Skoči na vsebino
Vpoklic CX-5, CX-3, Mazda3, Mazda5, Mazda6
Napisano

Ja sej to imajo itq usi samo prevleko cez. Zato pa gre use tako hitr u k... :). Jest sem pa zadnjic peljal ocetovo 6ko na uradni servis zaradi servo volana in so mi rekl, da bojo ravno tako zamenjali se voznikov sedez, ker je biu kao vpoklic zaradi pokanja... ce bi bila pa 5 vratna bi pa se zadnje amortizerje menjali :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volan - obraba, hladen pozimi...
Napisano

No o temu govorim kako imajo se vedno iste hibe kot prva generacija. Nimas kej, k se bo znucal do konca zamenjas z novim ali pa pri kaksni razbiti vzames. Zamenjas ga pa itq sam v 10 min. Ti pa predlagam da ne uporablas rokavic zlasti ne iz umetnega usnja, ker bo obraba seenkrat hitrejsa :)

Drgac pa roko na srce koliko casa pa imas mrzu volan... tistih 5 min dokler se avto ne segreje (ce je dizl mal dlje) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jest vem da serijsko nima vec kot 260km samo na raznih straneh pise da se jo da naviti. Zej nevem ali to drzi ali ne samo zna biti da ima nekaj rezerve. Konec koncev lahko ti vsakega bencinarja cipiras vendar bos dobil 3-5 konjev in se to itq nesplaca. Mozno pa da se te sportne verzije da malo vec :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sej cist mozno, da ce bi kej bolj optimiziral da se nebi vec pojavljala. Naslednji teden jo peljem na LPG servis pa ga bom se za to vprasal, ceprav kao vsak servis posodobi software :). Kako si pa ti zadovoljen z 2.5 motorjem in plinom nasplosno ? Koliko sploh spije tale masinca benza ? Kaksne 10.5l/100km sigurno ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na plin imam sedaj ze kaksne 4 leta in check engine light se mi ze od samega zacetka sem in tja priziga in potem tudi sama od sebe ugasne. Smo dali na tester in so tako na uradnemu kot pri pelkotu prisli do ugotovitve, da to povzroca lpg (zakasnjeni vzig). Ista zgodba pri ocetovi mazdi 6 druga generacija :). Nic narobe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

$3.90. Sem imel pa ravno moznost pobrisati napako, katera se mi sem pa ke pojavi in se mi prizke check engine light zaradi LPG-ja in sem jo lahko normalno pobrisal :). Poleg tega tudi normalno izpisuje kodo napake in pa opis :). Glede na to da imas tudi sam LPG sklepam, da se tudi tebi kdaj prizge check engine light :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mam jest gta, isti letnik, ista barva, isti motor pa pol manj kilometrov. Lahko na zs ?e te zanima.

Trenutno nazalost se ne moram se malo nasparati. Naslednje leto sem mislil svojega prodati :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je druzinski avto halo ? Me zanima ce bi bil taksnega mnenja, ko bi sel na morje in bi bil avto se poleg oseb dodatno natovorjen s prtljago. Sam imam 6ko z 1.8 motorjem pa se vec ali manj sam furam in to negre nikamr oz. ga je treba skos v obrate vrtet. Da o porabi sploh ne govorim.. ko da furam boeing. Vrjetno je tudi zaradi tega ta 5ka predelana na plin. Kaj sele da bi imel druzino in da bi sli na morje. Poraz. Minimalno more bit 2.0, ker ima nazalost tak navor kot crknen konj. Hoces ali noces si na cesti velikokrat postavljen pred situacijo, ko je treba dinamicno odreagirat in pospesiti in ce nisi natreniran, da vedno prestavis v nizjo je lahko ornk pizdarija. Primerjava z avti 30 let nazaj je totalna bedarija in je nerealna primerjava.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

To je ze nekaj casa in kar je se vredno povedati je to, da se popust zacne obracunavati na kolicino, katera je bila iztocena nad 30l in ne prej. Sepravi ce bos tankal 31l bos prejel 4 cente popusta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.