Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
dne 24. 5. 2020 ob 19:47 je Alex napisal:

Ne, cel avto.🤗 Tudi z "plastelinom" sem šel čez cel avto. Sem pa res moral hiteti, ker moraš to vse delati v senci in  mi je kar hitro pričelo hoditi sonce izza strehe. 

Nisem pa poliral avta, ker je bilo  že samo " klay bar-anje" dovolj. Vzel sem medium varianto, ki je malo bolj agresiven in super zgladi vse in pobere ven iz barve vse nečistoče. Po tem je lak popolnoma gladek. Ne moreš verjet, kako umazan pride klay po opravljenem delu. Ko opereš enkrat avto probaj z roko it čez lak, boš občutil rahko hrapavost.To so razne nečistoče zarite v lak. In sledi voskanje in ta vosek spoliraš do visokega sijaja.Jaz dam na vrh še akrilno zaščito, ki naredi še dodatno uv zaščito in hkrati da globoki sijaj tudi barvi. 

dne 24. 5. 2020 ob 14:50 je Alex napisal:

Danes sem malo bolj detajlno očedil  mojo red arrow. 

Najprej pranje s specialnim šamponom. nato  sušenje, nato klay bar, se je nabralo na laku kar nekaj nečistoč, sledilo je woskanje z trajnejšim voskom, nato poliranje in na koncu še zaključno sonus acryl glanz. Rezultat je visoko, globoko sijajen lesk. 🤗

Kaj zdaj si poliral al ne,.. ker v zgornjem stavku si poliral 😛

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Zakaj? saj je zakon guma, edino znatno predraga je. Zna pa se pri Contiju pojaviti tresenje po par letih, ki ga re?i? le z res dobrim centriranjem.

Takoj jih je pobralo,.. pa 3 gume so mi flikali ko se se prepi?kale od navadnih kamen?kov,.. 2x sem ?el po makadamu(lepo po?asi) enkrat pa po glavni,.. zdej morda sm mel tudi kako slabo izdelano serijo

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz in sosed kupujeva Toyo Proxes,.. in nimava pripomb,.. sam sej ve? , sto ljudi sto ?udi

In tako kot je rekel predhodnik :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.