Eskimo S3 so itak zeeelo slabe in nevarne gume, ko so par let stare (govorim iz izku?enj, ko se po?uti? kot na drsalkah), ko je nova naj bi bila dobra (na snegu), v mokrem tako-tako. Skratka jaz nameravam vzet karkoli drugega, le teh ne, ker me doslej nikakor niso navdu?ile.
Se ?e popravljam. Nem?ka znamka. Bom jutri, ko sem v AVT, malo povohal pri lokalnem vulkanizerju, mimo katerega se peljem, koliko bi tole pri?lo v dimenziji 205/55/16 za mojo 5ko. Pa da vidmo
Ja, sej MOMO gume v Italiji so tut na voljo, sam kolikor sem gledal teste in na tyrereview.com strani niso ?a? ne?to
Glede motorne mo?i je zadeva precej relativne narave, a verjamem da povpre?nemu uporabniku zadostuje. Nekdo bi lahko trdil, da je edini pravi motor v 6ki MPS, drugi nebi menjal dizla za 0 na svetu, itd.
No pa ena mo?nej?e sorte hi?a na kolesih, LPG pa tudi;
Bo treba it enkrat pogledat. ?okirala me je razlika v ceni napram super95 benzu v Belgiji, kjer sem na eni ?rpalki zasledil ceni; 0,44 in 1,66?, torej za las da ni 4xna cena
To je ze nekaj casa in kar je se vredno povedati je to, da se popust zacne obracunavati na kolicino, katera je bila iztocena nad 30l in ne prej. Sepravi ce bos tankal 31l bos prejel 4 cente popusta
Dober hakeljc oz.komercialni trik torej
Kranj-Primskovo je liter po 62?centov, torej 2?centa ceneje kot drugod na Petrolih in zanimivo da ga na Bavarskem tocim za precej ugodneje kot v nasmu Pahorstanu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi cena je videt zverinska, vsaj meni se zdi
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani