GTA je stroj proti 1.6 bencinarju, razlika v porabi pa 1-2 litra, s tem da ima? skoraj tretjino konjev ve? in tudi ve? opreme, izgled, ampak tudi stro?kov, sploh gume, ampak se da pre?iveti in ima? nekaj ?asa mir. Sam sem jo tudi ?e spravil pod 8 litrov, in to na relaciji, pa ne po avtocesti,hehe. Druga?e pa 90% mestna vo?nja, malenkost nad 9, po avtocesti 130 jo mora? spraviti na 8-8,5l, ?e jo pa ti?i? res na polno je pa okoli 10-10,5, tako da niso ne vem kak?ne razlike, je pa? bencinar, potegne dobro, tja do 200 km/h pride? dosti hitro. Sam sem imel prej 1.6 M3, ampak se nisva na?la, in po pol leta prodal in kupil GTA, sploh s porabo pri 1.6 sem bil razo?aran, res previsoka za to kar avto da od sebe. Tista trojka se res prodaja ?e nekaj ?asa, ima pa tudi najvi?jo ceno, pi?e da je slovenska, po slikah zgleda lepa ampak to ?e ni? ne pomeni, najbolje da gre? pogledati zadevo. Ima? ?e tisto ?rno ki je cenej?a, ampak ima ve? kilometrov, ?e te to ne moti je ok. Pri drugi je mogo?e prednost ta da jo prodaja lastnik in vsaj vidi? kdo jo je vozil. Ni pa re?eno da je modra slaba, ker GTA-jke ne grejo tako hitro, razen ?e lih timing prodajalec zadane, ?eprav avto kot avto je tip top, mogo?e se folk malo boji ker je Mazda in bencinar, in potem raje kupi golfa al pa benđolo
Evole, smo se vozili po Istanbulu in zagledam moderno vulkanizersko delavnico s ?irokim izborom avtogum. ..........zgleda da je ?e 2 enaki te?ko dobiti ,potem se pa mi prito?ujemo katere so dobre ...da ne govorim da sem videl obe?eno tablo ene 5x2 velikosti z napisaom TIGAR
Jah hitro se napne? pri nakupu pri kak?nem trgovcu ki uva?a, se pa tudi po?teni najdejo. Fora je v bistvu to da iz tujine dobi? za isti denar avto z ve? opreme.
Glede tega kot si pisal da je za nazaj vnesel, si ?e sam videl da so bili potem sumljivi datumi in cifre, verjetno brisati ne more za nazaj in lahko samo pi?e. Ne vem no, bi bilo treba kaj tak?nega v praksi videti
?e ti pi?e w mora? imeti w, verjetno ima? 18 col, te so ?e po ve?ini w avtomatsko, npr. sportmax tt ima samo w hitrostni razred, od 17 col naprej. Zimske ima? pa lahko 2 razreda ni?ji hitrostni razred.
Ah nekaj mutijo, bej? stran, se da preverjen pleh tudi najti, samo malo je za po?akati. Ko sem sam prodajal trojko 1.6, jo je kupec iskal par mesecev, da je pri?el do moje, in moram re?t da so jo res premerli in pre?ekirali, sej je bila tip top, razen butnjena in kitana tam kjer je za tankat, ampak ni bilo krize, sem imel ?e papir od prvega lastnika kje je bila popravljenja in kaj je bilo. No in mi je kupec povedal da ni na?el ene cele v SLO, oz. vse uvo?eno iz ITA, preverteno in razsuto, ter ?e slabo popravljeno, pa je samo bencinarje gledal.
Poglej v prometno, datum prve registracije in datum prve registracije v RS (?e sta ista je SLO avto, ?e nista), re? prodajalcu naj ne nabija. TE ni imela meglenk serijsko, ?e celo TX ne, bile so od TX SPORT oz. PLUS naprej, lahko pa da jih je sam dal notri.
Alex seveda, seveda, to se preveri tudi pri uporabnikih Ne vem no, ampak gume bodo pri meni zadnja stvar na kateri bom ?paral (to me je ?e izu?ilo), v nekih optimalnih pogojih jih je ve?ina verjetno ?isto ok, ?im se pa kaj poheca? z avtom oz. kak?ne kriti?ne situacije, mokra cesta itd. to je pa druga pesem. ADAC je pa dosti mo?en in kar tako verjetno lobijem ne podle?e, se tudi vidi da niso vezani na ceno gum, saj je npr. Michelinova zelo dra?ja od prvih dveh,treh kar ?e ne pomeni da je najbolj?a, Pirreli pa mislim da tudi ?e ni bil tako v vrhu.
Andriy po dobri ceni si jih dobil, ?e lepo vozi? bodo ok. Kolega je kupil za zimo Kumho, vulkanizer se je malo kri?al, tudi ?e na u? so zgledale nekako plasti?ne, ampak lepo vozi, po?asi in ?ez zimo so se kar obnesle. V klanec s snegom so pa podlegle, smo zalet vzel pa je ?lo...hehe. Za letne pa nobenega ne poznam da bi jih imel.
Moje so pa ?e na poti:
24.02.2010 15:38 - DE 300 Laatzen/Rethen, Deutschland - Daten an GLS-System ?bermittelt, Gewicht: 19.6 kg po paketu
Vem, vem, samo za info sem dal. Sem pa prebral, mislim da v ?urnalo, kjer so iskali najdra?je dele za zamenjavo pri avtomobilih, in so pri Mazdi na?li da pride DPF - 1500 eur ??? Najdra?ji je bil golf, DSG menjalnik okol 7000 eur ?e se ne motim
Po moje je bolje da ne vemo kaj vse gre narobe pri razli?nih znamkah, ampak tole s Toyoto ipd. so spro?ili na ZDA, kjer se Japonskim znamkam pove?uje ogled. Malo spremljite in ni 2x za re?t da bo po celi ZDA ?ez pol leta reklama, kupujte ameri?ke, varne avtomobile "brez napak". In tako bodo ven iz krize potegnili svoja avtomobilska podjetja. Je prav da so naredili vpoklic ampak da so tak?en halo naredili.....v bistvu sem nekje prebral da ima Toyota zaradi tega ?e tako ogromen minus na ameri?kem trgu da joj.
Malo off topic: Podobna fora pri nas je bla ampak v drugem smislu z mlekom. "Pijte slovensko mleko" ....mislm halo, a npr. na Poljskem pa krave zemljo pa beton jedo al kaj?? ?e druga fora pa je, da itak ve? ali manj mleko pa ?e marsikaj drugega (vem za ribe) izva?ajo na tuje trge, predvsem v Italijo, kjer bolje prodajo in uva?ajo iz vzhodnih dr?av, ker je ceneje. ?e ribe iz SLO morja gredo v ve?ini na Italjanski trg...mi pa dobiva zadeve iz ?panije itd. Ne vse ampak ve?inoma. Tkole je, ?e je denar v igri.
Evole, misim da bo v kratkem padla dokon?na odlo?itev da kupim Dunlop Sport Maxx TT, cena je malo padla na malenkost pod 140 eur/komad, ?al bedna/draga/gnila (materjim) glupa dimenzija 205/50/17, ne da se mi pa spu??at v menjavo in prodajo felten.
Odlo?il sem se na podlagi uporabnikov, Mazda?ev ter
Naj jo dobro pregleda, druga?e pa kot berem po ostalih forumih ni bilo dobre besede za tega prodajalca. ?e ne drugega je bilo polamano. Poglej na sliki kjer je slikan od spredaj kjer se ?e vidi razli?en luft med havbo in masko na voznikovi strani :ne vem: , lahk pa da je samo na sliki tako vidno. :ne vem: Nisem grafolog ampak zgleda kot da je bila servisna spisana pri mehankarju ki ima ?as, z istim kulijem itd. ...hehe, ponavadi je samo nakracano vsaj ?e sem moje servisne do sedaj gledal, pa? mehankasrko. Vsekakor pa naj vzame ?t. ?asije in se odpelje na Gamo in naj jih lepo prosi ?e lahko pogledajo v ra?unalnik. Pa bo takoj videl ?e vse dr?i.
Tole z FTD in podobnimi podatki pozabi, verjetno je tale iz Italije, kot zgleda se pa prodaja ?e tako dolgo ?asa da ?e niti prve vinjete nima gor, ?e bo? kupoval dizla ?e posebej pazi ker ?e raje vrtijo kilometre in veliko jih je iz Italije, kar na?eloma ni ni? narobe ampak da ?e diler pri nas zaslu?i privle?ejo ve?inoma najve?ja poceni jajca od dol. Skratka ?e bo? ?el gledat, dobi ?t. ?asije in na servis in naj preverijo kje je bila servisirana, kot sem omenil, Mazda ima skupno bazo in bo spisalo kdaj,kjer in pri katerih kilometrih je bila servisirana.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
GTA je stroj proti 1.6 bencinarju, razlika v porabi pa 1-2 litra, s tem da ima? skoraj tretjino konjev ve? in tudi ve? opreme, izgled, ampak tudi stro?kov, sploh gume, ampak se da pre?iveti in ima? nekaj ?asa mir. Sam sem jo tudi ?e spravil pod 8 litrov, in to na relaciji, pa ne po avtocesti,hehe. Druga?e pa 90% mestna vo?nja, malenkost nad 9, po avtocesti 130 jo mora? spraviti na 8-8,5l, ?e jo pa ti?i? res na polno je pa okoli 10-10,5, tako da niso ne vem kak?ne razlike, je pa? bencinar, potegne dobro, tja do 200 km/h pride? dosti hitro. Sam sem imel prej 1.6 M3, ampak se nisva na?la, in po pol leta prodal in kupil GTA, sploh s porabo pri 1.6 sem bil razo?aran, res previsoka za to kar avto da od sebe. Tista trojka se res prodaja ?e nekaj ?asa, ima pa tudi najvi?jo ceno, pi?e da je slovenska, po slikah zgleda lepa ampak to ?e ni? ne pomeni, najbolje da gre? pogledati zadevo. Ima? ?e tisto ?rno ki je cenej?a, ampak ima ve? kilometrov, ?e te to ne moti je ok. Pri drugi je mogo?e prednost ta da jo prodaja lastnik in vsaj vidi? kdo jo je vozil. Ni pa re?eno da je modra slaba, ker GTA-jke ne grejo tako hitro, razen ?e lih timing prodajalec zadane, ?eprav avto kot avto je tip top, mogo?e se folk malo boji ker je Mazda in bencinar, in potem raje kupi golfa al pa benđolo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani