133...n_id=2640791534

stari enaki problem :party0035: ne vem kaj . vsak trgovec hvali svoje gume .lp ale? :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5
Napisano

Je res kaj vedez pravi... trije na 2 klopi je bolj do stacune pa nazaj... sredinski sedez za 400km ni ker te zacne vse bolet... zadaj pa lahko sedi samo moja punca ko je 150 velika ker nog nikamor ne spravis... jz mam 180 pa je zadaj no go... ker more un spredaj dat sedez naprej in pptem se on buta z nogami v zic...

Moja dva sta jo vzela zaradi visje pozicije, vozla sta prikolico na morje zdej mata pa avtodom pa mazda bolj kot ne stoji in moja sestica se drajsa :) se zadaj v moji sestici pelje veliko bolj komot kot v petici, je pa res da ma petica zadnje sedeze nastavljive naprej nazaj pa naklon naslonjala da lahko spis... za nas ko smo 4je bli je super... zdej pa se jz s svojim vozim pa so oni trije avto pa velik in ja tut ze mal gledajo kaj pa zdej kupt...

Petica je dokler mas 3 otroke in je ena deca ko zadi sedi do 10 stara... ker ce imas vse zice gor je zadaj za dve torbe s pancerji prostor in adijo... se psa ne mors dat... primerjalno je potem minijev kuferam temu... zato smo pa fural trugo vedn na strehi...

Vsak ma svoje pluse pa minuse... 5ka je bolj kombiju podobna po sedenju, 6ka pa bolj nizka za avtocesto...

stari jaz imam MAZDO 5 2008 LPG SEM zadovolje ker rabim kot dre?inski avto jo ok :prstgor: seveda se pojavijo tudi kak?ne napke :blink: to se popravi . prostorsko mi zdo??a . to je moje mi?lenje ...bistvo to je DRU?INSKI AVTO z drsnimi vrati zadnjimi lp ale?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.