Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sem ?el v soboto v ?alec in je za nazaj sne?ilo kot sredi marca (ker itak januarja in februarja snega ni ve?).

Kaj pa delas po nasih koncih? :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde RX-8
Napisano

Jaz vozim RX8 od septembra lani, in ne, nimam te?av pri v?igu ko je motor vro?. Tako da ti ne znam svetovat kaj naredit v tem primeru.

Mo?no je da motor zalije, in zarad tega ne v?iga, in je potem potrebno motor spucat odve?nega bencina. (To je enostaven proces, ki je opisan v navodilih ki jih dobis zraven avta).

Nope, to pomeni, da so okvarjena tesnila na "trikotnikih"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

do 150? ni carine

bo mislim, da kr drzalo, pred kratkim sm narocil za 80? led zarnic, pa sm skupi z naso postnino pa vrjetno se nas davek doplacu se neki cez 20?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

robertos, hvala za uporaben post...

Za to utopi?no spremembo mi je povedal tast. Je voznik tovornjaka in ti ves ?as preverjajo zakone (zakone ki se ti?ejo ?oferstva), ?e se da kje kaj pri?parat :) Bom ga danes ko se vrne domov vpra?al kje je to zasledil. Bolj kot to da vrjamem, si ?elim, da bi bilo res, ker moram homologirat vzmeti.

Nisi dobil papirjev zravn?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se je potrudil, da jo slika tako da se ne vidi zadnjih obrob in pragov :P Jaz sem za mojo s 165k prevo?enimi in menjave potrebnimi pragovi ter zadnjimi robovi dal 300.... ustala zunanjost je bila veliko lep?e ohranjena kot pri V6.

Js pa 250, s tem, da so bli najbolj kriticni pragovi (pa spet ne tolk, ko na V6), pa neki malega v prtljaznem delu :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.