Za to utopi?no spremembo mi je povedal tast. Je voznik tovornjaka in ti ves ?as preverjajo zakone (zakone ki se ti?ejo ?oferstva), ?e se da kje kaj pri?parat Bom ga danes ko se vrne domov vpra?al kje je to zasledil. Bolj kot to da vrjamem, si ?elim, da bi bilo res, ker moram homologirat vzmeti.
Se je potrudil, da jo slika tako da se ne vidi zadnjih obrob in pragov Jaz sem za mojo s 165k prevo?enimi in menjave potrebnimi pragovi ter zadnjimi robovi dal 300.... ustala zunanjost je bila veliko lep?e ohranjena kot pri V6.
Js pa 250, s tem, da so bli najbolj kriticni pragovi (pa spet ne tolk, ko na V6), pa neki malega v prtljaznem delu
Odvisno kako gleda?. V tujini so kakega jurja ceneje ampak si jo pa uvozi, ?e misli?, da bo? pri?el dosti ceneje ?ez. Logi?no je, da morajo tile pri avtoelektroniki kak ? zaslu?iti, obenem ker so firma jih lahko verjetno dr?i? za pra?nike, ?e gre kaj k vragu. Poleg tega lahko prodajalec da tako ceno kot ho?e, ?e bo? pa pri?el z 3500? v ?epu pa ni izkju?eno, da ti ga bojo prodali.
Tale Rx8 ima kot ka?e najvi?ji nivo opreme (vidim tempomat knofke in pa navigacijo, ki je bolj ?voh uporabna v SLO), te?ko pa varjamem, da ima ro?ni menjalnik in 6 prestav:
16jurjev za 8 let staro Hondo sej mora? bit u?gan da kupi? za tak denar. Ajde ene 10-11t. Ta tudi ne ve da kar vlo?i? v avto ni? ne ?teje za 99% kupcev.
To sem omenil samo zato, ker pa? imam izku?nje z njo. Peljal sem enega dizla iz 2008, ki sli?i na ime Volvo V50 in je z 1.6 kubnim Focusovim motorjem ?el presenetljivo dobro. Pa tudi poraba je bila nekje pod 5 pri penzijonisti?ni vo?nji. Turbo lukenj se ne spomnim, ker... sej pravim, je bil vo?en penzijonersko. Anglija pa?, ko te je strah, da pade? na radar.
nazaj k porabi. Mazda 5 ?ista zimska ljubljanska vo?nja s ?olo in ?lepanjem otrok na sankah po cesti no pa ?e vle?enjem pokvarjenih fiatov. 6,9L/100 od decembra lani
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani