Spomnimo....za 2.2 skyactive motorje je bilo re?eno velikega proti starim....gre za isti motor, enako porabo....
Poleg tega bo Skyactive X kontroliran s posebnimi sve?kami. Glavo dam stran da bo ena vsaj 50? in bo menjava zelo pogosta. Tak primer imam na mojem motorju, zaradi emisij in bla bla bla, imajo sve?ko narejeno samo za ta motor. Ena je 45? na servisu, ima jih 4, menja se na 24.000 ali dve leti....
Seveda je izven servisa cenej?a ampak na servisu je toliko
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja res je, pa tudi ?e je test na cesti, je realnost popolnoma druga?na, in papirju se ne verjame. Spet zakoni fizike, ne more? kar tako dobiti 30% ve? za 30% manj....
Ne bi pa bilo slabo da nekdo kon?no prinese nekaj spremembe na trg.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
28k za 2 leti star avto? Resno - vsaj glede na to da je nova generacija zunaj bi morali drasti?no spustiti ceno. O?itno je res SUV tako privla?en da zadeva pelje.
Kakorkoli, avto je sigurno dober, nima? se kaj bat.
Da se ne bo to narobe sli?alo, ampak seat in citroen imata pa malce predobro izolacijo, seat sicer bolj?o, bi 2x bil v napoto re?ilcu ?e ne bi gledal v ?pegu. mazda me je malo motila zgolj nad 100 na uro
Kaj pa kak?en elektronski sistem. Mikrofoni zaznavajo hrup, zadeva se analizira in zvo?niki oddajajo hrup v protifazi. (a je to kdo ?e patentiral, ?e ne bom jaz)
Za slusalke obstaja
Jest kaj pa v dezju ponoci? Se bolj blesci (odbija) ali prodre?
Na motorju na primer mam led luc in led meglenke in na primer ponoci v dezju je svetloba 'prevec' bela in se ze blesci nazaj. Res pa da je motor drugo, luc imas pol metra od glave...
Na ?alost tiste storitve v ?ivo velikokrat niso dovolj hitre in odzivne - ?e posebej v primerjavi z Waze, ki je crowdsourcan. Velikokrat vidi? dogodek, ki je ?e zdavnaj spucan, novega zastoja pa ?e ni.
Telefon med voznjo lahko naredi novega....
Bizarno, pri meni je pa gilh CarPlay neuporaben - predvsem zaradi drekavih Apple Maps, ki z Waze in GMaps ne morejo tekmovati. Kaj je poanta sistema, ki ti ne zna niti v ?ivo povedati za delo na cesti, zastoje, nesre?e in ostalo po ve?ini dr?av Evrope?
(Je pa res da sem vedno imel Pixel telefone in nisem mel te?av s kakim zmrzovanjem. Kitajci pa? )
Za to uporabljam citroen storitve v zivo. Google maps nikoli ne uporabljam. Vedno namensko navigacijo (tudi na motorju), kot pa je Jest napisal ta podpora prihaja, isto za Waze.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Midva z Bossom sva sla do Rovinja in nazaj, pa sva imela na isti poti in pogojih do cl isto 2.2 Mirai vs 2.2 skyactive
Povezava za deljenje
Deli na druge strani