Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 minuto je scania napisal:

Glede izolacije in dodatne zaščite v avstriji. Ko pride nov avto v salon naredijo dodatno zaščito in izolacijo na servisu oziroma ga z avtovleko odpeljejo do partnerske delavnice ki to izvaja, šele potem gre avto k kupcu, to se dela na vseh novih. Info s prve roke mazda Robinson avstrija. Tudi možakar na krownu je povedal da dobi veliko novih mazd ki jih pripeljejo na avtovleki in šele po zaščiti je predana kupcu.

Zakaj se pa pri nas mekdo ne spomni kaj takega? Verjamem, da bi stvar laufala super in še kupci mazd bi bili bolj zadovoljni z avti.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je Deeyan napisal:

tut pr novejših niso napake zginle zato so pa prenehal z izdelovanjem dizelskih boxerjev.

Zalo rado je lomlo glavne gredi

Subaru bencinar pa nimaš kej falit

Če bi bilo kaj izbire bi šlo. Imaš nekaj atmosfercev, ki pa mi ni po godu ravno. Sem slišal, da so odpravili težave z tem, da so dali noter CVT:D

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 16 minutami je Bini napisal:

Kupi bencinarja ja veš,da Japonci ne znajo delat dizle......😜

Zadnjič sem se pogovarjal z enim mehanikom in je rekel, če boš kupoval japonca dizla kupi hondo:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 40 minutami je Alex napisal:

Baje, da tej subarujevi boxer dizli niso neki presežek za razliko od benzinarjev. 

Bolj točno, če veš kaj več? Jaz sem slišal, da so prve generacije boxer dizlov imele nekaj grešk. Za novejše nisem nič slišal...:zvizga:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Po mojih informacijah Mazdina pregibna ogledala ob rednem zapiranju zdržijo le okoli 3 let. Pod garancijo jih menjajo (z novim enako slabim), potem pa se vsak znajde po svoje. Meni mehanizem že fino škriplje na Mazdi 3, prevoženih dobrih 50.000 km, starost 3,5 let. A kdo ve, koliko stane zamenjava enega mehanizma po Mazda ceniku?

Kaj to resno al kaj?:blink: Moj avto je star 15 let in delujejo BP.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

225/45/17 dimenzija. Avto ima preko 400Nm navora in vožen vsakodnevno. Imam že drugi set teh gum na avtu. Meni so zakon. 

Ne morejo se sice primerjati z prešnjimi michelin pilot sport. Ampak jih avto ne požira. Veliko je faktorjev seveda (tlak, stil vožnje, teža avta, itd.,...)

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:

Danes izprobal Kleberce in super držijo smer skozi ovinke po mokri in višje na Pohorju pri -1  na zasneženi toda zvoženi in popeskani cesti.....😃  Take ceste so pri nas tako ali tako najbolj pogoste čez zimo,ko pade sneg. 👍 Pričakoval sem več snega na cesti,toda kaj morem,če so se pa cestarji danes tako izkazali....😂 

Zaenkrat sem zadovoljen,če pa obstanem kdaj v snegu pa poročam.....:blush:🥶

A jih ni spet presenetilo:zvizga:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.