Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Hm...dobil sem ponudbo od Save:

- AO

- AO+
- Asistenca Premium
- Avtomobilski kasko z 1% odbitne franšize v primeru prometne nesreče (če ste povzročitelj), brez odbitne franšize na točo, objestnost in poškodovanje vozila
- Tatvina brez odbitne franšize
- Divjad in domače živali brez odbitne franšize
- Parkirišče brez odbitne franšize
- Svetlobna telesa, stekla in ogledala brez odbitne franšize
- Tatvine in uničenje osebnih predmetov
- Nadomestno vozilo

Cena za celo leto na 1x plačilo je787EUR.

Vi pa vsi po 600 🙂 Razen, če nimamo enakih postavk..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
V teoriji zelo dobro ampak vsi vemo da teorija se ponavadi zelo razlikuje od prakse , sicer pa če si ti z tem zadovoljen pol moramo bit tud ostali
To je res, kaj pa cena? Običajno je bil tak kasko precej dražji kot z odbitno. Jutri prosim Markota za izračun za mojo, pa da vidimo kje smo.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz pa moram rect, da imam s Savo zaenkrat samo pozitivne izkušnje. Tudi med korono sem uveljavljal vse online, medtem žena pri Triglavu je moralo enako za parking poškodbe od vrat, vozit tja pa kup enih jajc.

Tudi kolegica, ki ima kleparijo pravi da imajo najmanj dela z njimi.

Bom videl kaka bo cena zdele po novem letu , ampak neke pametne alternative ni. Sploh ker do sedaj niso imeli odbitne na ene kombinacije..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
20 hours ago, scania said:

Zelo lepa :) :) kdo ima bel leder, kako se vam odnese? se pozna kaj od modrih kavbojk?

Jaz jih imam. Ja tako je, so plusi in minusi. Plus je, da se umazanija res z mokro krpo lepo odstrani. Treba je narest kako zaščito za usnje (poleg kreme za nego) pa gre potem tudi morebitna sled od kavbojk dol. Ampak to pomoje res bol poleti pride do tega, jaz sicer nisem opazil nič. Je pa težava lahko ta (kot je pri meni) da je nekdo pred teboj, nestrokovno čistil usnje , ker se pač ne belem prej in bolj pozna vsa umazanija, in se loti s preveč agresivnim čistilom...Čez par mesecev, se ti pa začne zgornji sloj luščiti in je sranje potem...

Ampak v osnovi nekih hudih reklamacij menda da ni, razen počenih šivov..tisto ti zamenjajo takoj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Probi kako drugo verzijo, poskusi tukaj :

ANDROID-AUTO.EN.UPTODOWN.COM

Download Android Auto 5.9.604633-release for Android for free, without any viruses, from Uptodown. Try the latest version of Android Auto 2020 for Android

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.