Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Dans pri dr. Pelku pomagal potiskat 6-ko 1.generacije, ?e to kaj ?teje med mazda?ka opravila. :D

Ja, ampak to nisi naredu na "svoji" Mazdi :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale Killer o?itno ?e s totim Golfom Bmw-jevce pobija, vsaj sode? po vzdevku. Mogo?e ga ravno zato prodaja, ker je PREMO?AN.  :hohoho:

sej se na 2. sliki vidi bawarca v ozadju :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Michelin Alpin A4 - kaj je narobe?
Napisano

?e sem iskren niti ne vem kaj je TCS ( proti zdrsavanju ? ) niti ne vem kje in kako se ga izklopi oz. vklopi oziroma, ?e ga sploh ima ( Mazda 3, 2009 letnik )

p.s. ?e nekaj sem se spomnil in naj dodam:

- sedaj, ko je padal sneg in je bilo na cestah ve? snega, se je kar precejkrat zgodilo, da se je prikazala rumena lu?ka in je bilo narisano nekaj, kot da drsi...je v bistvu zapiskalo pa se ugasnilo in tako nekajkrat

Evo nekak si si ze odgovoru... Ta rumena lucka je TCS. Izklopi se pa na levi strani, kjer mas tut gumb za nastavljanje svetlosti armature... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Michelin Alpin A4 - kaj je narobe?
Napisano

uf ker roman za ene gume :)

ce prav stekam si mel zimske gume tudi poleti? to plus to, da michelin (sploh zimske) ratujejo trde ze po prvi/drugi sezoni in imas zmagovalno kombinacijo...

in zakaj so te gume XL? mazda 3 ni kombi

ampak kleber je se slabs (ker je narejen v michelinu in se smatra kot budget michelin...)

Js sm bil pa z zimskimi klebercami full zadovoljn...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Ti se kr pripravi da bo kak del od druge znamke na tvojem avtu pristal...ali pa kak dizel pod havbo :hudicek: (se opravi?ujem za smetenje :blush: )

Kak del od druge znamke? Ne stekam :blink:

ne zajebavi me z dieslom, rajs zazgem vse skup :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Material in ideja sta, kdaj bo pa kaj ve? pa ne vem :D glede na koli?ino dela, po moje ne bo ?lo prav hitro.

sej to, s tem razlogom pa tut moj projekt pocasneje napreduje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Brez problemov kot tvoja ?asja.

Vsaka ?ast tistemu, ki bo uspel to skozi spravit pri nas. Ker od ?asov, ko se je to normalno dalo skozi speljat ?e nisem sli?al, da bi kdo uspel.

tu je blo mal druga?e, ker se med 1.5 in GT ?e na tablici nosilna te?a razlikuje in ne za malo. Tu pa gre dejansko not motor celo z manj?o mo?jo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Pa bo to potem legalno ali pa? za na pisto?

pomoje bi se moglo brez problema dat homologirat zadevo, sej konc kocev je mo? na 2.5 V6 manj?a kot pri wanklu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

takole fantje,dobivam motor od mazde 2,5 V6 ni turbo,navadn je,po mojem mnenju je da mi nepase v mazdo RX8,ker je taj motor od mazde z prednim pogonom,zanima me ta verzija od mercedesa SLK 2.3 kompresor,ce bi se dalo to ugradit,in kdo bi mi to lahko naredu,da vidim koliko bi me kej dnarja prislo,hvala ;)

da se! Motor se postavi not vzdolzno, menjalnik ostane od RX-8, je pa treba neki stvari predelat! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.