Skoči na vsebino
Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Samo, da ne bo? jedel zare?en kruh. ?e kdaj pade denar naprimer. Jaz bi pa raje naro?il novega Megana Trophy kot pa 5k? cenej?ega malo rabljenega s serijsko ?tevilko 004, ki je bi testni. ?e ima? nov avto vsaj ve?, da ve? kot v fabrki pa med transportom ni bil teran/zbit. Pa ?e novega lahko dajo zbitega kot ga je dobil od sodelavca o?e. Ga je sodelavec premeril pa so ?li nazaj. Seveda so ga potem reklamirali in je dobil drugega samo, da je bil tiho. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Pizda pol dam jaz za Cliota ?e malo na leto. ?zmeden? Sicer sem kar nekaj vlo?il vanj v dveh letih, letne in zimske gume, nov avspuh, kake malenkosti (volanski kon?niki, bremz stikalo) ampak obenem bi ga za 5000? brez te?av prodal, se pravi sem na sami ceni izgubil max 2000? (pa bi ga prodal najbr? tudi za ve?, sode? po ostalih na avto.net).

Po drugi strani vem za tipa, ki je kupil novega DS3 za 20.000?, po enem letu ga je prodal za 12.000?. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Teoreti?no ja, v praksi ne. Eno je avto s sprednjim pogonom, drugo z zadnjim kar prinese do druga?ne postavitve motorja.

Odli?en mazdin 2.5 V6 motor

Odli?ne vozne lastnosti

Odli?ne zimske gume 16 col

Dobro, da ni napisal naj pridejo po avto le odli?njaki. :P Tole bi se spla?alo kupiti za swap v kako Mazdo, Fordovo ?koljko pa na odpad pa je. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobikrog - re?itev dirkali??a!
Napisano

In ?e stvar ste?e, naredimo ?e kak?en Mazda-piknik. ?e bo kdo upal na stezo, ko se tam poka?em z mojo BTjko :hudicek: ...

Pa ?e bi poskusili s kak?no "civilno iniciativo"? Zbere se toliko podpisov in se ob?ini Bre?ice predstavi, da so civilisti za tak objekt. ?e se ?e ne dobi avto-?ole ali ?esa podobnega...

VT je dober za avte ven iz peska vle?t. :P

Saj se je nekaj spet fantaziralo o podpisih za izgradnjo dirkali??a na primorskem nato vse tiho je bilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobikrog - re?itev dirkali??a!
Napisano
Samo nakladanje ?e 20 let. :vskalo: ?e na Grobnik za cel vikend pridejo Italijan?ki ?otoriti, Avstrijci itd... 4km asfalta, vulkanizerstvo, manj?a bencinska, prostor za ?otoriti, kaki apartmaji, restavracija, kak fast food (burek & ?evap?i?i pa? slovenska nacionalna hrana :P )... vse to bi laufalo cele dneve ne le ko bi bila kak?na dirka. Ampak dopovej jim to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

kaj a mene si cakal? sej sem dal gasa, pomoje nisi tok cakal :P

a mamo peljes na zale ob 2 ponoc? :)

zdaj je boljsi rondo tle se strinjam...ce nc druzga zgleda LJ bolj fensi kot kaksno vecje mesto

Kolk so hitro zagrabili a? :P Sicer pa ravno zato ga je treba pohoditi, da te ne ?akajo. Recimo, ?e vidi? policaja ga nahodi? in te ustavi ko ti nameri ?ez 100 ti re?e:"vas sem ?akal pa cel dan" mu re?e?, da zato si tako priletel. :aaaaa:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

prejsnji rondo je bil boljsi: picil si 120 in potem na izhodu proti crnucam naglo spustis gas in mas svetvovni drift pri ca. 100 na uro...

:closedeyes:

Se je dogajalo ja. :bravo: Ali pa podiral rekorde po notranjem krogu. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ce bo vse posre?i bo prav moja. :danzoman:

a mi lahko pove kako se imenuje ta oprema. Kot je vidno ima par lesenih dodatkov.

Pomoje zelo kul nakup! ?e bi nabavljal nekaj tak?nega bi taka zelo visoko kotirala ker je 1,8 pa ?e hardtop ima. B) Potem se bo pa treba dobiti in stestirati stroj. :P:bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Si pa poudaril, da izmed serijskih avtov sta samo ta dva primerljiva. Predelana Supra je lahko vsaka hitrej?a kot serijski M3 ampak zato sem tudi pokazal, da po drugi strani se predelujejo tudi ostali avti tako, da je to neverending spor, kaj je bolj?e.

V glavnem najbolj?e je tisto za kar ima? denar in si ga lahko privo??it. S tujim kurcem bahat se je itak brezveze. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lih zaljubu ne ampak ja, so kar stroji to je dejstvo. Fajn je, ?e je ?lovek ?imbolj razgledan ?e ?e govori o avtomobilih. In fajn je, da jih ?imve? proba? ker potem vidi?, da ni vse v zna?kah in stereotipih (ćifurski avti itd... :D ).

IS-F je konkurent ve? ali manj naravnost, ?ez ovinke so pa ?e Japonci (Best Motoring) priznali, da je M3 prava stvar v tem razredu. In to je tisto kar me navdu?uje. Zvok pa tudi ni slab.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

fantje je*e? to ?e bo res kar so rekl pr toyoti pride ?ez pol leta na trg ft-86 oziroma GT86 kot je zdj uradno ime za 20 do 25 jur?kov, ve? si preberte pa tukile :D

Ti si to preberi tukaj. :harhar:

Poleg tega edina japonska avta, ki konkurirata M3 sta GTR in IS-F. En 200hp avto bo komaj konkurenca za E30 M3. 300hp je pa ?e vedno manj kot 320 ali 343, da 400hp ne omenjam... ?al tako to je.

Itak ze ves ?as govorim, da teh 200hp je vredno nekje 25.000?, kar je ve? ima? na boljo ?e hitrej?e in obenem uporabnej?e avte.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.