?e sem iskren niti ne vem kaj je TCS ( proti zdrsavanju ? ) niti ne vem kje in kako se ga izklopi oz. vklopi oziroma, ?e ga sploh ima ( Mazda 3, 2009 letnik )
p.s. ?e nekaj sem se spomnil in naj dodam:
- sedaj, ko je padal sneg in je bilo na cestah ve? snega, se je kar precejkrat zgodilo, da se je prikazala rumena lu?ka in je bilo narisano nekaj, kot da drsi...je v bistvu zapiskalo pa se ugasnilo in tako nekajkrat
Evo nekak si si ze odgovoru... Ta rumena lucka je TCS. Izklopi se pa na levi strani, kjer mas tut gumb za nastavljanje svetlosti armature...
ce prav stekam si mel zimske gume tudi poleti? to plus to, da michelin (sploh zimske) ratujejo trde ze po prvi/drugi sezoni in imas zmagovalno kombinacijo...
in zakaj so te gume XL? mazda 3 ni kombi
ampak kleber je se slabs (ker je narejen v michelinu in se smatra kot budget michelin...)
Js sm bil pa z zimskimi klebercami full zadovoljn...
takole fantje,dobivam motor od mazde 2,5 V6 ni turbo,navadn je,po mojem mnenju je da mi nepase v mazdo RX8,ker je taj motor od mazde z prednim pogonom,zanima me ta verzija od mercedesa SLK 2.3 kompresor,ce bi se dalo to ugradit,in kdo bi mi to lahko naredu,da vidim koliko bi me kej dnarja prislo,hvala
da se! Motor se postavi not vzdolzno, menjalnik ostane od RX-8, je pa treba neki stvari predelat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani