Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole je mogl bit kr dost enga ???. Sm pa tud ?e v ?ivo vidu kako se temu avtu strga :D

Mene pa zanima kako tole (legalno) registrira?? Ali je le na prikolici in potem za kak?ne posebne dogodke na pisti?  :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

V bosni je 0.58 BAM! To je 29 centov fantje

Bo treba it enkrat pogledat. ?okirala me je razlika v ceni napram super95 benzu v Belgiji, kjer sem na eni ?rpalki zasledil ceni; 0,44 in 1,66?, torej za las da ni 4xna cena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Gelipterju se ob pogledu na extra ugodno ceno v Izoli ob tankanju benza verjetno fajn kolca in rahlo zakolne, ko gre proti blagajni! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

To je ze nekaj casa in kar je se vredno povedati je to, da se popust zacne obracunavati na kolicino, katera je bila iztocena nad 30l in ne prej. Sepravi ce bos tankal 31l bos prejel 4 cente popusta :)

Dober hakeljc oz.komercialni trik torej :P

Kranj-Primskovo je liter po 62?centov, torej 2?centa ceneje kot drugod na Petrolih in zanimivo da ga na Bavarskem tocim za precej ugodneje kot v nasmu Pahorstanu. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

2.3B motor iz GG serije zelo rad zariba na glavni gredi in sledijo abnormalni izdatki.

Teh primerov je bilo ze vec navtem forumu in potem napotenih k mojstru Pelku.

Meni se to pri tem avtu v skoraj 100000km ni zgodilo, a kot kaze sem imel sreco, ali pa ze prejsnji lastnik to postimal, tega ne vem! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.