Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

Mene (za razliko od domovine) totalno navdu?uje kako se v Nem?iji in Avstriji dr?ijo vra?anja na vozni pas, s prehitevalnega (sicer ve?krat pi?e; Rechtsfahrtangebot ali neki takega) :)

Pri nas pa kar veselo bluzijo po prehitevalnemu, magari je prazna cesta, ko se tega naveli?a? in ?eli? po desni mimo, tedaj pa seveda zavije vate in najbolj?e ?e preventivno it mimo kar po odstavnem ali kaj?  sramezljiv

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Eskimo S3 so itak zeeelo slabe in nevarne gume, ko so par let stare (govorim iz izku?enj, ko se po?uti? kot na drsalkah), ko je nova naj bi bila dobra (na snegu), v mokrem tako-tako. Skratka jaz nameravam vzet karkoli drugega, le teh ne, ker me doslej nikakor niso navdu?ile.  <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Se ?e popravljam. Nem?ka znamka. Bom jutri, ko sem v AVT, malo povohal pri lokalnem vulkanizerju, mimo katerega se peljem, koliko bi tole pri?lo v dimenziji 205/55/16 za mojo 5ko. Pa da vidmo :)

Ja, sej MOMO gume v Italiji so tut na voljo, sam kolikor sem gledal teste in na tyrereview.com strani niso ?a? ne?to :)

Ne pozabit o ceni PORO?AT!  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Nameravam kupit 4 nove zimske gume v dimenziji 205/55/16.

To bo prva (prava) zima z zadnjim pogonom in mi ni do kaksnih kolobocij.

Katere mi priporocate?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Glede motorne mo?i je zadeva precej relativne narave, a verjamem da povpre?nemu uporabniku zadostuje. Nekdo bi lahko trdil, da je edini pravi motor v 6ki MPS, drugi nebi menjal dizla za 0 na svetu, itd. :)

No pa ena mo?nej?e sorte hi?a na kolesih, LPG pa tudi;

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12001726&display=BMW%20serija%20X5:%204.8i%20Avt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.