Sem preveril še na castrol, fuchs, mobil straneh in vsepovsod pise D66-MR menjalnik 2,4 litra, C66-MR 1,7 litra. Tudi na Autodati in v mazdinih navodilih sem preveril in piše isto. @Alex daj odvij čep pa preveri, ker potem takem ti manjka 0,3l olja. Pa je nalil do roba je malo steklo preko? Jaz imam v planu spet naročit to olje ker moram sklopko menjat in bom še olje enkrat. Tak da bo mi ostalo, pa če boš rabil mi javi.
Kaj u mojga bom mogu stankat notr 8l? pa saj bom obubožal
en vpr... vidim da imate nekateri kr 19 col gor.... jaz imam trenutno letne 17 col na svojem wc.... pa razmišlam da bi šel na 18..... koliko je trši avto iz 17 na 18..? oz bini.... ti čutiš vsak kamen z 19?
Meni se zdi čisto normalna vožnja na 19kah pa sm na prejšnem avtu mel 16ke. Je pa res da imajo homologirane pnevmatike malo večji presek (45) napram 35,30 kot se ponavadi stavi
Vse spoštovanje. Po občutku branja tvojih objav, bi ti dal med 35-40 let, razen seveda "prepovedanih" tem, tam pa kar štima.🙂
Vmes še eno vprašanje, ali drugim forumašem tudi občasno šteka nalaganje te spletne strani? Imam kar dosti hiter internet, težavo pa le z dostopom do tega foruma, sem pa tja za kratek čas celo ne morem dostopati, kot da bi bil strežnik tega foruma na liniji z zelo nizkim uploadom.
Ja že dokar je bila predstavljena nova verzija foruma
MOL in OMV maš pri kazino Fortuna če si že pri kulandiji bil ni težko tam zapeljat ... MOL maš v ajdovščini OMV na vogrskem,.. u napačno smer si šel mogoče?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok hvala mam marca servis pri 154k pa se bo naredilo vse pomembne stvari ki so bile omenjene na forumu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani