Lej, eno je fušarija, drugo pa družinske potrebe. Jaz imam tak fuš, da lahko bicikl vozim. Za vožnjo tovornjaka ali avtobusa ne rabim karavana. Za fuš je pač lahko kombi.
Alex, pa še to. Pol stvari ne spraviš v tvoj najlepši in najboljši avto, ki jih jaz v češko prikolico, ko grem na dopust. In ja, 4 gremo na dopust. Pa nimam zlate plačilne kartice. Imam pa vse na dopustu, da tistih 14 dni uživam. Če si ti dnevno morje privoščiš, si ga jaz ne morem. Opremo za smučanje pa tudi v strešni kovček spraviš.
Čakaj malo, no. A za družino ni limuzina? Jebemu sunce, če se družina v kliotu pelje, al pa v golfu, da se jaz v šestici limuzini ne morem. 18 in 21 sta otroka stara, pa žena in jaz, pa se povsod udobno s šestico limuzino peljemo.
Led luči ne crknejo same od sebe, ampak imajo števec prižigov luči. Ne točno, ampak približno. Ko dosežejo programirane prižge, crknejo. Tako je na premium znamkah za zadnje luči. Potem si prisiljen kupiti novo luč.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lej, eno je fušarija, drugo pa družinske potrebe. Jaz imam tak fuš, da lahko bicikl vozim. Za vožnjo tovornjaka ali avtobusa ne rabim karavana. Za fuš je pač lahko kombi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani