Iz izkušenj poznanstev lahko povem da tisti ki ima Mazdo, ponavadi kupe, ob povečanju družine kupi Ford Mondeo.
To da se pa nemoreš navaditi na novo trojko ti pa povsem verjamem, saj ni ne kombilimuzina, ne SUV, skratka nemogoče je določiti obliko karoserije, hkrati pa je zelo nizka oziroma že preveč, saj mi je znanec rekel da je enkrat podrajsal ležečega policaja oziroma ji že po enem letu uporabe pridelal kar nekaj prask.
Če bi bilo možno bi raje nabavil CX-3 ali pa kakšen višji avto.
Žal so zlati časi ko smo imeli kupeje in športnike že zdavnaj mimo, enako je z družinskimi vozili, limuzine in enoprostorci, obstaja le nekaj izjem.
Svoje je naredil tudi kvazi COVID, hkrati pa se je število družin zmanjšalo, grbine pa so za vsakim vogalom...
Kaj pa, ko moraš recimo na tehnični in moraš obvezno na hitro cesto ali celo na avtocesto? 🤔
To se mi ni še nikoli zgodilo.
Vedno grem po stranskih cestah in vozilo pred TP umijem.
Zakaj bi financiral nekaj česar ne potrebujem?
Imaš pa modele kateri jo nalimajo na traktor da se lahko pokažejo na avtocesti pa čeprav gredo lahko največ 60km/h ; predkratkim sem se peljal po AC preko katere je bil obvoz in tip pelja Fendta z dvema prikolicama drv pa lepo naredil kolono, ampak važno da ima novi traktor ter da se je pokazal okolici pa čeprav je daleč doma....
Lastniki pravih terencev je večinoma nimamo ker gremo na vikend in ostala dela ter počitke po stranskih cestah ter čez drn in strn, na avtocesto zavijemo samo če je res nuja ali ni druge poti. Jaz grem večinoma pod njo oziroma vidim in doživim več kot tisti na njej.
Nam se večinoma ne mudi in se imamo bolje ter smo v stiku z naravo.
Nisem je vozil, ker nisem imel še izpita. Bila je kot bolid. Imela je tudi ogromno opreme, ker je bila US model. Uglavnem lepe spomine imamo nanjo doma vsi.
Potem je foter iskal Supro in je žal ni nikjer trofil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Realno, kako se nas je pa včasih peljalo v Yugotu, 101ki ali Katrci 5 oseb?
Jaz sicer nimam družine, ampak z mojim prvim avtom, Fiat Croma, letnik 1990, se nas je leta 2004 vsakdan peljalo 5 v službo in domov.
Danes je kaj takega nepredstavljivo.
Z 6ico nimaš kaj faliti, sploh če je karavan.
Kaj ti bo pa SUV? A zapeljaš kdaj izven ceste? To ni pravi terenec!
Popravljeno od DonFelipePovezava za deljenje
Deli na druge strani