Ma glej mX je lahko prau tako gosposki avto.....je res da je manj?i....pa? osebno so mi dosti bolj u?e? ve?ji avti....zato nekako ne morem objektivno odlo?at v tem primeru.....vsekakor je pa xedos prava stvar....sicer sem se sam 1krat peljal z njim, z mx3 pa ?e nikoli......tako da tudi to dosti pove..... :ne vem:
Sem mel prilo?nost sli?at dizla z DeVito izpuhom....?e mi ne bi DeVito rekel,da je dizel,bi gladko rekel,da je bencinc.
@sammy - Jaz osebno na dizla ne bi dal ?portnega lonca,ker je ?e vedno traktor,zato ti raje priporo?am blendo;pa vsaj zgleda bolj ?portno. Tako sem tudi jaz pri mojem traktorju nardil.
Edino pravilno.....traktor nej ma blendo-....pika stop
Zanima me, ?e ima gdo izmed vas kak?ne izku?nje s ?portnimi izpu?nimi cevmi. Na prej?nji avtek (bencin) sem si namontiral Sebringa. Poleg tega, da je lonec zdr?al 6 let je imel tudi krasen zvok. Videl sem, da tako Sebring kot Remus ponujata podobe stvari tudi za M6 CD 136. A je mogo?e kdo izmed vas sli?al, kako taki izpu?ni sistemi "zvenijo" na naftarjih?
Ej to pa prvi? sli?im da bi bili "delujo?i" ?portni auspuhi za dizela?e....kakor je meni znano so sam lepotilni dodatki za traktor?ke......to je to!!! :ne vem:
Kok pa kej ko?tajo servisi? Pa tale gamma je uradni, tko da zna bit neupravi?eno dra?ji
Mah, porabo bom pre?ivu, ?e bo V6 dal res tako zadovoljstvo
Glej z nakupom V6 ma?ine ne more? falit....ti motorji so dooosti bolj uzdr?ljivi kot kaki bolj ?voh.....mislim da da ti je dosti ob?irno povedal KAAlman na kaj bodi pozoren....in ?e kupi? stroj....SRE?NO VO?NJO!!!!
Aha, ?e si spregledal je imel 108.000 km ?as da se "vlaufa"
Aja, se ne vidi, ker sem moral malo kvaliteto posnetka priredit, da je manj?i file!
hihihih Tomi kaj si tudi Speed posnetka kej popravu..presneta re?....ki to je res hitro do 200 pr??o-.-----
Jest bi tudi tak avto....
Evo alfa 156 2.4 JTD ki sem jo mel je pa ?e malo bolj povlekla.....
LP daVid
Speed je ?isto realen!
Alfa je mogo?e res bolj potegnila ???? Ni pa Marzda!!!!
Jah sam to je pa res....Alfa ni Mazda....tam je use premajno za moje pojme...Maoja 3ka je pa luksuz u primerjavi z alfo.....hm.....edino usnje pogre?am.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani