Točno to sem prebral in to me bega. V 'slovenštini' piše 128, v angleščini 64, v nemščini tudi, na njihovi spletni strani pa ponujajo 128.
Ker jaz sem kupil 64 in zraven je neka oznaka 10, pa mi vedno pri zagonu napiše, naj jo ponovno dam noter.
In naj bi bila formatirana na FAT32. Vendar Windows 10 nima točno FAT32 ampak nek xxFAT-pa še nekaj, a si nisem zapomnil kaj... A je to isti format ali moram poiskat kak star računalnik, da dobim tega 'mastnega32'?
Pa sem se lotil montaže. Vse je šlo super, dokler nisem prišel do kartice. Začnem brat navodila in so me čisto zgubili. Jasno, kmet an s hribu doma, pei se na sodobno tehniko ne zastopm prou preuč. Kej lohko kdo, ka se spozna na te reči, pogleda an pove, kej moram kupit?
Mislim, da v snegu višine 60 do 70 cm obstane vse, kar ni na gosenicah...
Kvazi terenci pa obstanejo pri 60 do 70 mm snega.
Mogoče teoretično bi bilo najbrž možno, da bi se kakšna zverina peljala pri 70 cm pršiča. Pa še tam bi priščo do težav, ker bi sneg blokiral hladilnik in bi se motor pregrel...
Panda bi pa v takem snegu prišla edino, če bi bili v njej štirje zdravi, tolsti kmečki fantje, ki bi jo, ko bi obstala, zadegedali na rame in nesli naprej...
Mene bolj muči v drugo smer: vem, da imam. A je ponavadi hitreje, če se odpeljem 27 km daleč v trgovino po novo reč kot pa da se lotim doma premetavat šaro in iskat...
Imam občutek, da se bo ta bedarija kmalu končala. Če bo le narod spregledal... Kar pa imam upanje, da bo
Dejstvo, da so meduze preživele že 650 milijonov let brez možganov, daje upanje tudi za narod. Upam samo, da ne bo trajalo naslednjih 650 milijonov let, da spregledajo...
Ne bom se jaz skrival v kakšnih uličicah v predmestju, a ne. To je bilo za Okrožnim sodiščem v Novi Gorici, nasproti odvetniške pisarne v bližini križišča, kjer se stikata Ulica Gradnikove brigade in Ulica Gradnikove Brigade (ja, samo v Novi Gorici)...
Sm kmet an s hribu doma, pa se ne zastopm lih tanartabl na električne aute an njihove izpuhe. kej mi lohko kdo razloži, ki se temu kadi tm na levo spodi?
No, ja, novejše bi pa mogoče celo dobil s tako malo kilometri, ampak zadnje čase vsi raje kupujejo 'kosilnice in mopede', ne pa tistih pravih motorjev. V bistvu pravih motorjev Mazda sploh nima več v ponudbi...
Meni se tudi počasi zdi, da je težava dizel mazd v tem, ker so iz uvoza in pomankljivo servisirane. Rad bi govoril s kom, ki jo je kupil in vozil 150kkm kot prvi lastnik.
Uuu, takega boš pa težko dobil. Ker če je kupil dizelaša, ga je kupil zato, da ga bo vozil in ima gotovo vsaj 250.000 km. Še naša petka jih ima blizu 350.000. Tako da dobit nekoga z dizel Mazdo, ki ima samo 150.000 bo kar težka naloga...
Očitno sem precej pred časom, ker so me pred petimi, šestimi leti zmerjali z zaostalim kmetavzarjem, ko sem napisal nekaj podobnega o senzorjih in elektroniki v avtih...
DeSUS vožnja? Gotovo si take voznike že velikokrat srečal. Jaz jih vsakič, ko grem v dolino.
Praviloma imajo tempomat na 70 pa ne glede a so izven naselja ali v manjšem naselju. Če je res mesto, potem spustijo na 50. Za pospešit s semaforja od 0 do 50 km/h potrebujejo vsaj 200 metrov 'čiste' ceste. Tudi, če ti izsilijo prednost, so pospeški enaki...
In podobne lastnosti. Praviloma me ovirajo tudi, če vlečem kamp-prikolico, ker bi jaz pospešil hitreje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To sem opazil, nikjer pa ne najdem, kako se to naredi. Niti v meniju kamere nikjer ne najdem ukaza 'format'..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani