Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano
pred 4 urami je mazdaman napisal:

Juršinci niso v prekmurju, ampak v prlekiji. Tam je doma tudi Dejan Zavec in jih lahko dobili po buči, če bi meli drago nafto.

Prlekija je pa kje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 48 minutami je Z M A J napisal:

Zelo všečen avtoček, RAZEN notranjosti (in kot češnja na torti neka Oplova retro rumeno-bela osvetlitev), bruhuhu

1079668.jpg
WWW.AVTO.NET

Opel Astra 2.0 Turbo OPC - SAMO 58.000KM, letnik:2008,7990 EUR :: www.Avto.net ::

Mogoče kovid nate vpliva? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se pravi, da je mazda bencinar nenormalen avto z nenormalnimi pospeški. Kaj so zate normalni pospeški? Moja mazda6 2.0 bencinski motor ima čisto normalne pospeške za normalne ljudi in normalne družine. V čem je fora dobiti v čim krajšem času potovalno hitrost na AC? Te argumente glede pospeškov in načina vožnje sem pričakoval od BMW voznikov... Meni cesta ni dirkališče, da bi se pred drugimi postavljal, kak pospešek ima moj avto. Če si hitrejši, pojdi naprej, jaz na cesti ne lovim minute. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pogovor je o družinskih avtih, s katerimi se vozijo tudi mali otroci...za vožnjo od točke A do točke B, za VARNO vožnjo po predpisih, da imaš lahko zraven vklopljen drive za popust pri zavarovanju...

Ne mi o dirkanju in pospeških, ampak o normalni vožnji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.