Skoči na vsebino
Mazda 6 facelift ?e v Sloveniji
Napisano

Hladni....tam kamor poste pi?e? ima? odspodej opcijo dodaj datoteko.....evo....klikne? tam browse....pa pokaze? potko do tvojih slik na PCju.....in to je to.....zdej pa takoj nalo?i slike.... :vesel::jupiii::vesel::jupiii:

LP daVid

P.S. KAAlman lenoba lena...... :blink::angry: :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mx-5
Napisano

Glej ti predlagam da kontaktira? Wildcat....ona ma mx5ko....in ti bo znala iz prve roke najve? povedat.....pa ?e na servisu dela....tako da kar na njo se obrni......

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja se:
Napisano

sem opazil da zadaj na stropu manjkajo trikotne zastavice-hajduk, partizan,dinamo...ali pa? ne?!

Hm.....navija?ki avto?? :vesel:

MX3EVO.....zakaj prodaja???

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja se:
Napisano

Jap to je pa od ?lana tega foruma...... :jupiii:

Mogo?e ma preve? kazni za pla?at pa ni $$$ ....No usaj on se je zadnji? poto?il da preve? kazni dobi.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 1.8 V6
Napisano

KAALman - nehi no - sem skoraj iz stola pado ... :bravo:?zmeden?:bravo::hohoho:

Jaz bi tudi take Smajlije - ??????? sramezljiv

KAAlman obvlada sceno...in pol se bogi s kijem po glavi tol?e...... :danzoman:

Pol pa ple?a vuun!! :jupiii:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 1.8 V6
Napisano

Ma jest sem za....ne sam res....?e pride mo?nej?i diesel....recimo 135 HP za Mazdico 3.....ga uzamem!!! :bravo:

Ta 1.6 je res malo ?voh....... :(

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 1.8 V6
Napisano

KAAlman....kupi? mojo 3ko....jest pa glede na priljubljenost traktorjev v zadnjem ?asu kupim tudi enega..... :vesel:

LP daVid

Bravo David!!! :jupiii:

Samo bo? moral 6-ko vzet - 3-ka diesel je bol lene narave... :bravo:

Baje da pride ena mo?nej?a zdej ven....im me ?e po?teno mika da bi jo zamenjal..... :vesel:

?Akam Wild da poro?a......

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odsevna folija
Napisano

pa ne gre se kle samo za radar, gre se da se tablica sploh ne vidi ?e misli? imet hud stroj, ampak tak da z lahkloto spizdi? pred p.avtom.isto kot motor.pa naj te i??e pa doka?e.

Ok glede na to da je po novem slovenski kri? ?e skorej cel opremljen s temi ku***vimi radarji.....bi ta zadeva prou pri?la.....kje se da to nabavit??

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 1.8 V6
Napisano

ali pa mazdo6 MPS

KAAlman....kupi? mojo 3ko....jest pa glede na priljubljenost traktorjev v zadnjem ?asu kupim tudi enega..... :vesel:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odsevna folija
Napisano

Ujeeej.....komej zdej meni klik klik nardilo.....ah nisem niti pomislu za kaj se gre.....hm.....Ah ne bom razlagal!

:rulam: anyway......

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odsevna folija
Napisano

Hmm, kaj pa laser??? :ne vem:

To je za laser govoru-.--.......Pa to temo sem mel ?e enkrat odprto....za ta sprejk..pa so vsi trdili da to ne deluje....hm.. :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z Mazdo Xedos9
Napisano

jaz nimam kaj posnet trenutno sem menjal motor na moji pa se kar nekaj ztaganja.bomo na gani hudi?a snel da bo laufal

Dando ma kako nima? ni? za posnet pri useh avtih ki jih ma? doma.....something's strange here..... :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odsevna folija
Napisano

jaz bom pogruntal okvir?ek, da bi s klikom na gomb zakril tablice.samo ?as si moram vzet.sprejemam prednaro?ila.

Patent Dando. press

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z Mazdo Xedos9
Napisano

Bravo Tomi. Dajmo malo obudit temo Dajte svoj SOUND sem gor.

Torstorm, YavarYe, HLADNI, Boss, Mike007, Mazda MX-3, Vuk, LabiGT, Brainless, Wildcat, Tonix, DANDO, Marko-MX3, Kyuss, Din, MalaMazda, Mazda6, Japanac, STAJERC, Dilar, Cruiser, MX3 EVO, Legenda, Lenuh 007, B MX-6, RX-8 in vsi ostali. Posnet pa gor dat!!!

P.S: Sorry k sem mal off topic sramezljiv .

323F ja mene si pa kar vun vrgu...... :angry:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BP ma?ina
Napisano

stari brez zamere, ampak nekaj ti bom povedal v svojem stilu, mislim da ne bo? u?aljen kot nekateri, ampak , verjetno tudi ti v?esih ne potegne? kot bi moral, ?e ima? ?eno bi mi verjetno pritrdila.ti sam na sebi lahko nREDI? MARSIKAJ, AVTO PA JE tehnologija, ima svoje meje in je narejen do nekih mej, nekaj malega lahko ?e pridobi?, ampak to je vse, ?eprav vsaka taka iozbolj?ava na splo?no tudi ?kodi.tudi material ima meje.

Dando...... :jupiii: Lepo povedano tokrat.......

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.