He he,jaz pa v slu?bi v?asih vlki problem za parkirat,v?asih sploh ne,v mestu se ?e tudi kaj najde,?e ve? ki iskat,doma pa ve?ni problem.... Namre? stanovalci 2.blokov parkiramo na enem parkplacu!! ?eprav ta pripada samo na?em bloku,ampak zato pa je ve?na kregarija.... Bo pa se to kmalu re?lo z rampo!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
?e ho?e? avto vredu prodat,vzami Labija zraven! Bo? mela profit ziher! Druga?e pa kot je Grega reko,postavi malo vi?jo ceno,pa lahko pol kupci hantlajo!
Ti?a vun!!
Lahko pa obdr?i? te lite felne pa ma? na njih letne gume,pa kupi? ene navadne jeklene,pa da? gor zimske gume! Pa vulkanizeri so res dragi pri vas v LJ!!!
Ti?a vun!!
Meni tudi je to vse skupaj brez pomena,se te nismo na nekem tekmovanji za miss! Sploh pa se ?loveka ne ocenjuje po tituli ali nazivu,ampak pa? po ostalih vrlinah-te verjetno ne rabim na?tevat.... Tak da mi je vseeno al sn trotlfarer ali sede?i bik ali avto brez auspufa ali kaj druga! Skratka mejmo se fajn in se zabavajmo na forumu,tak ko do sedaj! Brez ocenjevanja,admini pa tak vemo kdo so!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No vidi?,to je problem pri blokih,ker majo zaj ?e ve?inoma ve? kot en avto....
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani