za fake, so dobre vsake s pokrova motorja vsakega avta....
ko bo policaj rekel po?pricajte bo pa drugo.
ampak tudi sam sem se vozil s xeononkam aftermarket brez sfriziranega odbija?a, in vkolikor ima? avto do 10 let star in bele xenonke TE NOBEN ?IV NE BO POVOHAL.....
stari to je res kar pravi? ?e ima? ?e le?o je to bolj?e ter pravilno na?timano .mogo?e bi na tehni?nem pregledu lako komlicirli.lp ale?
Ne pri izgorevanju nastaja para, ki je pri ostalih gorivih ni toliko, pa ?e hladnej?i izpu?ni plini so, kar pri nizkih temperaturah ?e dodatno dela belo meglo iz izpuha, sploh ?e penzionira?, po pa ga natera? ko ?vau, motor ?e ima temperaturo za tabo pa megla da se noben ne more peljat za tabo.
Hvala za odgovor. ?e nekaj ?asa opa?am, da motor precej dimi. Ho?em kakemu, ki se mi na rit lima pobegnit in mora reve? meglenke u?gat. A lahko take stvari Pelko preveri ali moram na Mazdo?
stari lahko gre? dr.pelku.ti bo pregledal avto ima tester je mojster za mazde tudi bo?tjana - ivar vpra?a? za nasvet je ma?ek lp ale?
V manj kot 24urah (brez konkretnih ciljev) prevozil preko 500km, pri tem obiskal razli?ni dr?avi, med drugim pa bil tudi v meni najljub?em mestu, to je MB.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1. iVar 5X da bo ?e za ?lahto.
2. Grega 3X
3.ACI 2X
Povezava za deljenje
Deli na druge strani