Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 24 minutami je DonFelipe napisal:

Aja?

Te barva moti ?

Danes pa sploh zelo težko dobiš kaj brez turbine.

Kaj pa praviš na omenjeno legendico ki ima kodo 121?

Ja, barva mi ni...

Nikoli imel rdečega avta...

121 je pa stara šola.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano

Evo. Vračam se iz dopusta, pa se s 165 konjiči bencinarjem čisto normalno peljem, pa še prikolico vlečem zadaj. Za vožnjo po omejitvah po lokalnih cestah je več kot dovolj. Ja, mazda 6. 

Predlagam probno vožnjo s takim avtom. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka
Napisano

Na mojo 2013 sem montiral 18ga ta mesec v Socki pri Šeškotu. Montiral sem od auto-hak vertikalno. Ko ni gor, se ne vidi nič. Montiral sem 13-pinski priklop za elektriko. S homologacijo pride okoli 660€.

Glede nosilca za kolesa je pa takole. Sem ga na mazdi 08 letniku vozil za na morje, pa ni to to. Če je poln avto prtljage, pa strešni kovček na strehi, pa 4 odrasle osebe v avtu, NE nosi koles na priklopu. Za na morje sedaj uporabljam prikolico, na kateri so homologirane prečke, na njih se pa montirajo strešni nosilci za kolesa. Tudi 6 jih gre gor. 

Nosilec za na priklop se lahko uporablja za dnevne izlete, ko avto ni preveč naložen. 

To so MOJE izkušnje. 

IMG_20210625_085109.jpg

No, še to lahko napišem, zakaj ne nosi koles zadaj, ko je poln avto...meni je zaradi tega počila vzmet. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ti je ne moreš furat, ker je ne znaš...

Si pa spet nekaj posebnega. Ti kot penzionist boš kabrio vozil, za ostale modele so pa limuzine. Vedno moraš izstopat pred drugimi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.