Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano (urejeno)

Realno, kako se nas je pa včasih peljalo v Yugotu, 101ki ali Katrci 5 oseb?

Jaz sicer nimam družine, ampak z mojim prvim avtom, Fiat Croma, letnik 1990, se nas je leta 2004 vsakdan peljalo 5 v službo in domov.

Danes je kaj takega nepredstavljivo.

Z 6ico nimaš kaj faliti, sploh če je karavan.

Kaj ti bo pa SUV? A zapeljaš kdaj izven ceste? To ni pravi terenec!

Popravljeno od DonFelipe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Iz izkušenj poznanstev lahko povem da tisti ki ima Mazdo, ponavadi kupe, ob povečanju družine kupi Ford Mondeo.

To da se pa nemoreš navaditi na novo trojko ti pa povsem verjamem, saj ni ne kombilimuzina, ne SUV, skratka nemogoče je določiti obliko karoserije, hkrati pa je zelo nizka oziroma že preveč, saj mi je znanec rekel da je enkrat podrajsal ležečega policaja oziroma ji že po enem letu uporabe pridelal kar nekaj prask.

Če bi bilo možno bi raje nabavil CX-3 ali pa kakšen višji avto.

Žal so zlati časi ko smo imeli kupeje in športnike že zdavnaj mimo, enako je z družinskimi vozili, limuzine in enoprostorci, obstaja le nekaj izjem.

Svoje je naredil tudi kvazi COVID, hkrati pa se je število družin zmanjšalo, grbine pa so za vsakim vogalom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Kaj pa, ko moraš recimo na tehnični in moraš obvezno na hitro cesto ali celo  na avtocesto? 🤔

To se mi ni še nikoli zgodilo. 

Vedno grem po stranskih cestah in vozilo pred TP umijem.

Zakaj bi financiral nekaj česar ne potrebujem?

Imaš pa modele kateri jo nalimajo na traktor da se lahko pokažejo na avtocesti pa čeprav gredo lahko največ 60km/h ; predkratkim sem se peljal po AC preko katere je bil obvoz in tip pelja Fendta z dvema prikolicama drv pa lepo naredil kolono, ampak važno da ima novi traktor ter da se je pokazal okolici pa čeprav je daleč doma....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Lastniki pravih terencev je večinoma nimamo ker gremo na vikend in ostala dela ter počitke po stranskih cestah ter čez drn in strn, na avtocesto zavijemo samo če je res nuja ali ni druge poti. Jaz grem večinoma pod njo oziroma vidim in doživim več kot tisti na njej.

Nam se večinoma ne mudi in se imamo bolje ter smo v stiku z naravo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 31 minutami je gregc88 napisal:
1040980.jpg
WWW.AVTO.NET

Renault Laguna Grandtour Expression Confort 1.9 dCi, letnik:2005,699 EUR :: www.Avto.net ::

če so v ceno vključne tud tete na zadnji sliki ... pol je ugodno 😮 

Ta tip ima zanimive oglase, najbolj je pa ta smešen 

1075532.jpg
WWW.AVTO.NET

Tomos Automatic 3s Račun prometna, letnik:2013,499 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pravkar je Aless napisal:

Nevem, predvidevam da podobno kot iz Hrvaške, edino prevoz te mogoče pride kaj manj.

Aha.

Torej bi nakupni ceni prištel še kakšnih 2000€ in bi mi vse skupaj prišlo nekje 7000€?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 13 urami je Deeyan napisal:

13247921_10205987741788236_3725547438445409708_o(1).jpg

Aha.

Nisem vedel točno kateri model misliš ker jih je malo morje.

Tega se tudi spomnim. Naslednik tistega z dvižnimi lučmi.

Kako pa da ga nimaš več?

Vse to kar naštevati so samo okraski brez kakršnekoliko funkcionalnosti.

Če že omenjate pripomočke za divjad je imel moj stric točno takega na Hyundai Galloper 

WWW.KOGOVSEK.SI

Nosilci za prevoz tovora/divjadi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 29 minutami je Deeyan napisal:

Men jo je pa nekdo pred nosom speljal, pol sem pa 323F nabavu z enakim motorjem 🙂

A to misliš tisto coupe verzijo z dvižnimi lučmi ali limuzinski 323F z avtomatskim menjalnikom?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kot prvo moraš biti tip za omenjene igrice, kot drugo pa je tu ogromno tveganja.

Če je malenkostno udarjena ni problema, v kolikor pa je model prepogost pa se ga splača uporabiti za dele.

Če je redkost je povsem druga pesem, razumete?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

4x4 kaj kupiti?
Napisano
pred 27 minutami je Nejc1986 napisal:

Suzuki sx4 (alias fiat sedici) ali novejši in malo večji sx4 s-cross verjetno misliš. 

Suzukiji niso slabi, samo SX4/Fiat Sedici sta bolj urbana postopača. Kaj pa praviš na Jeep Compass?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda AZ-Offroad
Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Nisem je vozil, ker nisem imel še izpita. Bila je kot bolid. Imela je tudi ogromno opreme, ker je bila US model. Uglavnem lepe spomine imamo nanjo doma vsi. 

Potem je foter iskal Supro in je žal ni nikjer trofil. 

Aha.

Avtomatski menjalnik in 4WS volan, kajne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

4x4 kaj kupiti?
Napisano
Pravkar je marko91 napisal:

Ampak original vitara je nepremirljiva s temlw modernizmom

Res je, tja do 2004 je bila resna terenska, potem pa samo bolj pomehkuženi SUV. 

Če bi že kupoval novo namesto nje raje kupil Jimny-ja.

Kaj pa praviš na legendarni Jeep (Grand) Cherokee?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.