Skoči na vsebino
Homologacija
Napisano

robertos, hvala za uporaben post...

Za to utopi?no spremembo mi je povedal tast. Je voznik tovornjaka in ti ves ?as preverjajo zakone (zakone ki se ti?ejo ?oferstva), ?e se da kje kaj pri?parat :) Bom ga danes ko se vrne domov vpra?al kje je to zasledil. Bolj kot to da vrjamem, si ?elim, da bi bilo res, ker moram homologirat vzmeti.

Nisi dobil papirjev zravn?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se je potrudil, da jo slika tako da se ne vidi zadnjih obrob in pragov :P Jaz sem za mojo s 165k prevo?enimi in menjave potrebnimi pragovi ter zadnjimi robovi dal 300.... ustala zunanjost je bila veliko lep?e ohranjena kot pri V6.

Js pa 250, s tem, da so bli najbolj kriticni pragovi (pa spet ne tolk, ko na V6), pa neki malega v prtljaznem delu :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde RX-8
Napisano

Preveri, ?e jih ima res samo 70.000! :glare:

A se ti zdi pri RX-8 smiselno obracat kilometre na 70kkm? Sej se pri mnogih lih pri teh kilometrih zacnejo tezave :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Odvisno kako gleda?. V tujini so kakega jurja ceneje ampak si jo pa uvozi, ?e misli?, da bo? pri?el dosti ceneje ?ez. Logi?no je, da morajo tile pri avtoelektroniki kak ? zaslu?iti, obenem ker so firma jih lahko verjetno dr?i? za pra?nike, ?e gre kaj k vragu. Poleg tega lahko prodajalec da tako ceno kot ho?e, ?e bo? pa pri?el z 3500? v ?epu pa ni izkju?eno, da ti ga bojo prodali.

GTR-ka bi bla bolj interesantna ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale Rx8 ima kot ka?e najvi?ji nivo opreme (vidim tempomat knofke in pa navigacijo, ki je bolj ?voh uporabna v SLO), te?ko pa varjamem, da ima ro?ni menjalnik in 6 prestav:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9328531&show=1&avto=Mazda%20RX-8%20Revolution

Pa niti ni rocni menjalnik...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

16jurjev za 8 let staro Hondo :vskalo:   sej mora? bit u?gan da kupi? za tak denar. Ajde ene 10-11t. Ta tudi ne ve da kar vlo?i? v avto ni? ne ?teje za 99% kupcev.

?e primerja? s tem res nima? kej dost razmi?lat :D

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9156419&show=1&avto=Honda+Legend+3.5+V6+Avt..+%8EE+ZA+152+%80+NA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To sem omenil samo zato, ker pa? imam izku?nje z njo. Peljal sem enega dizla iz 2008, ki sli?i na ime Volvo V50 in je z 1.6 kubnim Focusovim motorjem ?el presenetljivo dobro. Pa tudi poraba je bila nekje pod 5 pri penzijonisti?ni vo?nji. Turbo lukenj se ne spomnim, ker... sej pravim, je bil vo?en penzijonersko. Anglija pa?, ko te je strah, da pade? na radar.

Verjetno si mislu Peugeot/Citroen motorjem :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

nazaj k porabi. Mazda 5 ?ista zimska ljubljanska vo?nja s ?olo in ?lepanjem otrok na sankah po cesti no pa ?e vle?enjem pokvarjenih fiatov. 6,9L/100 od decembra lani

Pohvalno.

6.7 na bencincu :P res pa da na pol svohnejsem :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.