Skoči na vsebino
Gume
Napisano (urejeno)

Hvala bom pogledal če majo kaj primernega. Te k maš ti mi žal niso všeč. Študiru sm če bi pri špan vzel feltne plus pnevmatike pa da dajo kak popust na komplet 🙈

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
On 9/27/2020 at 8:14 PM, Alex said:

To je pa druga pesem. Boš moral vzeti kar pač dobiš. 

Zgleda bom moral po novih poseči,... iz kje si jih ti naročil da pogledam kaj majo?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
1 hour ago, Bini said:

Sem si vzel malo časa in pretuhtal kaj in kako po netu in moj izbor glede na tvoje reference in ceno je guma Kleber krisalp HP 3,že nekaj sezon je v samem vrhu za tvojo dimenzijo in tudi cena je okrog 100e,druge. Znane znamke pa nekje od 125e naprej. Je zelo dobra na snegu in tudi drugje ni slaba pa še komaj 69db ima kar je za zimsko gumo super tiha!:whatever: Razmisli in sporoči kaj boš vzel.

Bom hvala zdej prvo iščem feltne 17"

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sej ni več popusta 100€ na komad so bile.. 😕 bom še malo raziskal kaj kupiti. Gre se mi če grem pozimi v hribe in slučajno začne mest da ne najebam. Dvomim da jih bom nucu na primorskem :P

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Je ima oz ima kdo Michelin Alpin A4 ? Po reviews so kar vredu gume in če jih mimovrste dobi nazaj na zalogo so 42% znižane.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
36 minutes ago, Alex said:

OEM mazda feltne so slabe kvalitete made in china.Veliko je zvitih in dvomim, da boš rabljene dobil nezvite. Vidiš pa po tem, da potrebujejo skoraj vse zelo velike uteži za centriranje.Te, Borbet, ki sem jih jaz vzel imajo min. uteži. Kvaliteta neprimerno na višji ravni. 

Ne milsim kupovat novih felten za zimo...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Ja v to smer razmišljam ,.. sam potemtakem rabim feltne. Cenejše so občutno

Saj mere so 5x114.3 ET50 za 17ke ne ?

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Jaz kolebam al dat stare gor al kupiti nove,.. zdej za tle po primorski vem da ni problema ampak če grem kam dlje. Pa če bo taka zima kot lanska tudi nevem :D

Oz če bi šel na 17" platišča od mazde pa rvhu 17ke gor namesto 19

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 7 urami je Alex napisal:

Dokler ne probaš res vrhunskih gum misliš, da so v redu. 🤗

Sem imel continental pa bi od mene dobile 1/5 :) pa jo majo za premium znamko.. pa taka jajca sem imel z njimi da ni res

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Ja definitivno,.. danes sva sosedu na  škodi naredila isto,.. sam glede na to, da je samo rahlo obnovil poliranje s polishom in premaz s keramiko smo naredili v 5urah,.. za mojga po potreben cel dan XD

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.