Ja, ampak Jest-ova Mazda 6 je bila 2013 letnik, če se ne motim. V šestih letih so pa menda naredili nekaj napredka in optimizirali tudi porabo goriva. Je pa res, da Mazdin 2.2 dizel nikoli ni bil in ne bo med varčnejšimi.
Ventilcke bos moral tudi sicer zamenjati po par letih (cca. 5).
In verjetnost, da bo nehal ventilcek delati, je po obisku vulkanizerja bistveno vecja kot sicer. Hitijo, jih poskodujejo, da bi jih pa placali, se nisem slisal. "Od nas je sel avto bp ..." Aha ...
Odvisno od tega, kje v Sloveniji si, ampak danes pod 20€ nihce (beri: registriran vulkanizer) ne premenja 4 gum, se posebej ne 17 in vec col (Mazda 6 pa ima 19 col kar pogosto). Upal, bi si trditi, da je povprecje menjave gum ze okoli 35€, na uradnih servisih tudi 60€.
Torej 70€ letno zato, da ti preobujejo copate na avtu.
Recimo, da je eno platisce 120€ - tako, ki ti je res vsec (sicer so tudi bistveno bolj cenejse npr. za zimske feltne).
4x 120 = 480€
7x 70€ = 490€
Torej se stvar izenaci po najmanj 7 letih, pri cemer ti platisca se ostanejo.
Vecina ljudi sicer za "zimake" vzame cenejsa platisca, kar moj izracun popravi na izenacitev okoli cetrtega leta ...
Jaz imam sicer tudi zimski komplet na original Mazda alu platiscih in v dimenziji 19 col. Pacient.press
V dimenziji 224/45/19 izbiram med Bridgestone Blizzak in Firestone Winterhawk 4. Se splača dat več za Bridgestone ali je Firestone prav tako spodobna guma, ki bi morala zadostiti povprečnemu soferju?
Jaz imam v tej dimenziji Bridgestone Blizzak in jih lahko samo pohvalim. Nisem imel nobenih problemov prejšnjo zimo, pa sem se vozil po snegu vseh sort in celo ledu. Koliko pa je razlike v ceni?
Če se vam zdi cena primerna in je avto vreden nakupa, ali naj še malo počakam in iščem naprej?
Jah, če si res nezahteven, potem je to to - verjetno lahko še spustiš ceno, saj se zdaj bolj malo avtov proda.
Za dve leti star avto, ki je bil nov 14 jurjev, je definitivno predraga. Jurja je izgubil kupec, ko ga je iz salona odpeljal, kje sta torej še dve leti?
Sam bi tak avto preskočil, saj ne prenesem vozil "brez opreme", pa tudi veliko raje bi iskal vsaj G120 (torej 2.0 motor) različico.
Jaz pa ne razumem tega strahu pred tem, da vas Mazda servis ne bi sprejel na garancijsko popravilo? Saj jim je v interesu, da kaj zamenjajo in to zaračunajo proizvajalcu, pa čeprav sami dobijo le s strani uvoznika odrejeno plačilo za po delovnem normativu porabljen čas. Torej, pod črto, za garancijska popravila in vpoklice dobijo plačano - zakaj bi se torej tega branili?!
To govorimo o realni na roke izračunani porabi ali o tisti iz BCja ?
O na roke izračunani porabi. Neko dolgoročno izračunano povprečje je okoli 6,6l/100 km. Avto se vozi pretežno relacijsko (50-60 km v posamezno smer, 80% AC).
Start-stop skoraj vedno izključim, ker mi gre na živce, nima kaj mašine ugašat, edino na tehničnem naj vidijo, da dela.
BC je kar točen - če ni mestne vožnje, je skoraj v piko, z mestno vožnjo pa meritev odstopa do 0,3l/100km.
Zdaj, ko so na gorenjski AC večji delovni posegi in omejitve, sem imel zadnji tank porabo 5,84l/100 km (ročno merjeno; drugi najboljši rezultat, samo na izi na morje in nazaj je bilo manj).
23 minutes ago, Bini said:
Ko pogledam tvoje obrate in hitrost imam jaz isto pri svoji bencinarki pa imam manjšo trenutno porabo,razen če si peljal ful v breg?
Če ima avto 5 let garancije, ti je v primeru lokalna ne bodo priznali.
To ni res. Ti avto lahko servisiraš tudi na nepooblaščenem servisu. Če jim prideš z računom iz avtomehanične delavnice/servisa, na katerem je jasno opredeljen strokovni poseg (servis) in menjani avtodeli, morajo opraviti garancijsko popravilo - npr. slabo pritrjeno ogledalo, fuč ležaj ipd.
Tovarniške vpoklice pa morajo narediti ne glede na vse ali nič potrdil o servisiranju ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi sam navijam za praktični test in pomlad 2021. 🧐
Povezava za deljenje
Deli na druge strani