Meni se zdi tale avto pošteno zmatran. Imel več avtomobilov z 200k+ km pa noben ni imel niti približno tako "zjebanega" volana in ročice menjalnika. Mene že pogled na tako notranjost odvrne od tega, da bi kupil "avto od mesarja".
Ob priliki poslikam volan moje bivše Mazde 6 z 229k km, samo da novega lastnika ulovim - je ostala blizu doma.
Sicer pa se mi sama kilometrina ne zdi problematična - lepo, da se je vozil in ne zaletaval. Le to, kako in kje se je vozil, je vprašljivo ...
Ja, praktično po celi Evropi se bo treba odvaditi tankati na avtocestah. "Premije" so tam res premijske. Pač pogledaš na zemljevid, kje je kaka bencinska kmalu za izvozom in tako izgubiš kvečjemu 5 minut.
Kakšna je pa cena menjave verige oz. vodne pumpe in jermena pri bencinskem M3 G120 motorju? To naj bi se preventivno menjalo pri 200k km?
200€ material + xxx€ roke mehanika. Sicer pa lahko morebitno raztegnjenost verige preveri servis z računalnikom, če imaš kaj posluha za mehaniko, jo pa lahko mogoče celo slišiš sam.
Prejle sem se peljal po Dunajski v Ljubljani. Ljudje so nori. Še dobro, da ima dva pasova, eden je bil zaseden z vozili, ki čakajo v vrsti za bencinsko. Norost. Ljudje so pripravljeni pol ure (ugibam?) čakati v vrsti, da bodo prihranili dva ali tri evre - dvomim, da so vsi "na rezervi".
Imam 1/3 poln tank. Tankal bom, ko posveti lučka. Mi na misel ne pride, da bi izgubil pol ure življenja za čakanje v vrsti na bencinski.
Pač 1.0 turbo motor, ker tisti 65-konjski SCe je totalna žalost, ta gre pa še na plin, torej se boš res ekonomično prevažal. Oprema pa že mora biti Comfort, zaradi klime.
Meni se 9 jurjev za najbolj osnovno Mazdo 6 iz 2013, bencinarko z ročnim menjalnikom, brez parkirnih senzorjev pa še sedanko, ne zdi ugodna cena. Ali pa se je vse toliko podražilo, da se vam to zdi kot priložnost.
Najprej se pojdite peljat s Cliom 1.0 - trivaljnikom s 65 konji. To je avto za res najmanj zahtevne voznike. Saj tudi pri Renaultu to vedo, zato pa je 1.0 s turbino takoj par jurjev več ...
V glavnem - pomembna je tudi "uporabniška izkušnja" in ta je v olupljenih in šibkih modelih naravnost obupna.
Niste resni. 1.0 trivaljnik s 65 konji pogojno pritiče upokojenki, ki se pelje 1x tedensko kak kilometer, ne pa za "daily driverja". To je kot bi 12 jurjev vrgel stran.
Ja, novi avti so dragi, rabljeni se dražijo, vse se draži. Ampak vedno raje poiščem dober rabljen avto kot pa izberem vstopni model kateregakoli razreda.
Sploh pa se morate zavedati naslednje: avti ranga Mazda 6 so delani za to, da zdržijo 500.000 km, Mazda 3 mogoče 300.000, Clio pa za 150.000 km. Koliko od teh jih bo neproblematičnih, pa je težko reči.
Moje razmišljanje je naslednje:
če imam 12 jurjev, jih ne bom dal za novega clia ali sandera
dal jih bom 10 ali 11 za par let staro Mazdo 6 in jurcka ali dva na stran za morebiten servis, nove gume itd.
Pa se bom peljal kot kralj, prehitel kogarkoli bom hotel, prezivel, ce se kdo zaleti vame itd.
Mali bencinarji s turbinami so skorajda vsi po vrsti problematicni, ne glede na to, katero znacko imajo na sebi. S tega vidika so Mazdini atmosferci prakticno ziheraska opcija za bolj miren spanec.
Kakšen tip avta se pa kupuje? D razred karavan? Enoprostorec? Ali mali mestni avto? Malo sem zmeden, lepite neke passate, pol omenjate clia pa sandera ... Kdaj boste kak avto omenili? 😃
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, takole zgleda M6 2015 volan z 229k km. Ročica menjalnika pa itak kot nova, saj je avtomatik ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani