hihihih ford fiesta pa tretja brzina do konca......
LP daVid
Ma kaj da ne--------kam bolj.....ti bo ma?ino ven vrglo.....jest ko sem mel escorda sem ga u tretji najve? 140 napihal....pa sem mislu da bom brez motorja ostal.....
Benzin se je dans zjutraj spet podra?al in sice 95 oktanski za 6 sit pa neki drobića, 98 oktanski tudi za 6 sit pa neki drobi?a, Nafta se je pa podra?ala za celih 10 sit........GROZNO!!!!
Jaz ma filter, pa se fejst pozna. V obratih pridobi? na no?i saj ?portni filter zajem ve? zraka v obratih, kot navadni, ?e pa ima? ?e napeljan dovod zraka do filtra pa tolko bojl?e.
Res je tudi da se poraba zvi?a.
SLO?
tomi lektor press
LP daVid
Ja, jaz pa glih - nisem vedel, kaj druga napisat!
Sam da ti flooda?....
Sicer pa sem se danes pogovarjal z enim tipom ki tuna avte...reku je da je mo? s filtrom poznat pri avtih z 200+ konji?kov...pa ?e to so neki profi filtri....ti kvazi mazi filtri ki pa jih ma ve?ina so pa sam za glas in za se palit......
Jaz ma filter, pa se fejst pozna. V obratih pridobi? na no?i saj ?portni filter zajem ve? zraka v obratih, kot navadni, ?e pa ima? ?e napeljan dovod zraka do filtra pa tolko bojl?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani