Glede izolacije in dodatne zaščite v avstriji. Ko pride nov avto v salon naredijo dodatno zaščito in izolacijo na servisu oziroma ga z avtovleko odpeljejo do partnerske delavnice ki to izvaja, šele potem gre avto k kupcu, to se dela na vseh novih. Info s prve roke mazda Robinson avstrija. Tudi možakar na krownu je povedal da dobi veliko novih mazd ki jih pripeljejo na avtovleki in šele po zaščiti je predana kupcu.
Zakaj se pa pri nas mekdo ne spomni kaj takega? Verjamem, da bi stvar laufala super in še kupci mazd bi bili bolj zadovoljni z avti.
Po mojih informacijah Mazdina pregibna ogledala ob rednem zapiranju zdržijo le okoli 3 let. Pod garancijo jih menjajo (z novim enako slabim), potem pa se vsak znajde po svoje. Meni mehanizem že fino škriplje na Mazdi 3, prevoženih dobrih 50.000 km, starost 3,5 let. A kdo ve, koliko stane zamenjava enega mehanizma po Mazda ceniku?
Kaj to resno al kaj? Moj avto je star 15 let in delujejo BP.
225/45/17 dimenzija. Avto ima preko 400Nm navora in vožen vsakodnevno. Imam že drugi set teh gum na avtu. Meni so zakon.
Ne morejo se sice primerjati z prešnjimi michelin pilot sport. Ampak jih avto ne požira. Veliko je faktorjev seveda (tlak, stil vožnje, teža avta, itd.,...)
Danes izprobal Kleberce in super držijo smer skozi ovinke po mokri in višje na Pohorju pri -1 na zasneženi toda zvoženi in popeskani cesti.....😃 Take ceste so pri nas tako ali tako najbolj pogoste čez zimo,ko pade sneg. 👍 Pričakoval sem več snega na cesti,toda kaj morem,če so se pa cestarji danes tako izkazali....😂
Zaenkrat sem zadovoljen,če pa obstanem kdaj v snegu pa poročam.....🥶
Imel sem hyndai acenta, elantro,ford fusen vsi bencinarji nobenih problemov vsi so sli po takem snegu brez problema. Službenega škoda rumster tudi brez problemov
Nekateri avti pač niso dobri za v sneg in nekateri so odlični.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Teče kot namazan😄 je že kvaliteten motor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani