Tako kot sta ti ?e predhodnika napisala. Preveri pa oba avta na kak?nem poobla??enem servisu. Pove? ?t. ?asije in je. ?e sta bila servisirana na kateremkoli uradnem Mazda servisu se bodo podatki izpisali. Glede alu dodatkov je bull shit oz. ne vem, mogo?e kdo misli da je tista dekoracija nad predalom (v tem primeru ?rna) in okoli loput za zra?enje alu material. Meni je trojka 1.6 pila med 8.5-9.5 litri.
Mazdo bi lahko zaradi DSC vpoklical ker predobro dela...ene 2 dni nazaj me je spet po hitrem vklopu DSC-ja, malo po izpeljavi zavoja v kri?i??u dobesedno katapultiralo, kot da imam NOS v avtu...hehehe.
Ne vem ?e se bo to dalo na zvo?nike vezati oz. bi moral malo razkopavati ker ?katlica je postavljena zadaj v prtlja?niku, na levi strani za izolacijo. Pri moji prej?nji, je bila ?e remake 2006 letnik so bili normalno glasni oz. dobro sli?ani, potem sem kupil 2005 M3 in so ti?ji, tako da sti?am radio, druge ni. Verjetno so to z remakeom porihtali in bi morali biti sploh pri novemu modelu normalno glasni. Na ?katlici pa ni nobenega gumba za ja?anje glasnosti ipd.
Js mam sport maxx TT, je novej?a od tiste brez TT, za moje "penzioniranje" je ok, strej?i model je bil bolj?i samo pri -5 stopinjah, ta je totalno neuporabna.
Ahaaaa to je ta razlika vredna 30 eur razlike po gumi. No tvoje "peznioniranje" bom zamenjal z "radiranje"...hehe
hehe...sem bil prej na pija?i in mi jo je ?e eden ponujal po 60 eur. Nekaj je govoril da jih je kao 40000 na trgu....samo mi je malo velika cifra, to je pol cela serija. Kak?ni pa sta ti dve napaki?? Verjetno so tako ali tako po cifrah ozna?ene in ?e te ustavijo in preverijo si gotov. En kolega mi je povedal da je vinjeto kupil na AMZS kjer je povedal ?e priimek in ime da so ga nekam vpisali...zanimivo.
Evole, sem zadnjih omenjal da so terenci v mestu moderni in da jih gledam pred ajpesom vsakodnevo, evole enega, da ne bo kdo rekel da v prazno nabija...oz. to je eden od mnogih, spucan, opran, sveti se kot ?pegu in zgleda kot da ima gara?o v ogrevanem salonu
Vsaj jajca majo...pri devetih napakah z gasom (pa ?e to pomoje niso dokon?no pre?tudirali) in verjetno zaradi ugleda naredili preventivni vpoklic teh toyot. ?e bi pri kak?nemu francozu naredili da bi npr. Cliote zarad crkavanja cin?pul po dobrem letu vpoklicali bi lahko kar vse kar so jih naredili vpoklicali. Pa? res je sranje vse skupaj ampak kot ka?e bodo vsaj porihtali.
Hmmm... Dunlop so pa kaksne? Skotske ce se ne motim V glavnem... pomoje so dalec od japanskih
Lej kaj pi?e na gume direkt za Dunlop:
Dunlop
Proizvajalec pnevmatik iz Japonske, kakovostni izdelki vi?jega cenovnega razreda.
Labi, med bolj?imi za v sneg so mislim da bile letos Fulda. Ne vem, jest sem gledal nekako kombinacijo z mokrim cesti??em itd. Ker pa? snega je nekaj ampak bolj malo dni, bolj je kriza okoli ni? stopinj in mokro ?esti??e.
V Ljubljani se je marsikaj naredilo odkar je Janković na oblasti, pa? ob?ino vodi kot podjetje, ?e ho?e? da napreduje, se izbolj?uje, je treba vlagati in delati. Res da so krediti ampak brez kreditov ni investicij, logi?no. Prej noben ni ni? naredil. Ok ima svoje cvetke ampak dela pa se. Tole s parkingom je po eni strani kiksnjeno zato, ker ni dovolj parkirnih hi? in pla?ljivih parkiri??, gradijo se 2 parkirni hi?i, ampak druga fora je ta, da parking hi?e so prazne ker bo? za par urc dal 10 eur. No in evo kazni nabil na 200 eur, marsikateri bo raje ?el v gara?no in ga bodo ocurili do amena. Bus je pa druga fora, evo primer, od jar? do ?i?ke mam 5 min z avtom, a z busom cca. 30-40minut ?e ni gu?ve pa ?e prestopat je treba...jah tole je pa kiks tko da, ?eprav tega se ve? ali manj ne da re?it....no in v tem cajtu ko bi z busom hodil do ?i?ke bi bil ?e v Kranju oz. ?e dlje.
F1 je top of the top guma, kolk se pa to lima na cesto pa ne more? verjet ,res da se hitro rabijo ampak je guma na mestu V moji dimenziji je tudi ?al nisem na?el tako da.....bo treba ?ez kak?en mesec pa res pre?ekirat kaj je najbolj?e za ?e dokaj normalen denar.
Slivka v mestu bo? s svojim terencom glavni. Mah ne vem, zgleda spet neka moda. ?e en cajt opa?am...vidim iz slu?be direktno na ajpes...in skos ve? teh pick up-ov, tudi od Mazde, malo ve? pa Mitsubishijevih. Ne vem no, kar vidim za delat so kak?ni Sprinterji s kesonom zadi in polno materiala gor nalo?enga. Isto vrpa?anje bi lahko bilo kaj ti bo Q7 za po centru se vozit...jah ?minka pa to.
Ja se strinjam da naj bi bili pick up-i namenjeni za delo itd., ampak kot je uporabnik napisal, ga kar nekaj stvari moti in da bi lahko bila bolj "robustna" izdelava. Kot vidim po cesti jih ima dosti tele pick up-e bolj za kazati. Ne vem mogo?e nekako primerjava kot da bi rekel da je X5, Q7 terenc za na Camel Trophy
Slivka, hehe, dobro si to napisal, zgleda da do amena uporablja? avto, samo verjetno ga Mazda ni naredila za vle?enje smrek itd , zato ti kot ka?e v vseh podledih ne ustreza in dejanko tale avto mi?ljen kot 100% delovni stroj , ampak nekaj me?ano, mogo?e bolj za ?minka?e s.p.-je, da kak?no lojtro gor vr?e in ?akl cementa.
Tako je, ladja se je prevrnila, po?kodovanih je bilo zelo malo vozil, ampak pove?ano tveganje da bi se kaj zgodilo z avtom naknadno, zato so vse dali v uni?enje, prej airbage spro?il in nadzorovali uni?enje, pa? tudi ugled proizvajalca je bil v igri. Folk je ?e po salonih spra?eval ?e bodo dobili Mazdo iz te prevrnjene ladje, kar nobenemu ni bilo v?e? tako da tudi to je bil razlog. Tako ali tako je bilo pa miljonposto vse zavarovano tako da...boga je bila tukaj edino zavarovalnica, nam RAJI se pa smilijo teli avte, ker bi vsak rad kak?nega v roke dobil
Po slikah lepa, ampak na slikah je tako ali tako vsak avto lep. Najbolje da se gre pogledati, nikjer ne pi?e da je nepo?kodovan/nekaramboliran, preveri servisno knjigo kje je bil servisiran, ampak glede na to, da se ?e na bolhi prodajajo servisne knjige za skoraj vse avtomobile po cca. 50 eur, ti priporo?am da prepi?e? ?t. ?asije in gre? na Mazda servis, kateri je ?ez cesto in naj preverijo v ra?unalniku in naj magari naredijo izpis.
Pleh se lahko tudi razlikuje! Med leti 2004 in 2005 so lahko zamenjali dobavitelja ?eleza in zato problemi.
Meni je povedal da je bil vpoklic vseh od letnik 2003 do 2005, za 2006 nisem zihr, ?eprav moja srebrna je bila 2006 in je prav tako imela zadnji most rjav, na blatnikih in spodnej delu vrat v vi?ini 20 cm pa nekaj malih pikic. Naj bi pa Japonci hitro vedeli da s plehom nekaj ni ok, ampak ga kao niso zamenjali. Kaj je ?isto res bo pa te?ko zvedeti. Samo ?e je res da so vedeli za to, jim je bil kot ka?e cenej?i vpoklic kot pa da bi zadevo takoj zamenjali. Bog ve kak?no zalogo tega so imeli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tako kot sta ti ?e predhodnika napisala. Preveri pa oba avta na kak?nem poobla??enem servisu. Pove? ?t. ?asije in je. ?e sta bila servisirana na kateremkoli uradnem Mazda servisu se bodo podatki izpisali. Glede alu dodatkov je bull shit oz. ne vem, mogo?e kdo misli da je tista dekoracija nad predalom (v tem primeru ?rna) in okoli loput za zra?enje alu material. Meni je trojka 1.6 pila med 8.5-9.5 litri.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani