Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Za moj okus je tole plehnati maksimum (pininfarina dizajn in lepa mooodra barva, le ?e 3.0 V6 bi moral bit);

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9676234&show=1&avto=Peugeot%20406%20Coup%E9%202.0%2016V

P.S. ?mego bi dodal ?e en kriterij, da bi ga Japonc naredu ne pa Francoz.  :hudicek:

?eprav so mi ti kupej?ki bli vedn u?e? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e koga zanima, je na prodaj RX8, letnik 2004, 140.000 km, ~4200?...

glede na lastninjenje RX-a prejsnjega vikenda lohk recem, da kolker je uzivancije in nasmeska pri voznji, taka je zalost ko gres tankat :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - Sklopka
Napisano

Mogo?e sem se narobe izrazil. Z 'dosti visoka' sem mislil, da malo visoko prime. Tnx, bom omenil naslednji? pri serviserju.

pod pedalom mas vijak kjer se da nastavljat visino pedala kok visok ti prime ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem pri homologaciji MX-5
Napisano

Pozdravljeni!

Dober teden dni nazaj sem mazdo MX-5 peljal na tehni?ni pregled ter da bi homologirav PLATI??A 18" , IZPU?NI LONEC ter VZMETI. Danes dobim odgovor da je homologacija za izpu?ni lonec narejena, NE MOREM pa homologirati plati?? ter vzmeti ( imam vso potrebno dokumentacijo in vse kar je potrebno za homologacijo ), RAZLOG ker je vozilo narejeno za ameri?ki trg . Uvo?ena je bila leta 2009 in ima v homologaciji napisano, da izpolnjuje minimalne pogoje za evropski trg.......

:vskalo:

kje si urejal homologacijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

?mego, vidim da si pobiral vstopino za ogled mojstra pri delu, ker sta zadaj 2 sede?a pripravljena. :hohoho:

No evo, drugac niti za smergl papir nebi mel, kaj sele za barvo :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.