Ne, cel avto.🤗 Tudi z "plastelinom" sem šel čez cel avto. Sem pa res moral hiteti, ker moraš to vse delati v senci in mi je kar hitro pričelo hoditi sonce izza strehe.
Nisem pa poliral avta, ker je bilo že samo " klay bar-anje" dovolj. Vzel sem medium varianto, ki je malo bolj agresiven in super zgladi vse in pobere ven iz barve vse nečistoče. Po tem je lak popolnoma gladek. Ne moreš verjet, kako umazan pride klay po opravljenem delu. Ko opereš enkrat avto probaj z roko it čez lak, boš občutil rahko hrapavost.To so razne nečistoče zarite v lak. In sledi voskanje in ta vosek spoliraš do visokega sijaja.Jaz dam na vrh še akrilno zaščito, ki naredi še dodatno uv zaščito in hkrati da globoki sijaj tudi barvi.
dne 24. 5. 2020 ob 14:50 je Alex napisal:
Danes sem malo bolj detajlno očedil mojo red arrow.
Najprej pranje s specialnim šamponom. nato sušenje, nato klay bar, se je nabralo na laku kar nekaj nečistoč, sledilo je woskanje z trajnejšim voskom, nato poliranje in na koncu še zaključno sonus acryl glanz. Rezultat je visoko, globoko sijajen lesk. 🤗
Kaj zdaj si poliral al ne,.. ker v zgornjem stavku si poliral 😛
Zakaj? saj je zakon guma, edino znatno predraga je. Zna pa se pri Contiju pojaviti tresenje po par letih, ki ga re?i? le z res dobrim centriranjem.
Takoj jih je pobralo,.. pa 3 gume so mi flikali ko se se prepi?kale od navadnih kamen?kov,.. 2x sem ?el po makadamu(lepo po?asi) enkrat pa po glavni,.. zdej morda sm mel tudi kako slabo izdelano serijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nova Mazda BT-50 za zdaj samo za Avstralce
Povezava za deljenje
Deli na druge strani