Jaz vozim RX8 od septembra lani, in ne, nimam te?av pri v?igu ko je motor vro?. Tako da ti ne znam svetovat kaj naredit v tem primeru.
Mo?no je da motor zalije, in zarad tega ne v?iga, in je potem potrebno motor spucat odve?nega bencina. (To je enostaven proces, ki je opisan v navodilih ki jih dobis zraven avta).
Nope, to pomeni, da so okvarjena tesnila na "trikotnikih"
Za to utopi?no spremembo mi je povedal tast. Je voznik tovornjaka in ti ves ?as preverjajo zakone (zakone ki se ti?ejo ?oferstva), ?e se da kje kaj pri?parat Bom ga danes ko se vrne domov vpra?al kje je to zasledil. Bolj kot to da vrjamem, si ?elim, da bi bilo res, ker moram homologirat vzmeti.
Se je potrudil, da jo slika tako da se ne vidi zadnjih obrob in pragov Jaz sem za mojo s 165k prevo?enimi in menjave potrebnimi pragovi ter zadnjimi robovi dal 300.... ustala zunanjost je bila veliko lep?e ohranjena kot pri V6.
Js pa 250, s tem, da so bli najbolj kriticni pragovi (pa spet ne tolk, ko na V6), pa neki malega v prtljaznem delu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mal sm bil priden
nevem, zakaj zgleda kot da je odrtina na boku, avto je dejansko cel
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani