Skoči na vsebino
Dilema
Napisano

zrihtaj eno dobro pa poceni Xedos-9, pa sem za biznis, za svojo pa bi mel kar nekaj denarja :D

druga?e pa upam da bo MXa ?e vsaj 1-2 leti dobro slu?ila... tokl da gume zvozim :P

hehehehe KAAlman,.....a sam za gume ti gre,....bolj?e da te tvoja MX3ka ni sli?ala.....ki te takoj enkrat z vrati butne..... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

ja brez brige ferruarski proracun sem jim napolnil za 350.000...tko da in bencinske in cajoti mi kradejo....uf :(

Svaka ?ast...sicer ne vem kako za boga ti je uspelo tolko kazni na?ponat....svaka ?ast! Tega si pa nebi mogu provo??it..... :blink:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

hihihih ford fiesta pa tretja brzina do konca...... :D:D

LP daVid

Ma kaj da ne--------kam bolj.....ti bo ma?ino ven vrglo.....jest ko sem mel escorda sem ga u tretji najve? 140 napihal....pa sem mislu da bom brez motorja ostal..... :blink:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

A nimajo Mazde pripravljene odprtine za CAI v prednjem delu, da se locira konus v odbija?, kjer zajema preko re?e hladen zrak??

Sam vpra?am... <_<

na-a

sicer je nek dovod hladnega zraka ampak uno ne zadosti nicemer je samo dodatno...

mx3 ima rezo za dovod hladnega zraka speljano k rocki za odpret pokrov motorja, ma uno je tudi lih neki tko...nic uporabnega za sportne filtre...

Pri mazdi 3 sportne filtre...oziroma dovod hladnega zraka speljejo v sprednji levi kot avta...nekje v blatnik ?e se ne motim......

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

kaj ce napises davidu pa tomiju: st. objav: error

Ok to bi blo pa skrajno nepo?teno....mislim da Tomi nebi zdr?al tega pritiska.....jest bi se pa useeno fajn mel..... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

Toti strici so pozimi na toplem, tako da ni skrbi. :D

David, 180 ni bilo, je bilo pa blizu. ;)

jaaaao.....sicer pa lepo poje ma?inca.....ej Virage...dej prpopej kako sliko od tega tvojega avteka gor....... :D

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

Moj zvok se malo tukaj sli?i ... posneto lani pozimi.

Virage...noooroooo....kaj ma? formulo ti....ej ni blo vidit kolk si ?el....180???

No pa dam ?e jest gor zvok ajde....... :D

LP daVid

Evo ne prime...mam .avi file....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

Kool zvok. Jaz ga od svoje disel M6 raje ne bom ... ?e pa velja, ga pa lahko prilepim od tamalega avta (bencin 1.8 + Sebring), ki ni Mazda.

To ne valja....... :D Sicer pa niti moje mazde ne bom dal.....tle je Kaalman use zasen?il.....porko dijo in V6..... :blink:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

..... saj to me najbolj pri tem avtu mika -> da se lahko noga malo ni?je nasloni, pa je efekt tapravi!

Oblikovno mi je mogo?e (osnovno gledano) f-ka lep?a, se pa da mx zrihtat v nulo!

........ newem :ne vem:

Bom mogo stestirat dobro oba.....

.... no bolj mx-a (f-ko ?e votim eno leto)

p.s: Kaalman menja? ma?ince :P

In KAAlman ?e umira od smeha......... :lol::lol::lol:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Zdaj vidim da ma? ti ?ist druga?en filter kot sem jaz mislil.

Tak da nima? taprvega, jaj?atstega.

Ta je ist kot navadni.

:unsure::blink::rolleyes:

Kdo pa to zdej??? :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

ja pr men je problem malce tezja noga pa poraba cca. 14-15L bencinske me majo rade

To pa ni fajn ve?-......ti bojo cajoti denarnico spraznili...... :D:lol::D:lol:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Benzin s?et dra?ji
Napisano

-_- Benzin se je dans zjutraj spet podra?al in sice 95 oktanski za 6 sit pa neki drobića, 98 oktanski tudi za 6 sit pa neki drobi?a, Nafta se je pa podra?ala za celih 10 sit........GROZNO!!!!

Kep dan ?e naprej,,,

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Pa to je to, ka sem ti reko!

Na ve?erjo pol pa ... fla?ko - hahahahahaha :lol:

Tomi pusti flaaaa?ko.....ki ?e ?ena tvoja draga sli?i ne bo? ve? mirno spal!!! :angry:

LP david

P.S. Tomi spet sva oftopic.....virage baje pripavlja celo divizijo proti nama...... :whatever:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Tak se govori.  B)

Jaz ma filter, pa se fejst pozna. V obratih pridobi? na no?i saj ?portni filter zajem ve? zraka v obratih, kot navadni, ?e pa ima? ?e napeljan dovod zraka do filtra pa tolko bojl?e.

Res je tudi da se poraba zvi?a.

B)  B)  B)

SLO? :P:lol:
:D:D tomi lektor press

LP daVid

Ja, jaz pa glih - nisem vedel, kaj druga napisat! :P
Sam da ti flooda?.... :lol:

Sicer pa sem se danes pogovarjal z enim tipom ki tuna avte...reku je da je mo? s filtrom poznat pri avtih z 200+ konji?kov...pa ?e to so neki profi filtri....ti kvazi mazi filtri ki pa jih ma ve?ina so pa sam za glas in za se palit...... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

Tak se govori.  B)

Jaz ma filter, pa se fejst pozna. V obratih pridobi? na no?i saj ?portni filter zajem ve? zraka v obratih, kot navadni, ?e pa ima? ?e napeljan dovod zraka do filtra pa tolko bojl?e.

Res je tudi da se poraba zvi?a.

B)  B)  B)

SLO? :P:lol:
:D:D tomi lektor press

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Drag
Napisano

Uf to je blo pa fino za pogledat....cruser....naslednji? pridemo navijat.... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.