Hvala bom pogledal če majo kaj primernega. Te k maš ti mi žal niso všeč. Študiru sm če bi pri špan vzel feltne plus pnevmatike pa da dajo kak popust na komplet 🙈
Sem si vzel malo časa in pretuhtal kaj in kako po netu in moj izbor glede na tvoje reference in ceno je guma Kleber krisalp HP 3,že nekaj sezon je v samem vrhu za tvojo dimenzijo in tudi cena je okrog 100e,druge. Znane znamke pa nekje od 125e naprej. Je zelo dobra na snegu in tudi drugje ni slaba pa še komaj 69db ima kar je za zimsko gumo super tiha! Razmisli in sporoči kaj boš vzel.
Sej ni več popusta 100€ na komad so bile.. 😕 bom še malo raziskal kaj kupiti. Gre se mi če grem pozimi v hribe in slučajno začne mest da ne najebam. Dvomim da jih bom nucu na primorskem
OEM mazda feltne so slabe kvalitete made in china.Veliko je zvitih in dvomim, da boš rabljene dobil nezvite. Vidiš pa po tem, da potrebujejo skoraj vse zelo velike uteži za centriranje.Te, Borbet, ki sem jih jaz vzel imajo min. uteži. Kvaliteta neprimerno na višji ravni.
Jaz kolebam al dat stare gor al kupiti nove,.. zdej za tle po primorski vem da ni problema ampak če grem kam dlje. Pa če bo taka zima kot lanska tudi nevem
Oz če bi šel na 17" platišča od mazde pa rvhu 17ke gor namesto 19
Ja definitivno,.. danes sva sosedu na škodi naredila isto,.. sam glede na to, da je samo rahlo obnovil poliranje s polishom in premaz s keramiko smo naredili v 5urah,.. za mojga po potreben cel dan XD
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Navigacijo mam samo SD krartico v slotu štimal si nisem nič ker imam že od prej garmina. je pa TomTom ja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani